Smiley, de la chitara clasica la comerț. Secrete din tinerete

Smiley, de la chitara clasica la comerț. Secrete din tinerete
V-ați gândit că artiștii au și studii în domeniu? Că un mare pictor a făcut institutul de arte, sau că un celebru cântăreț a studiat, toată viața lui, prin școli de muzică și conservatoare. Veți fi uimiți să aflați că lucrurile nu prea stau deloc așa.

Ce credeți că trebuia să ajungă Smiley când se făcea mare? În niciun caz artist. Pornise pe o cu totul altă cale. Dar a fost „deturnat”. Și a ajuns unul din cei mai bine cotați și îndrăgiți artiști din România.

Când a înțeles că viața lui e muzica, Andrei Maria, după numele său real și-a dorit să facă performanță în acest domeniu, ajungând în prezent nu doar să cânte ci și să aibă propria casă de producție, scrie Monden.ro.

Ce trebuia să ajungă Smiley

În realitate cântărețul are cu totul altă meserie. Artistul ar fi trebuit să își desfășoare activitatea într-un alt domeniu decât muzica. El este absolvent al Facultății de Comerț din cadrul Academiei de Economice din București. Ca atare, ar fi trebuit să facă tranzacții sau să-și deschidă un magazin și să facă comerț. Eventual, să lucreze la Bursa de Valori. Încă din liceu însă, Smiley a ales muzica, optând pentru a învăța la secția de chitară clasică din cadrul Liceului Dinu Lipatti.

Astăzi, tot ce a învățat valorifică la maximum. Cântă și are succes cu firma lui Ha-Ha-Ha Production, pe care o manageriază împreună cu fratele lui.

Un tată dedicat și iubitor

Alături de iubita sa Gina Pistol, Smiley a devenit tată în urmă cu câteva luni. Extrem de implicat, artistul își ajută partenera de viață în îngrijirea fetiței lor, Josephine. Cei doi părinți au ales însă să își țină fiica departe de rețelele de socializare, astfel că până în prezent nu există nicio fotografie publică oficială cu micuța lor. Cele două vedete locuiesc în vila artistului situată într-o zona de lux a capitalei. Prezentatoarea și cântărețul au amenajat casa astfel încât fetița lor să aibă parte de tot confortul și de spațiul necesar.

Sursa foto: Instagram

Noutăți în procesul lui Britney Spears. Ce se întâmplă cu tatăl ei

Recomandarile noastre