Simona Ionescu / Redactor Șef

Bancuri în loc de Horoscop

Bancuri în loc de Horoscop
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

O mămică observă, cu îngrijorare crescândă, că fiul său iubit nu seamănă nici cu ea, nici cu soțul. Soț la fel de iubit pe care nu îl înșelase niciodată. Până la urma, când copilul împlinește 18 ani, îi face, pe ascuns, un test ADN. Șoc. Panică. Groază. Rezultatul arată clar: copilul nu are nici o legătură cu ea sau cu soțul ei. Disperata și tremurând ca o frunza, îi spune soțului:

– Iubitule, am o veste cumplită..

Soțul ridica ochii din ziar:

– Aoleu, ai lovit mașina!

– Nu.

– Ai zgâriat-o!

– Nu! Las-o dracului de mașină, e vorba despre copil.

– Aaa… ce-i cu copilul nostru?

– Pai asta e, nu-i al nostru!

– Cum nu-i al nostru?

– I-am făcut testarea ADN și nu suntem noi părinții săi biologici.

– Ah, dar asta știam.

Femeia sta să leșine și mai multe nu.

– Știai?! De când știai?

– De când te-am scos din maternitate.

– Cuuuuum?

– Pai chiar tu ai zis la plecare: Costele, copilul a făcut pe el. Eu cobor la taxi cu lucrurile, iar tu fă bine și schimbă-l.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre