Horoscop Minerva – 15 aprilie. Se caută bani!

Horoscop Minerva – 15 aprilie. Se caută bani!
Nu trece o zi să nu se întâmple ceva. Din nou lipsa surselor de subzidență crează disensiuni. Pare-se că se mobilizează Mișcarea Sindicală.

Se caută bani! Pătratul Pluto – Soare, sugerează că aceștia vor veni cumva pe căi oculte, puțin știu proveniența lor. Poate fi vorba despre împrumuturi făcute pe ascuns. Din păcate noi vom fi cei care vom plăti.

Horoscop Minerva – 15 aprilie. Se caută bani!

Berbec – Există o intensitate emoțională în tine astăzi se zvârcolește pentru a găsi o ieșire. Posibil să aibă loc izbucniri bruște, așa că ai grijă să te stăpânești. Înconjoară-te cu prieteni care îți pot susține sentimentele. Relațiile vor deveni și mai importante la locul de muncă și în viața oamenilor cu bani. Există un echilibru natural care are loc atunci când folosești aceste practici.

 

Taur – Azi poți avea niște urcușuri și coborâșuri emoționale nebune. Se pare că există un nor intens care se scurge în fiecare parte a săptămânii. Nu încerca să păcălești oamenii. Vor vedea chiar prin tine. Explozii de energie pozitivă vor ieși de nicăieri pentru a-ți reaminti de scopul tău important. Să știi că obiceiurile nesănătoase nu vor dispărea de la sine.

 

Gemeni – O schimbare majoră ar putea avea loc, o schimbare de care vei beneficia mai mult decât crezi. Chiar simți că energia se schimbă. Acum este momentul să scapi de ce nu mai ai nevoie, ca să poți începe cu forțe proaspete și noi. O idee de afaceri lansată la micul dejun sau sfaturi despre un nou plan de afaceri complicat dă roade.

 

Rac – Astăzi, această tendință se concentrează, deoarece izbucnirile emoționale atrag atenția asupra schimbărilor. Inima ta vrea într-un fel, în timp ce creierul tău vrea altfel. Respiră adânc și calmează situația înainte de a o lua razna. Este cel mai bun moment pentru tine de a face investiții în proprietăți. Dar deciziile grăbite pot afecta câștigurile pe care le aștepți.

 

Leu – O mică piedică în drum se dovedește a fi o afacere mai mare decât te-ai așteptat. Această grămadă se transformă de fapt într-un munte, deoarece opoziția continuă să câștige putere. Este un semn că ar trebui să îți ajustezi perspectiva și să fii flexibili. Ai voie să mânci orice dorești și să îți petreci timpul cum dorești. Abține-te să judeci pe cineva fără să-l cunoști.

 

Fecioară – Dă mai mult de la tine și vei descoperi că pe termen lung vei primi mult mai mult decât ai fi cerut vreodată. Fii generos cu cei din jurul tău și găsește obiective colective care vor aduce beneficii tuturor. Ai mijloacele și inspirația pentru a schimba financiar ceea ce trebuie schimbat. Stabilește-ți așteptări cât mai realiste.

 

Balanță – Nu poți opri ce se întâmplă. Va fi un proces pozitiv, pe termen lung. Poate fi dificil acum. Fii cu prietenii tăi și cu tine însuți. Dacă simți că ești blocat, întreabă-te ce anume pune piedică. Dacă dorești o schimbare, s-ar putea să o manifești, mai ales sub formă de noi oportunități. Când te simți pierdut, ca și cum nu știi ce-ai vrea, rămâi la rutina ta.

 

Scorpion – Explorează toate opțiunile pentru a folosi cuvântul pentru a vorbi despre ceea ce ai de oferit. Vei vedea cum ideea va da roade pe termen lung. Cei care s-au pensionat recent sau cei care urmează să se pensioneze nu trebuie să se îngrijoreze prea mult de viitor, deoarece șansele de a continua, ca și consultanți, este forte mare.

 

Săgetător – S-ar putea să te confrunți cu o alegere. Te-ai putea gândi chiar la o mutare pentru a avansa în carieră, dar ai putea fi confuz cu privire la opțiunile pe care le ai. Putem vorbi de mai multe opțiuni. Cei din sectorul asigurărilor ar face bine să demonstreze interesul pentru vânzări. Este posibil ca aceste domenii să se dovedească profitabile în scurt timp.

 

Capricorn – Emoțiile depășesc logica pe măsură ce te lupți să fii mai activ. Dacă nu-ți aduni gândurile, munca ta poate avea de suferit. Dă un pas înapoi și gândește-te înainte de a trece la acțiune. Pe măsură ce vorbești deschis despre problemele tale cu mâncarea, vei fi la curent cu abordările și noile strategii din alimentație pe care altfel le-ar fi eludat.

 

Vărsător – Astăzi se deschid tot felul de portițe financiare. Pentru a obține banii pe care îi dorești, trebuie să adori cu adevărat ceea ce faci. Ia în considerare aprofundarea cunoștințelor înnăscute prin ateliere și seminarii. Sectorul tău social se extinde. Ai toate contactele pentru a face saltul în vorbire, predare sau publicare. Rezolvă problema și vin și banii.

 

Pești – Deși ți se poate cere să îți asumi mai multă responsabilitate sau să lucrezi mai mult timp, ești pe cale să îți atingi obiectivele. Practicile de sănătate sunt un mod minunat de a te reconecta cu părțile pierdute din tine. Copilul meticulos care își rearanja sertarul de șosete în fiecare sâmbătă ar putea reapărea în timp ce te speli după ce gătești o masă hrănitoare.

Bogdan Mocanu are probleme grave. A recunoscut că e dependent