Horoscop Minerva – 22 mai. Oportunități pentru Berbeci și atenționare la accidente pentru Balanțe

Horoscop Minerva – 22 mai. Oportunități pentru Berbeci și atenționare la accidente pentru Balanțe
Lucrurile pot degenera brusc. Nimeni nu mulțumește pe nimeni. Atmosfera încărcată poate duce la conflicte de tipul duelurilor verbale. Foarte mulți viteji pe FB. Se mențin avertismentele în ce privește ploaia, inundațiile, incendiile și accidentele de mașină.

Horoscop Minerva – 22 mai. Oportunități pentru Berbeci și atenționare la accidente pentru Balanțe

Berbec – Îți croiești o nișă în plan profesional. Dacă ai un vis pe care vrei să îl cunoască toată lumea, profită de oportunitățile pe care le ai astăzi. Actorii și profesioniștii din teatru se pot aștepta la vremuri mai bune, deoarece, cu anumite condiții, sălile de spectacol s-au deschis și se va juca cu ușile închise, ca să spun așa.

 

Taur – Mișcarea în aerul proaspăt al dimineții și consumul de alimente sănătoase fac o diferență uriașă și fizic și ca sănătate. Vei observa cum te privesc ceilalți. Dacă te enervezi sau iei o comandă rapidă, aceasta va fi observată, notată și ar putea avea un efect ciudat pentru că toată lumea se va raporta la ea, în viitor.

 

Gemeni – Acțiunile legate de un parteneriat sau o relație personală ar putea fi blocate acum. Obstacolul poate fi o persoană care stă în cale. Dar, reține, de asemenea, că s-ar putea să te abții, deoarece nu acționezi ca având toate informațiile. Universul a jalonat traseul cu bare de protecție ca să te împiedice să te îndepărtezi de la calea ta.

 

Rac – Soarele reprezintă talentele și abilitățile tale, iar Pluto te transformă prin eliminarea a tot ceea ce nu este necesar din viața ta. Astăzi, s-ar putea să îți dai seama că nu ai nevoie de o diplomă d licență sau de masterat, de certificate înrămate și puse pe perete sau stive de lucrări publicate ca să știi că ai ce să îi înveți pe ceilalți.

 

Leu – Îți vin noi idei, incitante. Fă lucrurile ca un maestru brutar. Grucho Marx a spus odată: „amestecă făină și apă și obții lipici. Adaugă zahăr și ouă și ai deja o prăjitură„. Gândește-te ce dorești să aduci împreună și cine te aprovizionează cu ingrediente. Ceea ce înveți se adaugă la depozitul considerabil de cunoștințe pe care îl ai.

 

Fecioară – S-ar putea să descoperi că, în general, contactele care le ai nu te sprijină în ce vrei să faci. S-ar părea că nimic nu merge. Încercați să îți îndrepți atenția de pe piața internă pe cea internațională, deoarece astrele sugerează câștiguri din străinătate. Acum este timpul să te apleci asupra unei probleme la care te-ai gândit și să cauți o nouă idee și soluție.

 

Balanță – Ai grijă, te-ai putea răni fără să vrei. Fă-ți treaba dar fii atent când te afli în preajma altor persoane. Fii conștient în fiecare moment, de locul în care te afli. De asemenea, fii atent când călătorești, deoarece neglijența unei persoane ar putea însemna ceva rău pentru tine. Dacă dorești să reînnoiești o licență profesională, aceasta este o zi bună pentru a o face.

 

Scorpion – Bârfa din companie are o bază știi vorba aia, nu iese fum fără foc. Există schimbări care îți pot afecta locul de muncă. S-ar putea să existe noi deschideri în curând și, dacă te-ai gândit la schimbarea locului de muncă, este bine să iei măsuri. Este posibil să te plictisești la slujba actuală. Trebuie să găsești o modalitate de a o face mai interesantă sau vei părăsi nava.

 

Săgetător – Un proiect foarte important ajunge pe biroul tău. Și vei dori să faci cea mai bună treabă pe care o poți face. Dacă ai inițiat o nouă afacere, este posibil să primești primul client sau să faci prima vânzare. În acest moment, este bine să dai 110 la % pentru a face o impresie grozavă. Încearcați să rezolvați o problemă mai veche, deranjantă.

 

Capricorn – Dacă ai un post de conducere, ziua de azi se va dovedi excelentă. Așteaptă-te la o majorare de salariu sau la o promovare, lucru ar putea declanșa tensiuni sau invidii. Atenție la alcool. Trebuie să-ți controlezi acest viciu, altfel vor avea probleme mai repede decât crezi, Să nu spui că nu ai fost avertizat!

 

Vărsător – Te lupți cu sistemele informatice și erorile tehnologice. Deh, așa e cu Mercur care se pregătește de retrogradare. Noroc că energiile zilei te ajută și lucrurile încep să funcționeze din nou. Ar fi înțelept să delegi o parte din responsabilități, dacă este posibil. Găsește modalități de a eficientiza ceea ce faci pentru ca lucrurile să meargă mai repede.

 

Pești – Nu este nevoie să onorezi un contract pe care altcineva l-a încălcat. Nu este corect să fie reguli restrictive doar pentru tine și să permiți tuturor să îți dea sfaturi – timpul pentru a evalua regulile și a vedea ce funcționează pentru tine și ce nu. Astăzi, poți face ceva care îți schimbă viața. Ia în considerare contactarea cuiva pe un site de întâlniri online.

Anchetatorii de OZN-uri strâng rândurile. Cum poți deveni unul

Recomandarile noastre