Gina Pistol și efortul ei de patru luni de zile. Greu, dar a meritat!

Gina Pistol și efortul ei de patru luni de zile. Greu, dar a meritat!
Gina Pistol e una dintre cele mai proaspete mămici din România care a reușit să arate extraordinar la puțin timp după naștere. Ce a făcut.

Între Gina Pistol dinainte de a deveni mămică și Gina Pistol de acum nu e nici o diferență. Vedeta arată excelent.

Gina Pistol și efortul ei de patru luni de zile. Greu, dar a meritat!

Fanii Ginei Pistol sunt surprinși de silueta vedetei, chiar dacă au trecut doar patru luni de când e mămică. Ce a făcut blonda? Pentru ce dietă a optat? Nicidecum una drastică, așa cum ar crede cineva. Blonda are mare grijă de meniul ei, însă a mărturisit că nu s-a înfometat niciodată. Mai mult decât atât, nu sare peste nici o masă, însă e extrem de atentă la calorii.

Cum arată meniul Ginei Pistol

Pentru a opri cârcotașii, Gina a postat pe pagina ei de socializare un exemplu de meniu. Pentru micul dejun, Gina a optat pentru o delicioasă salată orientală. Urmează un ceai verde cu lămâie și sunt zile în care mai alege și un fruct. Pentru prânz, aceasta a ales o porție de chifteluțe cu hrișcă și sos tzatziki.

Nu a lipsit nici dulcele, de data asta o porție mică de caise deshidratate. Cine se aștepta ca Gina să sară peste cină, s-a înșelat. Aceasta nu a putut să reziste în fața ficățeilor de pui cu piure de legume și salată de varză.

Cum au ales părinții numele pentru micuță

Gina și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții de când sunt părinți, micuța fiind cel mai frumos dar de la Dumnezeu. Cu ceva timp în urmă, Smiley a spus și cum au ales numele bebelușei. „Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana.

Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…) Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine”, a afirmat Smiley.

Sursă foto: spynews, instagram