Greutățile starului anilor 2000: „Am lucrat și într-un restaurant mexican, am vândut și telefoane mobile, am fost crupier de cazino”

Greutățile starului anilor 2000: „Am lucrat și într-un restaurant mexican, am vândut și telefoane mobile, am fost crupier de cazino”
Unul dintre cei mai vechi oameni de radio și televiziune de la noi, fostul DJ George Vintilă a făcut destăinuiri șocante.

Nimeni nu a știut până acum prin ce a trecut George Vintilă în viață. Fostul DJ, care a atins cele mai înalte culmi ale celebrității în anii 2000, a simțit nevoia să spună lucruri neștiute.

George Vintilă nu s-a ferit de muncă. „Am lucrat și într-un restaurant mexican, am vândut și telefoane mobile, am fost crupier de cazino”

În cadrul podcastului de pe canalul de Youtube Happyfish. George Vintilă și-a pus sufletul pe tavă și a spus lucruri necunoscute de nimeni despre căsnicia sa, dar și ce a făcut înainte să devină celebru. El a povestit că în anii ’90 a decis să plece în Anglia, pentru a reuși să strângă banii de care avea nevoie. Doar că acolo nu i-a fost deloc ușor.

„Într-o lună jumate, lucram 16 ore pe zi, mi-am luat mașină”

“Du-te la interviuri de job, bagă, dă-i și șterge coridoare, prin mall, multă muncă fizică. Am lucrat și într-o fabrică de burgeri. Mi-am dat eu niște teste, m-am întrebat cât pot eu să duc, că voiam să-mi iau mașină. Într-o lună jumate, lucram 16 ore pe zi, mi-am luat mașină. Am lucrat și într-un restaurant mexican, am vândut și telefoane mobile”, a povestit George Vintilă în podcastul “Boomerul și Milenialu”, realizat de Silviu Petcu și Alexandru Zob.

Și-a cunoscut soția când era instructor de ski

Și mai puține persoane știu că George Vintilă a fost căsătorit. Artistul a mărturisit că a cunoscut-o pe femeia care credea că-i va fi alături pentru totdeauna când era instructor de ski.  Din nefericire însă, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite. Iar motivul principal care a stat la baza despărțirii au fost minciunile.

“Ne-am și îndrăgostit, dar parcă a fost și așa, la modul că voia și ea un soț, voiam și eu o soție. Venise ‘90, am zis să plecăm în străinătate. Nu am mai stat cu ea mult, că-mi dăduse niște gogoși din astea, că ce o să găsesc eu acolo, că părinții ei au afaceri. Când am ajuns, nu aveau nimic, nu era nimic ok”, a mai spus Vintilă.

„A fost Iadul pe pământ”

După patru ani de străinătate, George a revenit în România, în speranța că va reuși să-și găsească un loc de muncă bun. Dar a trecut prin momente extrem de grele. Toate problemele au dispărut după ce a dat o probă la PRO FM. “Am făcut curs de dealer, de crupier la cazino în Brașov. M-am angajat acolo. S-au agitat spiritele, m-am angajat la un cazino din Praga.

M-au dat afară înainte să primesc salariul. M-am urcat în podul trenului ca să ajung înapoi în Brașov. A fost Iadul de pe pământ. În octombrie ‘94, fratele meu stătea cu Răzvan Exarhu în camera de cămin și mi-au spus că s-a deschis un nou radio, PRO FM, că au nevoie de voci. Am dat o probă și restul e istorie”, s-a destăinuit acesta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre