Horoscop Minerva – 23 aprilie. Peștii trebuie să țină ochii deschiși la oportunități

Horoscop Minerva – 23 aprilie. Peștii trebuie să țină ochii deschiși la oportunități
Marea problemă a doamnei Turcanu este să rezolve situația femeilor peste 45 de ani, și nu numai, în ce privește angajarea. Se caută soluții…

Vin bani pentru tineri. Este stimulată activitatea creativă, dar și sănătatea și învățământul.

Horoscop Minerva – 23 aprilie. Peștii trebuie să țină ochii deschiși la oportunități

Berbec – Amână să bagi bani într-o proprietate pentru moment. Datorită unui prieten, s-ar putea să te trezești că te înscrii la încă o facultate, mai mult, la una în care instruirea este mai bună. Continuă și încearcă! Dacă ești angajat vor primi vești bune de la departamentul lor de resurse umane legat de o promovare. Poate fi un punct de plecare pentru o discuție.

 

Taur – Dacă îți dorești o carieră care ține de formarea ca broker, specialist în tranzacționarea pe piețele de capital, va trebui să lupți puțin mai mult. Nu cred că este cea mai bună alegere pentru tine, ci doar o ambiție. Canalizează-ți energia în zone mai productive în loc să o irosești în fața calculatorului. Trebuie să dai un pas înapoi ca să ai imaginea de ansamblu.

 

Gemeni – Dacă lucrezi în comerțul en-detail te confrunți cu probleme datorită restricțiilor. S-ar putea să îți faci griji cu privire la vânzările recente care sunt modeste ca de obicei, și încerci  să gândești modalități pentru a-ți spori vânzările. S-ar putea să nu existe nicio îmbunătățire a veniturilor săptămâna aceasta. Mulțumește-te cu un ritm mai lent al muncii.

 

Rac – Este posibil să primești un contract de angajare. Nu-ți va conveni salariul, dar nu ai altă opțiune. Ai tendința să întorci capul și să observi ce se întâmplă, iar ceea ce vezi să nu te bucure. Acest lucru nu înseamnă că neapărat este nevoie de acțiune. Preferi să urmărești și să înveți în loc să îți bagi nasul. Știi că răbdarea este cheia multor probleme.

 

Leu – Este momentul potrivit pentru a realiza imposibilul la locul de muncă. Fie că este vorba despre afaceri sau de loc de muncă, orice vei întreprinde își va atinge obiectivul. Nu lua însă, niciodată lucrurile de la sine. În loc să arăți cu degetul, vezi care sunt problemele și apoi încearcă să găsești o soluție. Fă-ți un program de masă, renunță la alimentația haotică!

 

Fecioară – Dacă ai vrut să te extinzi sau să te implici în ceva complet nou, astăzi vei avea câteva oportunități foarte bune, după o discuție prealabilă cu cineva. Posibil ca o durere de spate recurentă să dispară brusc. Sănătatea se va îmbunătăți mult atâta timp cât vei face câteva schimbări de bază în stilul tău de viață și bineînțeles, în alimentație.

 

Balanță – Posibile întreruperi sau chiar pierderi de date, la locul de muncă. Asigură-te că se face back-up pentru tot ce ai nevoie. Ține bine ceașca de cafea în mână, nu cumva să o verși pe tastatură. Poate că ar trebui să faci o pauză de la tehnologie pentru a reporni calculatorul înainte de a încerca din nou. Ai putea simți că treci printr-o adevărată o criză financiară.

 

Scorpion – Și tu concentrează-te asupra veniturilor. Magic ar fi să faci niște bani, așa că aprinde o lumânare verde sau aurie, pentru a atrage prosperitatea. Poți câștiga, de la mărunțiș la adevărate bogății. Dar trebuie să fii atent, deoarece averea acum este, acum nu este, iar regele poate sărăcii din cauza judecății slabe, a deciziilor întârziate sau a inactivității.

 

Săgetător – În loc să faci cumpărături online, caută să ai în casă lucruri care pot fi de folos scopurilor tale. Imprudențele financiare prin cheltuieli sau investiții pe nepusă masă, fără niciun studiu, nu este benefic pentru tine. Înainte de toate, trebuie să fii inteligent cu banii tăi și să fii centrat clar pe ceea ce îți dorești.

 

Capricorn – Dacă te aștepți  la câștiguri bănești din străinătate ai un motiv să fii fericit, deoarece vei primi ceea ce vrei. În general, trebuie să ai grijă de ceilalți, iar cheltuielile aiurea pot fi deranjante. Adolescenții trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. Vei fi predispus la boală din cauza consumului de mâncare în exces.

 

Vărsător – Astăzi este important să îți amintești obiectivele pe termen lung. S-ar putea să nu crezi că merită să faci toată această muncă, dar cu fiecare experiență câștigi și curajul de a face mai mult. Astăzi, accepți că există blocaje în calea ta și îți îmbraci „echipamentul de alpinism”. Asigură-te că nu depinzi doar de promisiuni verbale.

 

Pești – Este posibil ca problemele financiare să se rezolve, să se reia munca în industria ospitalieră și în turism. Posibil să îți găsești o nouă slujbă. Una peste alta, este o zi când trebuie să ții ochii deschiși la oportunități. Prietenii vor acționa asemenea unui sisteme de siguranță și te vor ajuta să treci peste orice problemă. Vei avea o dispoziție bună toată seara.

Povestea neagră a tatălui lui Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății