Gina Pistol cere ajutor. Ce solicitare le-a lansat fanilor

Gina Pistol cere ajutor. Ce solicitare le-a lansat fanilor
Gina Pistol și Smiley au intrat pe ultima sută de metri cu amenajările camerei fiicei lor, care se  va naște la primăvară. Cei doi au pregătit totul înainte de anul nou, iar acum s-au pornit să caute mobilier. Gina Pistol are însă o solicitare mai puțin obișnuită, pentru o vedetă, și le-a adresat-o fanilor.

Deși inițial sarcina a fost ținută secret, în ultimele luni Gina Pistol își ține la curent fanii cu toate transformările și stările prin care trece. A povestit despre poftele pe care le are, despre cum, mai nou, reține apa, despre schimbările de stări emoționale. Și, nu în ultimul rând, a vorbit despre ce produse de îngrijire folosește. Un subiect apare, intens documentat pe Instagram, e amenajarea camerei fetiței ei și a lui Smiley.

Frumoasa prezentatoare s-a mutat de mai mult timp în vila iubitului său, iar înainte de finele anului, una din încăperi a fost deja transformată în camera copilului și reamenajată. La finele anului trecut, Gina împărtășea fanilor că a optat pentru un tapet în culori pale, cu motive naturale parcă pictate în acuarelă, cu rândunele și crenguțe, pentru pereții din camera fetiței. Totodată, a anunțat că la începutul anului 2021 ea și iubitul ei vor căuta mobilierul.

Cum va arăta camera fetiței Ginei și a lui Smiley

Ieri, Gina și Smiley au pornit să caute mobila pentru camera fetiței lor, și, se pare, au găsit ce căutau. Gina a postat pe o rețea de socializare imaginea unei camere de copil  cu mobilier de culoare albă: pătuț alb, dulpior alb, alte piese de mobilier, de asemenea albe. Există chiar și un pătuț de bebeluș în miniatură, pe care, în viitor, fetița lui Smiley îl va putea folosi pentru a-și culca păpușile.

Miercuri însă, Gina a avut o solicitare aparte. Aparte, pentru o vedetă ca ea. Ea le-a scris fanilor ce caută. „Unde găsesc o canapea extensibilă, de două locuri, comodă? Vă mulțumesc anticipat”, a notat Gina Pistol pe Insta Story.

Pesemne, aceasta va completa camera copilului și va putea fi folosită de mămică în momentele când va alăpta sau hrăni bebelușul, dar și când va dori să stea lângă acesta.

Gina a mărturisit când va naște

Într-o postare pe Insta Story, miercuri, Gina Pistol a mărturisit și când va naște. Ea a povestit cum se simte în aceste zile. faptul că sarcina este avansată, îi dă mari bătăi de cap. „Am foarte multă treabă în viitorul apropiat. Trebuie să vină dressing-ul, bucătăria. Am fost ieri și am ales mobilierul pentru camera fetiței și căruciorul. Încep și filmările, pentru că mai avem câteva zile de filmat. Iar eu nu mă pot aduna. Vreau doar să stau, să lenevesc. (…) Tot ce fac e înmulțit cu 10 ca dificultate. Mai am puțin și intru în luna a opta. Practic, mai am foarte puțin. Abia aștept!”, a spus Gina Pistol.

Sursa foto: Instagram

Raluca a lui Pepe a lăsat divorțul deoparte și a început o aventură. Ne arată și poze!

Recomandarile noastre