Hawaii cu Dragoș Bucur, acum și pe micile ecrane. Când și unde vom putea vedea filmul

Hawaii cu Dragoș Bucur, acum și pe micile ecrane. Când și unde vom putea vedea filmul
Filmul „Hawaii” prezintă povestea unui bărbat care încearcă să își revendice o moștenire de trei milioane de dolari, într-o perioadă în care un singur dolar deținut îți putea periclita libertatea pentru tot restul vieții. Producția a fost lansată în anul 2017 pe marile ecrane, iar acum va putea fi vizionată și pe micile ecrane, fiind difuzată în curând pe un post TV.

„Hawaii” spune povestea unui om simplu, care trăiește într-o familie modestă, în perioada comunistă a României. Viața lui Andrei (Dragoș Bucur) se schimbă radical în momentul în care află că familia a primit o avere, tocmai din Hawaii (de unde și numele peliculei). 

Când vom putea viziona filmul „Hawaii” pe Pro TV

Pelicula a avut premiera în 2017 pe marile ecrane, iar acum, Pro TV anunță că va difuza filmul pe data de 22 decembrie, marți, de la ora 22:45. „Hawaii” este de asemenea, disponibil și pe platformele online de filme. Filmul poate fi vizionat pe Netflix și HBO GO.

Regizorul dramei „Hawaii” este spaniolul Jesus del Cerro, care, printre alte producții, a regizat și serialul Vlad de la Pro TV. Distribuția îl are în centru pe Dragoș Bucur (prezentatorul emisiunii Visuri la Cheie), alături de Constantin Cojocaru, Rodica Lazăr și Gheorghe Ifrim. Personajul feminin central este adus la viață de Cristina Flutur, care a câștigat în 2013 premiul de interpretare feminină la Festivalul Internațional de Film de la Cannes.

„Hawaii”, o poveste despre românii din comunism care visează la Occident

În povestea prezentată în filmul „Hawaii”, acțiunea se petrece în România, în timpul perioadei comuniste. La vremea respectivă, în anul 1988, era dificil să ajungi în posesia unei moșteniri lăsate de o persoană în altă țară. Andrei, un taximetrist, află că a moștenit echivalentul a 3 milioane de dolari de la un unchi din Hawaii. Problemele apar atunci când Andrei se lovește de realitatea regimului comunist. Nu poate să plece legal din țară pentru a-și primi moștenirea, iar banii nu pot fi trimiși în țară fără ca aceștia să devină proprietatea statului român. 

„Filmul Hawaii surprinde perfect energia unui tânăr care pare rupt din realitatea vremurilor în care trăiește: își cere drepturile, luptă până la capăt și nu se lasă călcat în picioare de nimeni. Trebuie să îl vedeți. Situația de azi nu e cu mult schimbată, iar în cele din urmă atitudinea este cea care contează. Vă aștept la cinema”, a spus Dragoș Bucur, la momentul lansării filmului.

Viviana Sposub și George Burcea și-au dus relația la niveul următor. Ce pas au decis să facă