Horoscop Minerva – 10 mai. Din nou, atenție la tot ce înseamnă Foc și Apă!

Horoscop Minerva – 10 mai. Din nou, atenție la tot ce înseamnă Foc și Apă!
Din nou se tensionează relațiile. De aceată dată cei vizați sunt pensionarii. Nemulțumiri pe toate fronturile. Revin, atenție la tot ce înseamnă Foc și Apă.

Horoscop Minerva – 10 mai. Din nou, atenție la tot ce înseamnă Foc și Apă

Berbec – Întâlnirile de lucru te vor ține ocupat. Stabilește-ți corect prioritățile pentru a păstra un echilibru în timp ce îți duci cariera în direcția care trebuie. Acceptă toate provocările și înfruntă-le fără teamă. Munca te ajută să ai succes și să faci o impresie bună șefilor. Dacă te confrunți cu vreo problemă, vei găsi o soluție discutând-o cu prietenii.

 

Taur – Este posibil ca problemele de gestionare a timpului să îți afecteze planurile. Încearcă tot posibilul pentru a găsi un echilibru și a-ți finaliza proiectele la timp. Acest lucru te va ajuta să ai controlul asupra finanțelor. Cei care lucrează în domenii creative au beficii financiare astăzi, dar vorbim și despre o creștere a veniturilor în general.

 

Gemeni – Programul agitat te-ar putea face să-ți ignori sănătatea. Problemele restante vor fi sortate astăzi, provocând sentimentul de ușurare. Presiunea la locul de muncă se va dilua; între timp, nu uita să mergi la medicul de familie pentru un control de rutină și nu evita medicamentele preventive, dacă este necesar.

 

Rac – Profită de orice noi oportunități care se ivesc în sfera profesională și ia decizii rapide pentru a beneficia de ele. Astăzi, va fi o zi productivă dacă lucrezi în strânsă colaborare cu membrii echipei. Proiectele vor fi finalizate mult mai repede, deoarece ești dispus să asculți ideile colegilor de birou. Și la voi cresc veniturile din diverse surse.

 

Leu – Nu vor fi probleme cu banii, pe măsură ce iei lucrurile la mână și, de asemenea, posibil să te gândești să faci investiții foarte bune, în sensul de a cumpăra o casă sau un apartament. Agenții imobiliari vor înregistra câștiguri frumușele, astăzi. Dacă vrei să ceri un împrumut, fă acest lucru acum, împrumutul va fi aprobat rapid!

 

Fecioară – Încearcă să te ții țineți departe de obiceiurile proaste, cum ar fi fumatul, deoarece acest lucru îți poate afecta grav sănătatea. Adulții tineri nu trebuie să recurgă la acest lucru ca la un mijloc de eliberare a stresului. Dacă urmezi un regim strict de exerciții, cel mai bine ar fi să o iei ușor, deoarece prea mult efort deodată te-ar putea da peste cap.

 

Balanță – S-ar putea să primești o ofertă de muncă în afara țării. Ai putea să te gândești să vinzi casa bătrânească sau să o închiriezi pentru mai multe venituri. Este posibilă o schimbare în carieră către industria imobiliară sau legislativă. Cu toate deciziile pe care încerci să le iei astăzi, lucrurile sunt confuze. Ai puțină răbdare.

 

Scorpion – Astăzi, ai putea avea parte de o oportunitate care să fie în concordanță cu cele mai puternice ambiții personale. Impactul energetic este extrem. Este timpul să faceți cel mai mare pas înainte în carieră, cum ar fi să anunți care este locul de muncă actual, sau să programezi vizionarea unor apartamente sau terenuri.

 

Săgetător – Reușești să îți croiești o nișă în plan profesional. Este o zi foarte bună pentru cei care doresc să aibă o carieră în aviație sau aeronautică. Visele tale se vor împlini probabil și îți vor duce cariera pe culmi negândite. Unii dintre voi vor gusta succesul mai târziu. Abordarea determinată te va ajuta să realizezi imposibilul în această săptămână.

 

Capricorn – Nu investi în scheme rapide de a face bani, deoarece vei sfârși prin a regreta mai târziu. Astfel de scheme pot părea atractive văzute de departe, dar prezintă un risc ridicat, cel mai adesea fiid însoțite de pierderi, mai ales în această periodă. În schimb, încearcă să investești banii în lucruri cu randament mai lent, dar nu riști să pierzi banii câștigați cu greu.

 

Vărsător – Vestea bună este că vei da jos acele kilograme în plus care te-au îngrijorat. Cu siguranță vei observa o mlădiere a taliei dar și o stare generală mai bună. Tenul tău va avea o strălucire naturală și mai sănătoasă. Toate acestea au fost posibile datorită efortului depus în ultimele săptămâni. Mișcarea a dat rezultate excelente.

 

Pești – Probabil vei primi un mesaj care poate aduce o schimbare enormă în viața ta. Aceasta ar putea fi o ofertă de muncă sau schimbări radicale în afacerea ta și care te va împinge într-o nouă direcție. Este posibil să ai o mare claritate cu privire la direcția în care ar trebui să mergi. Mai mult, îți aduce și aduce instrumentele cu care să poți face posibil acest viitor.

Secret dezvăluit la Acces Direct: de ce a ajuns Vulpița de urgență la spital. Viorel a rupt tăcerea

Recomandarile noastre