Horoscop Minerva – 25 februarie. Se pot rupe acorduri, alianțe, înțelegeri

Horoscop Minerva – 25 februarie. Se pot rupe acorduri, alianțe, înțelegeri
Este de preferat când plecați de casă să scoateți elecrocansicele și electronicele din priză, dar cum nu puteți face acest lucru cu frigiderul, cumpărați o priză cu stabilizator de tensiune. Paza bună trece primejdia rea. Ascultați-vă intuiția, indiferent ce doriți să faceți.

În cupluri, gelozia dă pe din afară. Opoziția Lună – conjuncția Saturn-Mercur-Jupiter poate rupe acorduri, alianțe, înțelegeri.

Veste bună, Venus se mută în Pești până pe 22 martie.

Horoscop Minerva – 25 februarie. Se pot rupe acorduri, alianțe, înțelegeri

Berbec – Colegii din jur știu că faci lucrurile repede și eficient, iar prin aceasta, probabil ești într-o legătură mai strânsă cu șefii. Nu trebuie să îți faci griji, deoarece te vor lăuda pentru performanța excelentă. Indiferent dacă vrei sau nu, o responsabilitate suplimentară poate veni ca urmare a recunoașterii eforturilor tale.

 

Taur – O anumită deziluzie legată de semeni, de superiorii sau de altcineva apropiat, poate face să pierzi niște bani. Nu lăsa ca aceste lucruri să te distragă de la ceea ce ar trebui să fie o lună bunp! Crește intelectual și moral pentru că asta trebuia să se întâmple. Este ca și cum Universul te ajută dar într-un fel nediferențiat.

 

Gemeni – Acum mai mult ca oricând, ești dispus să explorezi secretele vieții. Timpul de a fi cel care ești și de a face o introspecție serioasă a sosit; este posibil să descoperi o forță personală sau un talent de care nu ai cunoștință și care îți poate aduce bani. Știi ce trebuie să faci pentru a fi recunoscut pentru ceea ce faci.

 

Rac – Dacă ai abilități pentru oameni, folosește-le fie pentru a construi relații fie pentru a le obține. Nevoia de a comunica cu ceilalți este mai mare acum decât de cele mai multe ori, iar pentru a comunica eficient, trebuie să înveți cum să te descurci cu ceilalți. Poate exista o potențială amenințare, o amenințare la adresa ta.

 

Leu – Unele tensiuni mentale sau dificultăți financiare provoacă un stres mai mare decât ți-ai dori în această perioadă. Plățile amânate sau întârziate, verificările, beneficiile sau salariile vor face ca aproape toată lumea implicată să fie ostilă. Nu întârzia să efectuezi plățile către alții dacă vrei să ți se plătească la timp serviciile prestate.

 

Fecioară – Există multe lucruri diferite în viață de care te-ai putea bucura. Oameni, locuri și lucruri care te interesează, sunt la îndemână. Nu trebuie să ignori sentimentele puternice pe care le ai acum, dar nici să sari calul. Nu uita că supraestimarea a stricat mulți oameni buni. Mai ales în această perioadă spirituală, nu ești imun.

 

Balanță – Vrei un mediu de muncă care să te satisfacă financiar, iar satisfacția fizică și tehnică sunt părți importante pentru tine. Faci planuri pentru a atinge acel statut dorit și pentru a fi cu adevărat fericit cu munca pe care o faci. Dispozitivele sau instrumentele pentru economisirea forței de muncă, pot spori eficiența acasă sau la birou.

 

Scorpion – Este crucial să nu ignori corespondența sau alte mesaje. Dacă dorești să atingi obiectivele financiare pe care le-ai stabilit, nu îți poți permite să fii nepăsător. Responsabilitățile pentru întocmirea documentelor ar trebui să dureze mult timp acum, așa că așteaptă-te să fii ocupat. Adaptează-te mediului tău imediat.

 

Săgetător – Ziua , aduce o schimbare pe care această energie rapidă, emoționantă, și destul de armonioasă o va stimula rapid cu accent pe mental și pe stilul de viață activ. Contractele semnate în acest moment vor fi foarte avantajoase pe termen lung. Totuși evită să cumperi o casă sau o proprietate acum.

 

Capricorn – Fii prudent în privința ofertelor susținute doar de o strângere de mână. Citește cu atenție contractele înainte de a le semna. Încearcă să vezi dezavantajul, precum și profitul potențial. Identifică funcțiile financiare specifice postului în care ți-ai putea îmbunătăți performanța, apoi treci la acțiunile necesare.

 

Vărsător – Ar fi o idee bună să îți faci puțin timp pentru a medita la obiectivele pe termen lung. Dacă ești la birou, încercă însă să eviți argumentele. Această energie pozitivă te va ajuta să iei mai multe măsuri de siguranță. Nu este o zi pentru a da înapoi și a aștepta ca alții să treacă pe primul loc. Dă, și continuă să mergi mai departe.

 

Pești – Acum ai șansa de a pune capăt unui decalaj, dar nu trebuie să fii un martir pentru nicio cauză. Este șansa de a te iubi pe tine mai întâi și abia apoi să atragi ceea ce îți dorești și gravitează în mod natural în jurul tău. Acordă o atenție deosebită visurilor tale. Sufletul tău pereche ar putea să apară asemenea unui oaspete.

Alexandru Repan sărbătorește cei 81 de ani pe scenă la „Nottara”. Ce cadouri așteaptă actorul