Povestea neagră a tatălui lui Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății

Povestea neagră a tatălui lui Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății
Poate fi învinuit fiul pentru păcatele tatălui? Aceasta este una dintre întrebările la care răspund astăzi, live, de la 12.00, Dan Andronic, Mirel Curea și Robert Turcescu.

EVZ Play cu Turcescu e o emisiune de autor, interactivă, în care Robert Turcescu invită în direct spectatorii să comenteze împreună cele mai importante știri și nu numai, apărute în spațiul media. Emisiunea de azi e despre povestea neagră a tatălui lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății.

Turnător la securitate, revoluționar, autorul unui accident mortal, grațiat. Acesta este in linii mari portretul neromanțat al lui Vasile Iulian Voiculescu, tatăl fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Povestea neagră a tatălui lui Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății

Povestea neagră a tatălui lui Vlad Voiculescu

În anul 2015, Curtea de Apel București a stabilit că Vasile Voiculescu Iulian, tatăl lui Vlad Voiculescu, este colaborator al fostei Securități.

Vasile Voiculescu Iulian (foto) ar fi turnat la Securitate sub numele conspirativ „Victor”. El a fost racolat la vara anului 1978, pe când era student la Facultatea de Învățământ Pedagogic Galați. Avea 22 de ani când a semnat Angajamentul prin care i-a fost atribuit și numele conspirativ.

Emisiunea se poate urmări în direct pe YouTube la Evz-Capital și pe Facebook la Evz.ro. Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!

Sursa foto: Facebook

Dani Mocanu are gânduri de însurătoare. Se anunță „casting”