Simona Ionescu / Redactor Șef

Bancuri în loc de Horoscop

Bancuri în loc de Horoscop
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Doi vânători erau undeva, într-o pădure. La un moment dat, unul dintre ei se prăbușește la pământ, fară suflare, cu ochii dați peste cap.

Celălalt scoate repede celularul și suna la Salvare.

– Prietenul meu a murit. Ce să fac, strigă el în receptor.

La care operatorul raspunde:

– Vă rog calmați-vă și eu o să vă ajut. Mai întăi asigurați-vă că e într-adevăr mort.

Se lasă tăcerea, după care se aude zgomotul unei împușcături. După care, tipul pune mina pe telefon și zice:

– OK, și acum ce să fac?

***

Doi prieteni erau într-o zi pe terenul de golf. Unul dintre ei tocmai se pregătea să lovească, moment în care zărește o lunga procesiune funerara trecînd prin apropiere. Tipul se oprește cu crosa în aer, își scoate șapca, închide ochii și lasă capul în jos, cufundat în rugăciune. Prietenul sau zice:

– Vai, e cel mai frumos și mai mișcător gest pe care l-am văzut vreodată. Ești un om absolut nemaipomenit.

Iar celalalt raspunde:

– Ce vrei, am fost căsătoriți 35 de ani

***

Când NASA a început trimiterea de astronauți în spațiu, s-a descoperit că pixurile nu funcționează în stare de imponderabilitate. Pentru a rezolva problema, oamenii de știință americani au cheltuit 12 miliarde de dolari și s-au chinuit zece ani ca să realizeze un pix care să scrie chiar și în lipsa gravitației, ținut cu susul în jos, sub apă, pe orice suprafață, inclusiv sticlă și la orice fel de temperatură, de la condiții de îngheț până la 300 grade C. Rușii au folosit un creion.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre