Vladimir Putin nu mai are intimitate la Kremlin. Hackerii de la Anonymous îi dai mari bătăi de cap.
Hackerii de la Anonymous îl pun la pământ pe Vladimir Putin. Țarul Rusiei nu mai are scăpare
Hackerii de la Anonymous nu s-au lăsat și au obținut accesul la Kremlin, reușind să acceseze în martie cele 400 de camere de supraveghere. Aceștia au mers mai departe și au anunțat pe Twitter că au accesat și circuitul închis de camere video din interiorul palatului prezidențial.
Așa cum au promis, hackerii au distribuit imaginile în online și l-au amenințat din nou pe Putin. Aceștia l-au atenționat pe liderul de la Kremlin că vor merge și mai departe și vor dezvălui toate secretele acestuia, pe care nu le-a aflat nimeni până acum. Și pentru a-i da o palmă și mai mare, Anonymous a spus că toate fluxurile de transmisiuni live de la Kremlin vor fi date autorităților de la Kiev. Tocmai pentru a le oferi ajutorul în aflarea mișcărilor pe care intenționează să le facă Rusia.
„Curând vei cunoaşte mânia deplină a hackerilor lumii. Nu ne vei putea opri”
„Hackerii (@thblckrbbtworld) care operează în numele #Anonymous au obținut acces la sistemul CCTV de la Kremlin. Nu ne vom opri până când nu vom dezvălui toate secretele tale. Nu ne vei putea opri. Acum suntem în interiorul castelului, Kremlin. (…) Domnule Putin, te vei confrunta cu atacuri cibernetice fără precedent din toate colţurile lumii.
Membrii Anonymous au declarat război cibernetic regimului tău agresiv. Vom continua atacurile împotriva guvernului rus până când acesta va respecta drepturile fundamentale ale omului pe care toată lumea le merită. Invadarea Ucrainei arată că regimul pe care-l conduci nu are respect faţă de drepturile omului.
Curând vei cunoaşte mânia deplină a hackerilor lumii. Mulţi dintre ei, cei mai probabil, sunt rezidenţi ai ţării tale. Secretele tale s-ar putea să nu mai fie în siguranţă. (…) Suntem Anonymous. Suntem Legiunea. Noi nu iertăm. Noi nu uităm. Aşteptaţi-ne”, au scris hackerii Anonymous pe Twitter.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook