Gina Pistol are treabă multă. Ultimele noutăți din carieră și din viața alături de Smiley și Josephine

Gina Pistol are treabă multă. Ultimele noutăți din carieră și din viața alături de Smiley și Josephine
Azi, la Gina în casă e sărbătoare mare. Îl sărbătorește pe Smiley, pe care în realitate îl cheamă Andrei. I-a spus „La mulți ani!” chiar și de la televizor.

A fost un prilej bun ca, invitată în studioul Antenei 1, Gina să dezvăluie câte ceva din culisele vieții ei de familie și din cariera sa. Dacă s-a tot scris ba că Antena a încheiat contractul cu ea, ba că a fost pusă pe bară de la emisiunile care au consacrat-o – Chefi la cuțite și Asia Express – Gina a lămurit oarecum lucrurile.

Vedeta are, cu siguranță un contract în derulare cu postul trustului Intact, iar în această perioadă participă la filmări. Acest lucru o face să lipsească de acasă, de lângă bebelușa ei frumoasă, Josephine. E însă liniștită, spune Gina, pentru că fetița stă cu tatăl ei și, de un timp, există și o bonă care îi ajută atunci când ei sunt în studiouri sau au drumuri de făcut.

Josephine a fost cu tăticul în studioul de înregistrări

În general, micuța Josephine este peste tot cu ei. Au fost împreună în mici călătorii la munte, la Cluj, dar fetița a fost și la studioul lui Smiley.

„Andrei a și cântat cu ea în brațe, când a înregistrat ceva. Și era foarte atentă. Se uita când la taică-său, când la microfon, dar i-a plăcut”, a povestit Gina Pistol în emisiunea de la Antena 1.

L-a lăudat pe Smiley fiindcă este foarte priceput în creșterea copilului și că o ajută foarte mult atunci când este acasă.

Vin sărbătorile de-a valma în familia Gina-Smiley

Dacă astăzi este sărbătorit Smiley fiindcă poartă numele Sfântului Andrei, mâine se vor bucura împreună de 1 decembrie. Apoi, pe 6, vine Moș Niculae, iar pe 9 decembrie va fi ziua de naștere a Ginei. Urmează Crăciunul și Revelionul. Toate acestea vor însemna petreceri acasă, în familie.

Gina s-a arătat foarte entuziasmată că vor fi primele sărbători din decembrie în trei. Abia așteaptă să împodobească bradul și să vadă că-l dărâmă Josephine, care acum merge de-a bușilea, sau motanul lor frumos. Vrea să cumpere jucării și cadouri și totul să reprezinte cele mai minunate sărbători ale lor de până acum.