Simona Ionescu / Redactor Șef

Azi e o zi magică: 02.02.2022. Iată ce puteri se potențează la ora 22:22

Azi e o zi magică: 02.02.2022. Iată ce puteri se potențează la ora 22:22
A doua zi din a doua lună a acestui an, se anunță o zi magică. Numerologii spun că aceasta ar fi cea mai norocoasă zi din an. Asta pentru că data ei conține trei cifre 2.

Data de 2 februarie 2022 are, cum spuneam, o mulțime de cifre 2. Potrivit numerologilor, 2 este o cifră foarte puternică. Ea simbolizează legătură unu-la-unu cu o persoană, dar și celebra opoziție de forțe Yin și Yang.  De asemenea, combinația din această dată cuprinde și așa-numitul „număr maestru” 22, care simbolizează munca în scopul realizării unui țel.

Numerologii susțin că apariția cifrei 2, respectiv a numărului 22, în dată trebuie considerate un semn.  Este vorba de un semn de bun augur. Aceste cifre îți transmit mesajul că trebuie să faci echipă cu cineva pentru a obține un rezultat sau că trebuie să îți dublezi efortul pentru a realiza ceea ce ți-ai propus.

Semnificațiile numerologice ale cifrei 2

Cifra 2 este despre echilibru și extreme. Înțelepții spun că abia atunci când înțelegi extremele unei situații începi să vezi o nouă perspectiva și să găsești calea de mijloc. Luna februarie este de bun augur pentru a te cunoaște pe ține însuți la un nivel mai profund. De asemenea,  2 este asociat cu energiile feminine. Se spune că această dată magică activează energia divină feminină pe care fiecare dintre noi o are în ADN.

„Această apariție a Energiei și Puterii Divine Feminine este un indiciu că este momentul să te cunoști mai bine, să îți vezi frumusețea, iubirea, compasiunea care sunt conectate la Sursă și care te fac co-creator al realității tale. Respiră adânc și deschide-ți inima”, scrie Sfatul părinților.

Și în Tarot, cifra 2 este definitorie. În Arcana Majoră sunt 22 de cărți. Nebunul este fie prima carte (zero) fie ultima (22) și ea reprezintă nevoia, cerință, dar și credința, mai arată sursa citată. Mai trebuie să știți că 22 (2+2) are vibrația 4. Acesta e numărul Împăratului din Tarot, simbolul puterii, al viziunii clare, al energiei autorității.

Urania explică influențele cifrei 2 în data nașterii

Cifra destinului 2 este guvernată de Lună. Persoanele guvernate de cifra 2 au firi pașnice și echilibrate. Sunt foarte amabile, diplomate și corecte. „Persoanele guvernate de cifra 2 sunt visătoare, blânde și romantice. Sunt firi emotive, înzestrate cu un înalt nivel al empatiei și o intuiție excelență.

S-au obișnuit să-și asculte vocea interioară când au de luat o decizie importantă, dar, în același timp, își ascultă și rațiunea. Astfel, între rațiune și sentimente se creează un echilibru perfect. O calitate excepțională a persoanelor cu cifra destinului 2 este faptul că toate vorbele și faptele lor sunt gândite și cântărite minuțios, ceea ce nu le lasă să comită numeroase greșeli”, arată Urania.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre