Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai amplu HOROSCOP al anului 2023. Fiecare zodie află ce i se va întâmpla în acest an, în fiecare moment

Cel mai amplu HOROSCOP al anului 2023. Fiecare zodie află ce i se va întâmpla în acest an, în fiecare moment
2023 va fi un an plin de surprize, iar astrele le-au etalat pe toate. Cel mai renumit astrolog din România, Minerva, a făcut o analiză amplă a fiecărei zodii și vine cu vești extrem de importante. Acesta este cel mai complet și complex horoscop al noului an!

Horoscopul realizat de Minerva expune fiecare etapă importantă a anului 2023, pentru fiecare zodie în parte!

Berbec

20 martie – 19 aprilie

Marte va începe anul 2023 în mers retrograd, la 8 grade Gemeni și în Casa a 3-a a comunicării. Deși retrograd el se va afla în sextil cu Chiron, rana spirituală pe care nativii Berbec vor trebui să o descifreze, în funcție de tema natală a fiecăruia. În tot acest timp vor fi puternici prin Cuvântul care vor știi să îl mânuie cu adevărată artă și care îi va face puternic din punct de vedere financiar, deoarece vor știi ce să ceară și ce să negocieze atunci când va veni timpul. Nu vor precupeți niciun efort pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Cu toate acestea, trebuie să-și controleze discursul și acțiunile altfel riscă să adauge noi tensiunea în propria relație. Pentru învățământul superior, studenții pot urma studii superioare în străinătate și vor avea succes.

2023 le va aduce fericire și mulțumire și vor dori să aducă și partenerilor toată mulțumirera și dragostea pe care o nutresc. Și cu Marte în Casa a 4-a a familiei, la sfârșitul lui martie, vor trebui să își controleze furia și să încerce să remedeieze situația acolo unde se cere. Saturn se va muta în casa a 12-a, în Pești, pe 7 martie, marcând începutul dezvoltării sale spirituale, moment după care, multe lucruri din viața sa se vor îmbunătăți treptat.

La începutul anului, datorită prezenței Soarelui în casa a 10-a a carierei și a lui Saturn în casa a 11-a, a mediuolui social în care se învârt, vor acționa într-un fel anume, care le va aduce o bună reputație și le va spori popularitatea printre cei din jur. Această perioadă deosebit de favorabilă pentru ei le va aduce recunoaștere mai ales dacă sunt asociați cu politica. Acest lucru se va datora faptului că vor fi susținuți atât de oamenii de rând, cât și de personalități cunoscute.

Venus va intra în Casa a 12-a la sfârșitul lui ianuarie, mai precis pe 27 ianuarie, ceea ce le va aduce sprijinul prietenilor. Vor merge la petreceri și se vor distra iar viața amoroasă va fi și ea pe măsură. Ar putea să intre într-o relație romantică cu cineva și va face ca viața lor amoroasă să înflorească.

Cum spuneam, Saturn va intra în Pești pe 7 martie, în domiciliu ca să spun așa, deoarece Peștii în Casa a 12-a sunt acasă și stimulează energiile Trecutului să se îmbine cu cele ale Prezentului pentru a contura Viitorul.

Jupiter va intra în semnul lor pe 20 Decembrie 2022, în Casa 1 a Eu-lui, a Sinelui și aș spune că vor conștientiza mai mult ca oricând puterea care o au și vor înțelege că sunt un semn al Începuturilor, a pionieratelor. Pe 10 martie Jupiter va face conjuncție cu Chiron, moment în care vor conștientiza rana spirituală legată de Sinele lor, rana cu care au venit în această existență. Atenție nu vorbim de vindecare ci de conștientizarea acesteia!

Astfel, că anul 2023 se va dovedi a fi unul important pentru ei. Accentul cade într-adevăr pe câteva domenii dar vor avea rezultate notabile în aproape toate domeniile vieții, ceea ce îi va duce pe culmile cele mai înalte ale succesului. Dar, pentru că întotdeauna trebuie să existe și un dar, în anul care vine vor fi mult mai contemplativi și le va fi greu să ia decizii importante.

A doua jumătate a lui 2023 va fi extrem de important pentru ei. Prezența Nodului Nord, din 23 iulie, în semnul lor, îi va face un pic autocrați și nu vor reuși să ignore nimic din ce se întâmplă în jurul lor. Din această cauză vor avea reacții excesive care le pot strica relațiile cu oamenii din jur.

În acest timp, vor avea succes în carieră, fie că este vorba despre un loc de muncă sau despre afaceri. Își vor îndeplini toate sarcinile înainte de data stabilită, ceea ce le va îmbunătăți reputația la locul de muncă, iar cei tineri vor începe să îi aprecieze. Cu toate acestea, nu trebuie să se grăbească să finalizeze vreo lucrare ci să-și facă timp pentru a face totul cum trebuie.

Pentru Berbecii necăsătoriți, fie ei bărbați, fie femei, anul acesta ar putea să se căsătorească, deoarece șansele de mariaj sunt mari. Pe lângă aceasta, s-ar putea să cumpere și un nou autoturism.

De asemenea, în a doua parte a anului, este bine să investească în proprietăți mobile și imobile, până la sfârșitul anului, deoarece vor avea parte de stabilitate financiară. În ciuda unor suișuri și coborâșuri în viața de familie, se vor bucura de sprijinul familiei în continuare.  Comportamentul partenerilor de viață îi poate deranja, dar membrii familiei îi vor fi alături, pe tot parcursul.

La sfârșitul lunii martie, Marte va intra în Casa a 4-a a familiei, în Rac, un semn care îl hărțuiește pur și simplu și care îi dă curajul și hotărârea de a merge mai departe. Vs fi susținut de frații săi, dar probleme de sănătate i-ar putea descuraja. Totuși, ar putea să plece într-o scurtă călătorie care se va dovedi excelentă pentru afacerea lor. Încrederea va fi de top, în acest moment.

Pe 16 mai, Jupiter va schimba semnele și va trece în Taur de unde pe  4 septembrie va intra în retrogradare. Mersul lui Jupiter prin Taur va marca începutul unui moment bun pentru ei.

Prin mărinimia lui Jupiter, ar putea primi vești bune legate de fericirea copiilor. Problemele care au apărut în viața conjugală, se vor diminua. Munca sau afacerea pe care o au, va prospera și norocul îi va favoriza. Acest lucru va accelera toate lucrările blocate sau întârziate.

Între mai și iunie, pot cumpăra o nouă proprietate. Dar, în același timp, pot exista dispute cu privire la o moștenire de familie.

Fiind trecerea de la primăvară la vară, unul din părinți, mama, s-ar putea confrunta probleme serioase de sănătate, deci trebuie să ai mai multă grijă de ea. Pe de altă parte, le sugerez să nu aibă un comportament nepoliticos la serviciu, altfel ar putea avea probleme.

Între iulie și august își vor îngenunchea adversarii, în special pe cei invidioși. În special, vor avea succes în chestiuni legate de instanță. Au șanse să plece în străinătate. Dacă sunt oameni de afaceri, probabilitatea de a se extinde în noi domenii cresc și dovedesc tuturor că știu ce fac. Dacă sunt angajați, șansele de promovare vor fi foarte mari.

În septembrie și octombrie abia vor avea timp să respire la cât de ocupați vor fi, iată unul din motivele pentru care va apărea o anumită tensiune în viața conjugală. Trebuie să fie atenți la comportamentul față de sănătatea partenerilor de viață, sau s-ar putea declanșa un conflict de care nu au nevoie la cât de ocupați sunt, așa că se va observa o schimbare de atitudine și în comportament.

În lunile noiembrie și decembrie, cheltuielile cresc rapid. Nodul Nord aflat în Casa 1 sugerează că vor pleca în călătorii nedorite care vor cere bani. Vor fi niște cheltuieli inutile, dar viața lor personală va fi împlinită. La fel va fi și viața amoroasă.

În schimb, va fi o perioadă dificilă pentru Berbecii care studiază, învață. Până la sfârșitul anului, au realizări în carieră și șansa de a progresa cu afacerile lor deoarece vor cunoaște oameni care îi pot ajuta. Pot obține multe în 2023, dar pentru asta, trebuie să renunțe la atitudinea lor nerăbdătoare. Deciziile pripite se dovedesc a fi riscante pentru ei. Sprijinul familiei și a partenerului de viață le vor fi alături.

Taur

20 aprilie – 19 mai

Anul 2023 se prefigurează ca un an de mijloc, cu realizări medii. Cu toate acestea, vor depune eforturi susținute în ceea ce privește cariera. Va fi un an plin de provocări, dar eforturile lor vor fi răsplătite cu reușite promitătoarea, undeva către sfârșitul anului. Datorită poziției lui Jupiter în Casa 1, totuși nu vor întâmpina dificultăți financiare, dar mutarea lui Saturn, pe 17 ianuarie, în Casa a 12-a va cere muncă, eforturi și sacrificii.

La mijlocul anului au șansa de a călători în străinătate și va fi nevoit să facă călătorii de afaceri lungi sau chiar cu dislocare temporară în alte țări pentru a avea rezultatele pe care le dorește. La fel de bine se pot muta cu locul de muncă în străinătate, în funcție de nevoile și cerințele care le au. Perioada mai – august va fi extrem de aglomerată și acum vor facde cele mai multe deplasări în afara țării.

În tot acest timp, situația lor financiară s-ar putea deteriora din cauza creșterii cheltuielilor sau ar putea deveni victima crizei financiare. Trebuie să fie precauți, deoarece, pe 27 mai Jupiter va fi în conjuncție cu Nodul Nord, în Casa 1 ceea ce crește probabilitatea de a avea nevoie de îngrijiri medicale.

Ultimele două luni ale anului, noiembrie și decembrie, se vor dovedi a fi foarte benefice și vor permite talentului lor universal să se dezvolte. Vor avea, de asemenea, posibilitatea de a face un pelerinaj, o excursie la locurile sfinte sau să simtă nevoia imperioasă de a merge la biserică și de a se ruga. De asemenea, să fie atenți pentru că prin diverse forme de echilibrare socială, ar putea primi și compensații din partea administrației guvernamentale.

Saturn, una dintre planetele semnificative ale alaiului astral, va părăsi Vărsătorul pe 17 ianuarie și va intra în Pești, aspect care va avea un impact semnificativ asupra Casei a 11-a, în special. Este casa mediului social în care ei trăiesc, au prieteni, se mișcă.

Pe 20 decembrie 2022, Jupiter va părăsi și el propriul domiciliu, Pești, și va intra în Berbec, unde își va energiza poziția, în special că vorbim despre Casa a 12-a. Jupiter și Saturn vor avea, prin urmare, în 2023, un efect tranzitoriu specific asupra Berbecului și a Casei a 12-a. E drept, Jupiter va fi activ în această casă capacitând latura spirituală a acestor nativi până pe 18 mai când vor trece în Taur și unde se va întâlni cu Nodul Nord aducând la lumină lucruri demult uitate, vor întâlni oamenicare îi va obliga să se aplece asupra lor și să nu le mai fie teamă să-și asume responsabilități. Interesantă mi se pare conjuncția cu Chiron, rana spirituală, din 10 martie. Chiron vine să ajute la vindecarea unor răni vechi, care acum, sunt scoase la lumină.

Nodurile lunare vor schimba și ele semnele, pe 13 iulie, și vor trece pe axa Berbec – Balanță ceea ce îi va obliga să fie mai atenți la sănătate, îi va interioriza și îi va face să-și dorească să fie o vreme singuri.

În plus, în 2023 și celelalte planete vor tranzita semnele zodiacale în diferite momente. Drept rezultat, toate aceste planete vor avea impact asupra fiecăreia dintre casele astrologice și vor produce rezultate favorabile sau nefavorabile în funcție de poziția lor.

2022 va fi totuși un an remarcabil în viața celor născuți sub semnul Taurului, deoarece va aduce schimbări substanțiale datorită unei serii de aspecte ale vieții lor și mulțumire. Cu toate acestea, vor exista anumite Case cărora vor trebui să le acorde o atenție specială, deoarece va exista o penurie, dacă se poate spune așa, de susținere energetică iar ei vor trebui să se concentreze mai mult asupra acestora.

La început de an s-ar putea confrunta cu o anumită tensiune mentală, care va avea un impact puternic asupra capacității lor de a lua decizii. Stresul legat de muncă și factorii externi ar putea avea un impact semnificativ asupra lor și va fi crucial pentru cei care ar putea fi plecați în misiuni diplomatice, armate, economice sau pentru propria afacere, în străinătate. Există, cum spuneam și mai sus, șanse foarte mari să locuiască o vreme în afara țării și să călătorească la fel de mult.

Pe de altă parte, tot la începutul anului, unele dintre secretele lor ar putea fi dezvăluite, ceea ce îi va șoca și crește, în mod natural, stresul mental. Le-aș spune să aibă grijă mai de grabă, de sănătatea lor, să-i ignore pe cei care vor să îi provoace și să încerce să nu lase stresul mental să le conducă viața.

Ar trebui să anticipeze succesul financiar care bate la ușă. Vor fi nevoiți să muncească din greu și să fie inventivi în toată această perioadă, de început de an. În general, vor trebui să muncească extrem de mult în acest an, deoarece Saturn din Casa a 11-a, le va aduce beneficii întregul an, iar acest efort îi va face persoane mai bune și îi va conduce pe drumul spre prosperitate.

Vor face câteva excursii de neuitat și de lungă durată. Șansa lor va se poarte numi o croazieră în jurul lumii și să acceadă teritorii care pentru cei mai mulți dintre noi sunt de domeniul imposibilului. Primul trimestru le va aduce putere economică și o situație financiară stabilă, dar din al doilea trimestru al anului, trebuie să le acorde o atenție deosebită. Abia din octombrie, situația financiară devine una promițătoare.

Posibilitățile de afaceri vor fi îmbunătățite și cum spuneam se vor bucura de stabilitate financiară. În plus, nu va exista niciun conflict în familie și treptat conștiința mentală va spori și puterea conștientizării se va aprofunda.

Vor dezvolta noi relații și se pot bucura de coincidențe încântătoare în căsătorie în prima parte a anului. În afară de asta, multe lucruri vor începe să funcționeze în favoarea lor. Se pot bucura acum de sprijinul complet al familiei.

Din aprilie cresc șansele de relocare, și este posibil să fie nevoiți să se mute într-o altă localitate sau chiar în străinătate datorită serviciului, vor fi ocupați cu munca și vor sta mai puțin cu familia. Doar că munca excesivă îi va epuiza și îi va slăbi, ceea ce ar putea duce chiar la îmbolnăvire. Este bine să fie atenți de această dată la sănătatea lor. Cei născuți sub semnul Taurului ar trebui să pună un accent suplimentar pe menținerea sănătății în prima jumătate a anului. În plus, trebuie să pună câteva idei noi în aplicare, astfel încât să își poată întări imunitatea, să se protejeze de vătămările fizice și să fie conștienți de sănătatea lor. Dar planurile profesionale le dau aripi și vor avea parte de rezultatele dorite.

Casa a 11-a va fi dominată de prezența lui Saturn care va intra în Pești din 7 martie, ceea ce va avea ca rezultat întâlniri de afaceri, cu prietenii sau de suflert, atent planificate. Obțin rezultate remarcabile pe tot parcursul anului datorită acestor întâlniri. Dacă sunt oameni de afaceri, atunci vor culege roadele muncii pe tot parcursul anului și vor crea noi planuri pentru a asigura extinderea acțiunilor personale.

Februarie va fi o lună productivă la locul de muncă. Au multe de făcut. Cum aminteam și mai sus, sănătatea ar putea fi cu suișuri și coborâșuri. Evitați să fiți nepoliticoși.

Succes profesional în martie. Oportunități de a achiziționa valută. Modalitate de a face acest lucru este prin implicarea în tranzacție, a partenerul de viață.

În aprilie mintea lor va lor va fi la iubire. De altfel, împrejurările vor părea favorabile.

Mai va fi și ea o lună bună, deoarece toate planurile lor se vor materializa cu ușurință, dar revin din nou, cu atenționarea legată de sănătate.

Călătoriile în străinătate în perioada iulie – septembrie sunt benefice. De ce spun asta? Deoarece poate apărea probabilitatea unor călătorii lungisau a mutării pe o perioadă determinată în străinătate. Lipsa ta de încredere la locul de muncă poate fi o piedică acum.

Vor fi multe schimbări în octombrie. Situația economică se va îmbunătăți, situație care va dura până în decembrie.

Totuși, profesional, vor avea loc schimbări semnificative, între iunie și noiembrie. Datorită acestor schimbări pot obține un transfer neașteptat sau un contract în străinătate, cum mai spuneam. Au șanse neașteptate de a cumpăra proprietăți.

Gemeni

20 mai – 149 iunie

 Începutul acestui an ar putea fi dificil pentru ei, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere financiar. Acest lucru se datorează faptului că Pluto va fi în conjuncție cu Venus în casa a 8, iar Marte va fi retrograd la începutul anului, în Casa 1 dar acesta va fi anul în care problemele lor se vor rezolva. Deoarece Saturn va părăsi Casa a 9-a pe 7 martie și va intra în Casa a 10-a a profesiei și a imaginii publice. De aici le va întări averea și va pune capăt problemelor, obstacolele vor fi îndepărtate din calea lor și vor experimenta mai puține probleme de sănătate și de pierderi financiare.

Anul 2023 va fi de bun augur pentru nativii Gemeni, deoarece pentru ei se va încheia perioada de stres. Cu mai puține probleme de sănătate, pot merge mai departe indiferent de domeniul în care activează, deoarece soarta va fi de partea lor și le va ușura multe situații dificile, iar problemele de la locul de muncă vor fi calmate. Acest lucru le va spori încrederea în sine, chiar dacă în unele zone ar trebuie să fie foarte atenți, însă le vor rezolva cu inteligența lor.

Se spune că vor simți stres mental, în timpul în care Saturn va trece peste pragul semnului Pești, pentru următorii doi ani și jumătate, pe 6 martie. Similar, toate blocajele întâmpinate în muncă vor fi finalizate și stresul mental va fi controlat într-o oarecare măsură.

Capacitatea lor de decizie va crește și vor exista schimbări în toate condițiile din jurul lor. Efectiv, vor simți că soarta îi ajută de fiecare dată. În acest timp vor ști deja că există șanse pentru călătorii lungi alături în interes de serviciu dar și călătorii de vacanță care să le deschidă ochii asupra lumii. Mintea lor va fi conectată spiritual și va fi dispusă să facă o lucrări de natură spirituală.

În primele două luni ar putea să obține un transfer, deci schimbarea locului de muncă fapt care va fi benefic pentru ei și care îi va face fericiți. Pot alege să părăsească actualul loc de muncă deoarece au deja în buzunar aprobarea pentru un loc de muncă bun. Acest job le va oferi beneficii pe termen lung și vor fi foarte mulțumiți. În schimb, în prima zi a anului există șanse mari să se îmbolnăvească, iar procesul de recuperare va dura ceva timp.

Tot în prima parte a anului, vor fi tensiuni legate de copii. Sau cei care sunt într-o relație neoficială se vor confrunta cu dificultăți în viața amoroasă. În schimb, perioada va fi bună  pentru situația financiară și pentru profiturile bănești. Și al doilea și al treilea trimestru vor fi fructuoase pentru situația financiară și va avea loc o creștere a veniturilor personale.

Vor trebui să fii atenți însă la problemele financiare, deoarece ambițiile lor vor fi mari, și va fi o adevărată provocare să le îndeplinească sau să le reușească. Nu trebuie să lase ambiția să le domine tot ce este mai bun în ei, deoarece dacă vei alerga pentru ambițiile sale, atunci nu vor mai putea face diferența între bine și rău, ceea ce le va fi dăunător.

Tot în primul trimestru al anului vor fi situatii foarte bune acasă. Viața de familie va fi plină de seninătate, cu armonie și pace datorită lui Jupiter. Multe sarcini pot fi, de asemenea, finalizate în acest moment. În jurul casei va fi un mediu senin, generos, filosofic și care le va provoca o mare liniște sufletească. Vor fi finalizate unele lucrări în casă și există șansa ca cineva din familie să se căsătorească. Acest timp îi îndeamnă să revadă și să țină minte greșelile pe care le fac și să nu le mai repete.

Al doilea și al treilea trimestru vor fi excelente pentru ei pentru că tot ce-și pun în minte se va îndeplini, planurile lor vor avea succes și vor exista din nou, șanse de creștere a veniturilor. Cei în vârstă vor avea încredere în ei și pot obține chiar o poziție bună în instituție sasu firmă. Există șanse să obțină un venit bun împreună cu unele câștiguri speciale care se vor datora muncii lor.

În martie trebuie să evite duritatea în comportament și să nu fie prea direct.

Pe 21 decembrie, Jupiter se va muta în casa a 11-a și va avea loc o creștere a bunăstării lor. Tot atunci există posibilitatea ca familia lor să se mărească, veste care îi va face dsă fie în al nouălea cer. Au, de asemenea, șansa de a obține un succes neașteptat în carieră însoțit de o creștere salarială. Tensiunile în familie ar putea crește undeva la începutul verii. Posibil sa aibă probleme in chestiuni legate de terenuri sau de proprietăți si din acest motiv vor fi unele dispute, dar vor avea succes in instanță prin sentințe favorabile. Ceea ce le va da mai multă încredere în sine.

Și în iulie putem vorbi despre o creștere a situației financiare.

În august vor avea putere, își vor ține la respect adeversarii și vor simți o mică creștere a cheltuielilor.

După aceasta, luna septembrie va aduce vești bune cu un oftat de ușurare în multe chestiuni profesionale și vor merge mai departe cu ceea ce își propun și în tot acest timp vor fi ajutați de prieteni și de oameni cu poziție socială.

În octombrie beneficiile vor fi la vedere, în sensul că își pot cumpăra un autoturism nou, mai mare și chiar propria casă.

Noiembrie va fi foarte bun pentru relațiile de dragoste și pentru fericirea legată de copil, iar în decembrie, s-ar putea să se confrunte din nou cu probleme legate de proprietate și de pământ, iar sănătatea mamelor unora dintre nativi se poate înrăutății.

Rac

21 iunie – 22 iulie

 Au ocazia să învețe și să înțeleagă ce fel de schimbări vor avea loc în viața lor în cursul anului 2023.

Esența semnului lor se va transforma în Casa a 11-a sub semnul lui Uranus oferindu-le cea mai bună stare financiară. Se vor mișca încontinuu în aceeași direcție, în ceea ce privește modul de a câștiga bani și au succes. Cumpărarea și vânzarea de proprietăți imobiliare îi pot aduce, la  recompense financiare bune cum au succes în acest demers. Totuși, în relațiile lor romantice se vor confrunta cu tensiuni în acele momente. Pot câștiga inima persoanei dragi iubind-o în felul lor unic.

Începând cu 7 martie, Saturn va intra în casa ta a 9-a a studiilor aprofundate, a călătoriilor și a credinței. Se va remarca o ușoară creștere a tensiunii mentale, dar vor reuși să se concentreze și să găsească soluții și astfel continuă performanțele bune la locul de muncă.

Pe 21 decembrie, Jupiter se va muta în casa ta a zecea, unde sunt Chiron și Junona deja poziționați. Acum ar putea experimenta o schimbare semnificativă la locul de muncă, care le va schimba viitorul, il va face mai luminos, odată ce se va desface conjuncția Uranus – Nodul Nord. Le-aș spune să se aștepte să urce trepte ierarhice în carieră și să se bucure de prosperitate financiară. Dacă au ratat vreun curs de perfecționare, în anul care a trecut, pot încerca anul acesta, iar studenții este probabil să primească repere remarcabile.

Pentru persoanele născute sub semnul Racului, Saturn va intra în casa a 9-a a acestor nativi pe 7 martie cum spuneam mai sus, astfel încât vor experimenta efectele poziției lui Saturn la nivelul studiilor, aș spune că poate avea loc un cutremur la nivel de credință și de conștiință. Jupiter, stăpânul bunăstării, se va afla în casa carierei și a imaginii publice la începutul anului. Va continua să îi protejeze în orice fel și să le aducă prosperitate. Pare a fi un moment bun pentru a face o călătorie în locuri îndepărtate acum. Vor câștiga câteva experiențe grozave călătorind pe distanțe lungi.

2023 se va dovedi semnificativ în viața celor născuți sub semnul Racului, deoarece, în timp ce influența lui Saturn în casa a 9-a le pune la îndoială credința, acest lucru ar putea avea un impact negativ asupra sănătății mintale, le-ar putea provoca prin stres mental, dar poate avea un impact pozitiv asupra carierei lor.

Pot obține succes în diferite domenii ale vieții cu ajutorul lui Jupiter, care îi va susține. Vor avea oportunitatea fantastică de a gândi clar și de a lua decizii înțelepte și, drept rezultat, vor putea face lucruri bune în viața lor, în special între ianuarie și aprilie, cât Jupiter se va afla în Casa a 10-a de unde va arunca o privire atentă asupra semnului său.

În a doua parte a anului pot reduce tensiunea mentală și să realizeze ceea ce își propun. Poziția Nodului Nord în Casa a 10 din 3 iulie, îi va ajuta să fie mai logici. Folosind una din propriile strategii, vor putea finaliza chiar și cele mai dificile probleme de la locul de muncă, ceea ce îi va face  să încheie mai ușor ziua de muncă.

Începutul anului necesită o oarecare atenție la sănătate din cauza tranzitului saturnian care poate avea un impact asupra axei  6 – 12. Cu toate acestea, mintea lor va fi mai de grabă concentrată pe activități religioase decât pe altceva. Vor merge într-un pelerinaj și s-ar putea să chiar la o mulțime de locuri religioase. Jupiter va rămâne în casa a 9-a destul timp ca să le schimbe concepțiile. Își poți atinge obiectivele dacă nu amestecă muncă cu credința. Mai mult, încep să vadă efecte bune chiar și cu mai puțină muncă. Datorită lui Jupiter, vor putea depăși stresul mental pe care Saturn va continua să îl producă și, de îndată ce vor face asta, se vor elibera de problemele pe care Saturn le va aduce în viața lor. Prin urmare, să evitați neglijarea oricărui tip de probleme de sănătate, deoarece acest lucru îi poate aduce într-un scenariu care le poate provoca o boală gravă.

Vor avea rezultate mai bune decât cele obișnuite în primul trimestru al lui 2023. Nu vor exista obstacole în calea muncii și obiectivele personale iar blocajele vor începe să se dizolve, astfel încât să se poată simți în siguranță financiar. Pe de altă parte, planurile financiare vor merge conform planului și pot stabili și planuri de investiții pe termen lung, dar trebuie să fii precauți, repet, cu sănătatea lor.

Indiferent de activitatea pe care decid să o efectueze, pot reuși. De asemenea, vor simți mâna lui Dumnezeu, cum se spune. Tatăl, mentorii și alte figuri asemănătoare, toți vor fi de partea lor, oferindu-le șansa de a avansa în carieră. Mediul de lucru va fi, de asemenea, benefic și este posibil să fie transferați într-un loc bun, un loc în care și-au dorit să meargă de foarte mult timp.

Va exista o oarecare ușurare familie, în primul trimestru al acestui an, dar trebuie să fie atenți și să evite orice conflicte cu socrii, deoarece toate acestea vor avea un impact asupra vieții personale. În primele șase luni ale anului, Nodurile Lunare se vor afla pe axa 5 – 11, ceea ce ar putea tensiona lucrurile în familie. Datorită poziției lui Saturn în Casa a 9-a, care se înfruntă cu energiile din Casele a 2-a și a 5-a, vor exista probabil dispute în familie și, posibil, un dezacord cu privire la ceva. Jupiter însă le va dezvolta capacitatea de a gândi clar și de a lua decizii înțelepte, permițându-le să navigheze în aceste circumstanțe dificile.

Inconjuncția dintre Jupiter și Nodul Sud poate sugera tulburări în carieră pentru unii nativi Rac care ar putea să renunțe din orgoliu, la locul de muncă actual pentru un loc ales la întâmplare. În aceste momente, conflictul familial poate atinge punctul maxim și problemele care s-au crezut uitate, pot reapare. Cu toate acestea, Jupiter din Casa Carierei, îi va energiza, inspira și vor reuși să depășească situațiile provocatoare.

Pentru 2023, excursiile în locuri îndepărtate sau la distanță, vor fi luate în calcul abia în ultimele trei luni ale anului. Călătoria pe distanțe lungi îi va mulțumi, ceea ce îi va ajuta la întoarcere să își îndeplinească sarcinile mai eficient. În plus, vor avea numai de câștigat de pe urma acestor excursii și își vor face câteva relații semnificative. Pe langa aceasta, vor avea ocazia sa cunoască locuri la care nici cu mintea nu s-au gândit. Cu toate acestea la întoarcere, se vor confrunta cu varii dificultăți dar vor putea rezolva problemele actuale. Viața de familie va fi, de asemenea, mai liniștită.

Cu ajutorul lui Jupiter se pot muta altundeva în luna aprilie. După aceea, exista șansa pentru a-și schimba și locul de muncă cu Jupiter în Casa Carierei. Sau pot găsi un nou loc de muncă în care au șansa să-și demonstreze abilitățile pe deplin. Fără îndoială, vor simți o presiune mentală vis-à-vis de munca aparent ușoară, dar vor ieși mai puternici din ea.

Vor deveni mai irascibili ca urmare a tranzitului lui Marte prin propriul semn din 27 martie. Cel mai bine ar fi să stea departe de orice discuție în contradictoriu în aceaste perioadă, deoarece perioada are potențialul de a crește tensiunea în căsătorie și alte relații personale. În schimb, pot câștiga acum prin achiziționarea unei proprietăți mai mari.

Pregătirile pentru a călători în străinătate pot fi începute din luna iunie. Deși va exista o creștere minoră a cheltuielilor și unele neînțelegeri, merg cu preparativele înainte, ceea ce îi va face să se simtă ușurați. Problemele cu copiii se rezolvă.

Iulie aduce succes financiar. Situația financiară se va îmbunătăți. Mai multe scheme interesante de investiții vor da roade pentru ei. Tot acum ar putea să experimenta gânduri și comportamente egoiste, ceea ce ar putea duce la mai multe conflicte conjugale.

În august și septembrie devin mai hotărâți și mai aventuroși, dar înving obstacolele cu curaj. Dobândesc chiar și mai multă putere. Dificultățile pe care le pot întâmpina frații lor nu îi vor împiedica să lucreze cu ei și să îi susțină. Oamenii cu care lucrează însă, s-ar putea întoarce împotriva lor dacă nu sunt atenți la ceea ce fac, așa că ar trebui să fie puțin precauți cu cei din jurul lor.

În octombrie este posibil să achiziționeze un teren foarte mare. De asemenea, pot cumpăra un autoturism tip 4×4 și care va fi și destul de robustă și atractivă. Trebuie sa aibă grijă la sănătatea mamei deoarece este posibil ca să se agraveze in aceasta perioadă.

În noiembrie, Racii necăsătoriți dau semne de romantism. Pot face o mișcare semnificativă pentru persoana dorită și, odată cu mutarea Nodului Nord pe axa 4 – 10, dificultățile din domeniul profesional vor începe, de asemenea, să dispară. Încep să culeagă recompense financiare bune.

Și decembrie va fi o lună bună. Dețin o poziție respectabilă la locul de muncă, iar stresul vieții de familie a trecut. Investițiile pe care le-au făcut în trecut dau roade și vor descoperi că acțiunea lor este eficientă.

Leu

22 iulie – 23 august

Nativii în Leu ar trebui să se aștepte în 2023, la un pachet mixt de rezultate. Saturn, care este în casa a 7-a la începutul anului, îi va face pe micii dușmani să îi domine, dacă continuă să îi hărțuiască. Cu toate acestea, Jupiter îi va face puternic din punct de vedere religios, provocând însă, unele probleme financiare. Stăpânul lor planetar, Soarele, care se află în Casa a 6-a la începutul anului, se va asigura totuși că pot face progrese academice semnificative. Cu toate acestea, conjuncția Soarelui cu Mercur din 7 ianuarier, le va aduce cunoștere și îndrumare.

Luna mai va fi crucială pentru acești nativi, deoarece Jupiter, stăpânul al Casei a 5-a,  se va muta din Casa a 9-a în Casa a 10-a pe 17 mai. Acest lucru le va aduce capacitatea de a oferi orice tip de proprietate urmașilor, deși, eu zic că ar trebui să amâne luarea oricăror decizii semnificative pentru o perioadă de timp în acest domeniu, cel puțin până la sfârșitul lui iulie. Să evite orice activitate majoră între mai și august; altfel lucrurile ar putea merge prost.

Începând cu luna august, tranzitul jupiterian se va îndrepta progresiv spre compatibilitate și le va aduce succes. Vor putea face pregătiri eficiente, iar pe 13 iulie, când Nodul Nord va intra în Berbec și în Casa a 9-a, le va aduce ocazia să facă o călătorie cu caracter religios. Cu toate acestea, Nodul Nord din casa a noua are potențialul de a provoca pierderi financiare neprevăzute, suferință emoțională sau vătămare fizică, așa că să fie atenți la tot ce fac.

Spuneam la început, că Saturn se va afla în Casa a 7-a la începutul anului, dar pe 7 martie 2023 se va muta în Casa a 8-a unde dobândește o putere imensă. El va dobândi o mare putere și îi va ajuta pe nativii Leu să facă schimbări pozitive în viața intimă și în gândire.

Mai știm că până pe 17 mai Jupiter se va afla în Casa a 9-a. Datorită acestui fapt, religiozitatea lor va fi foarte puternică, dar nu vei experimenta beneficii imediate și nu vei câștiga mai mult respect în societate datorită acestui lucru. După 17 mai, Jupiter, Marele Benefic, va intra în Casa a 10-a, de unde le va accelera progresul în carieră le și va oferi o creștere uluitoare atât ca ​​imagine, cât și ca prosperitate.

Cu toate acestea, conjuncția lui Jupiter cu Nodul Nord își va face simțite efectele încă din luna mai. Unii nativi ar putea întâmpina unele probleme cu tatăl lor. S-ar putea să aibă mai multe dezacorduri cu mentorii sau profesorii și să întâmpinați probleme cu în ce privește credinț.

Nodul Nord se va muta pe 13 iulie, pentru un an și jumătate în Casa a 9-a. Deoarece atât de multe evenimente neașteptate vor avea loc în viața lor și vor provoca ajustări ale modului în care își conduc viața, este greu de spus dacă acest tranzit este neapărat unul benefic. Viața lor va suferi ajustări semnificative. Vor trebui să fie deosebit de atenți la șofat în această perioadă și, de asemenea, deosebit de atenți cu banii deoarece riscă din neatenție, să-i piardă. Vor avea noroc cu socrii care îi vor ajuta în aceste momente.

În plus, celelalte planete care vor tranzita diferitele case și semne zodiacale, în cursul anului, schimbându-și viteza, vor avea impact asupra vieții lor. Totuși este de reținut că 2023 se va dovedi un an plin pentru ei, în care vor avea multe de făcut și numeroase oportunități de a-și demonstra abilitățile. Saturn, din Casa a 7-a la începutul anului, îi va ajuta să-și țină la respect rivalii și să aibă succes în ceea ce își propun. Pe 7 martie se va muta  însă se va muta în Casa a 8-a, de unde va aduce bunăstare și va deveni foarte eficient. Acest lucru le va crește șansele de succes în afaceri și condiții favorabilă în viața conjugală. Posibil să se confrunte cu tensiune mentală la locul de muncă.

În ciuda suișurilor și coborâșurilor financiare din ianuarie, vor câștiga în fața rivalilor. Dacă există un ceva împotriva lor, ar putea fi luată o decizie în favoarea ta la sfârșitul lui ianuarie.

Saturn și Venus vor fi conjuncți în Casa a 7-a, pe 22 ianuarie și atunci ar putea exista oarecare tensiuni. Sănătatea tatălui ar putea avea de suferit în această perioadă, relația cu el s-ar putea înrăutăți și afacerea lor ar putea cunoaște o cădere. Cei căsătoriți vor participa la nunți și la botezuri, momente în care vor fi liniștiți și veseli. Dar atenție, acum poate fi dezvăluit un secret, care nu are să le convină dar nu au ce face.

Câștiga o mulțime de avantaje pe parcursul lunii aprilie. Succesul lor va fi rezultatul experienței de muncă și a viziunii tale. Vor fi cu adevărat norocoși. Cu mici eforturi, contribuția lor minoră va atrage atenția șefgilor și vor fi admirați.

În luna aprilie vor exista oportunități de realizare în carieră. Au succes profesional datorită Soarelui care tranzitează Casa a 10-a. Vor fi încântați să primească câteva noi drepturi când le va veni rândul. Posibilitățile vor crește odată cu jurisdicția lor, ceea ce le va îmbunătăți poziția la locul de muncă.

Vor exista oportunități de a face bani și în contracte cu guvernul. Oportunități de câștiguri financiare în luna iunie. Eforturile lor vor avea ca rezultat recompense financiare din partea sectorului guvernamental. Munca lor se va dovedi fructuoasă. În plus, această perioadă va fi avantajoasă pentru viața lor privată, iar problemele casnicer se vor încheia.

Pe de altă parte va exista o creștere semnificativă a costurilor de viață care i-ar putea deranja, dar au să aibă posibilitatea de a călători în străinătate, cu condiția să fi făcut anterior pregătirile necesare.

În august vor câștiga multă încredere. Oamenii vor aprecia modul în care lucrează. Cercul social se va mări și el fi semnificativ. Vor fi tratați cu respect de către ceilalți. De asemenea, pot fi contactați de diverse agenții guvernamentale și vor avea ocazia să interacționați cu figuri influente, cu diverși lideri etc.

Și în septembrie starea financiară se va îmbunătăți. Nu trebuie decât să își descjodă un cont bancar  și acest efort va fi văzut de ciner trebuie. Discursul lor va suna puțin cam dur în acest timp și dacă vorbești direct și neglijent, multe dintre lucrările care le-au inventat ar putea fi distruse, precum și relațiile cu prietenii.

Octombrie prevestește realizările obținute prin eforturi personale. Dinspre relația cu firmele de afaceri sau cele cu care se negociază cintracte, pot veni câteva știri pozitive. Asistența prietenească va fi disponibilă persoanal. Interesant că dobândesc mai mult curaj și putere. Nu le va fi teamă să își asume riscuri calculate în afaceri sau proiectele pe care le gândesc și vor acumula profituri sănătoase. În plus, pot face călătorii scurte pe negândite.

În noiembrie pot achiziționa bunuri imobiliare. Își pot crea proprul domeniu în care casa să fie un atu valoros. În tot acest timp, dacă lucrează pentru guvern sau v reo instituție guvernamentală li se poate asigura o locuință sau o mașină de serviciu. Dacă sunt angajați în sectorul privat, pot prtimi o mașină de la birou.

În luna decembrie pot apărea surprize de unde se gândesc mai puțin. Dacă își continuă studiile, trebuie să muncească foarte mult pentru a obține cele mai bune rezultate, nu vor avea timp să se concentreze asupra studiilor, oar cei căsătoriți pot avea probleme cu copiii. Cu toate acestea, vor avea oportunitatea unui venit decent în această perioadă.

Fecioara

23 august – 22 septembrie

 Tranzitul lui Marte se va încheia pe 12 ianuarie, în Casa a 10-a, în Gemeni,. Casă stăpânită tradițional de Capricorn. Drept urmare, este posibil să aibă rezultate neașteptat de bune. Cu toate acestea, evenimentele la care se așteaptă îi pot face să experimenteze un declin al șanselor. Dar dacă au încredere în ei, atunci se vor întâmpla lucruri bune. Soarele și Mercur vor intensifica relațiile romantice rămânând în Casa a 5-a, a creativității și iubirii. Primul se va muta în Casa a 6-a pe 20 ianuarie. Acest lucru îi va pune în cea mai bună situație posibilă și vor trăi experiența unor condiții favorabile de muncă. Conflictele și problemele se vor încheia, își vor pune la punct rivalii pentru a nu se enerva și vor avea șanse în carieră.

Relația va deveni și mai puternică ca urmare a deplasării lui Jupiter prin Casa a 8-a, ceea ce a atenua tensiunea conjugală. Mai târziu, în mai, când Jupiter se va muta în Casa a 10-a, vor dezvolta un puternic sistem de credințe religioase. Datorită căsătoriei unui membru al familiei, vor reuși să păstreze legături deschise cu aceștia. Nodul Nord se va muta și el pe 12 iulie, în Casa a 8-a și le va face partenerii puțin mai capricioși și pot exista unele probleme de sănătate, așa că ar trebui să fie conștienți de aceste probleme.

În acest an, nativii Fecioare îl vor avea pe Saturn în Casa a 6-a a muncii până pe 7 martie, apoi acesta va intra în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel, adică în Casa a 7-a. El le va aduce stabilitate și rezultate favorabile, mai ales acă este în aspecte bune. Îi va ajuta să facă față provocărilor vieții. Va exista mai puțin stres mental și munca lor va fi sustenabilă.

Cum spuneam, Jupiter va rămâne în Casa a 8-a până pe 17 mai și va lucra pentru a crește stabilitatea vieții de cuplu. Apropierea de partenerul de viață va fii mai puternică și relațiile reciproce se vor intensifica.

În paralel, vor exista șanse de progres în afaceri. Pe 17 mai, Jupiter va trece în Casa a 9-a în Taur unde va rămâne pe tot parcursul anului. Pe 25 mai va avea loc conjuncția Jupiter-Nodul Nord tranzit. Și vor exista bineînțeles și efecte. Această onjuncție nu le este favorabilă deoarece există șanse să piardă bani. Tot acum ar putea avea problerme legate de sănătătatea fizică și mentală sau problemele legate de sănătate pot crește. Cu toate acestea, perioada le stimulează gândirea spirituală. Vor începe să se intereseze mai mult de activități cu caracter religios sau de dezvoltare spirituală. Și pe 12 iulie, când Nodurile lunare vor schimba semnele se va simți o intensificare a acestor interese. În schim, se vor îmbunătăți relațiile cu socrii.

Pe 12 iulie, Nodul Nord va intra în Berbec iar Nodul Sud în Balanța. Trebuie să ia decizii înțelepte în viața profesională și în căsătorie în această fază, deoarece tensiunile pot crește în viața conjugală și partenerul de viață ar putea, de asemenea, să sufere unele probleme de sănătate. Se va produce o schimbare în comportamentul lor. Vor înceta să mai împărtășească lucruri ceea ce îl va face pe partenerul lor de viață să înceapă să se îndoiască de ei și ei la rândul lor vor simți ceva suspect, care mai târziu poate deveni cauza tensiunii dintre ei.

Dacă planetele și punctele importante despre care am vorbit – Jupiter, Saturn, Axa Nodurilor Lunare au efect pe termen lung a tranzitelor, și tranzitele planetelor mai rapide vor avea impact – Soarele, Marte, Mercur, Venus și odată cu ele și Luna. Majoritatea acestor tranzite vor aduce atât efecte pozitive, cât și negative în vieța lor.

Aș spune că există o schimbare uriașă pentru nativii zodiei Fecioare în acest an. Pe de o parte, toate provocările vor fi reduse prin grija lui Saturn, iar pe de altă parte, datorită lui Jupiter, vor exista schimbări în condițiile de viață din mai încolo. Va exista și o diferență în stilul lor de viață. De asemenea, va exista o schimbare în rutina cotidiană. Vor fi de ajutor oamenilor, dar există probabilitatera sdă se confrunte cu probleme de sănătate. Deci ar trebui să fii atenți la fiecare simptoma care îi deranjează. În primele trei luni prezența lui Saturn în Casa a 6-a își va spori influența. Dacă vor să obțină ceva în acest an, atunci trebuie să evite lenea care le va da târcoale periodic și cauza căreia s-ar putea să piardă multe oportunități importante.

Dacă ești angajat, atunci vor exista șanse de creștere profesională și influența lor va crește. Obțin victorii în chestiuni legate de instanță și de potrivnici și vor beneficia de pe urma acestor izbânde. Indiferent ce vor face adversarii lor, nu vor putea să îi domine, deoarece există Jupiter care este foarte atent la ce se întâmplă și vor fi cu un pas înaintea tuturor.

Chiar dacă luna ianuarie se va dovedi bună pentru ei, la fel ca și celălalt semn stăpânit de Mercur, gemeni, îmceputul de an îi va ăredispune la stres mental. În schimb, dar din punct de vedere financiar anul le va aduce beneficii. Vor exista șanse de succes în munca și, de asemenea, își pot achita orice datorie, deși cheltuielile vor fi foarte mari. Obiceiul de a cheltui, fără nicio nevoie anume, poate deranja.

Februarie aduce condiții bune. Dacă au o afacere va exista progres și toată concentrarea lor se va îndrerpta spre educație și spre viața sentimentală sau, dacă sunt căsătoriți, toată concentrarea lor se va îndrepta spre copii. Vei fi nerăbdători să facă progrese în toate aceste trei domenii și există șanse să își schimbe poziția ierarhică în interiorul instituției în care lucrează și chiar le-ar putea aduce o mai bună oportunitate de evoluție.

Problemele de sănătate pot crește la începutul lunii martie, dar la final de lună aceasta vor fi relativ vindecate. Va scdea nivelul de stres în cuplu. Vor beneficia de medii de comunicare care vor favoriza evoluția acestotr nativi.

Între aprilie și iunie lucrurile vor deveni mai agitate. Problemele de sănătate pot fi capul de afiș în această perioadă. Afacerea pare să nu dea randamentul scontat. Stresul mental va crește. Poate izbucni un conflict cu socrii sau cu părinții. Pe de altă parte copii vor avea rezultate bune ceeqa ce le va mai lumina zilele.

Dacă sunt implicați în afaceri legate de orice piață de tranzacționare, transport sau acțiuni, trebuie să fie precauți în acest timp, deoarece pot suferi pierderi mari și chiar falimentul. Capacitatea lor de a lua hotărâri va fi afectată și pot lua unele decizii greșite. Așa că în acest timp îi sfătuiesc să apeleze la ajutorul unei persoane cu experiență.

Urmează o perioadă bună, din iulie până la sfârșitul lui septembrie. Își pot îndeplini orice dorință, le vor reuși planurile care le pun în fapt și sunt și semne de creștere a veniturilor. Există și unele cheltuieli, undeva în a doua jumătate a verii. În schimb, cresc șansele de a călătorii în străinătate și dacă fac eforturi în această direcție totul va merge strună.

Nici în octombrie nu au de ce se plânge. Încrederea în propriile forțe va crește. Lucrările rămase în așteptare vor începe sau vor fi terminarte, ceea ce le va crește entuziasmul. Odată cu creșterea încrederii în ei, încep să-și încerce mâna cu lucruri noi. Afacerile se stabilizează iar stresul mental va scadea. Sănătatea și rutina zilnică se vor îmbunătăți. Adevărul este că primesc și sprijinul membrilor familiei.

În noiembrie, au iar șansa de a călători. Vor încerca să petreacă mai mult timp cu prietenii. Petrecerea timpului cu ei le va reaminti momente frumoase din copilăria și adolescența lor. Abilitățile de comunicare devin excelente, ceea ce le va fi de mare folos în profesia și relațiile personale. Viața de cuplu se va îmbunătății și, la fel, relațiile cu părinții. Vor fi un sprijin serrios pentru frați, prin acest ajutor exprimându-și dragostea.

Decembrie este luna în care vor fi cu gândul numai la familie și vor cheltui mult pentru a satisface nevoile acesteia. Încercă să-și facă părinții fericiți. Acest lucru le va oferi satisfacție sufletească. Au să crească dotările și facilitățile din casă. Viața de familie va fi plăcută și te vei putea considera o persoană bună. Respectul de sine va crește în familie. Poziția la birou va fi mai bună.

Balanță

23 septembrie – 22 noiembrie

 Cei născuți sub semnul Balanței au ocazia să-și achiziționeze o locuință sau autoturismul de vis, la începutul noului an. Satrea lor materială vă crește și vor depune mult efort în domeniul de activitate. Pe 7 martie, Saturn va părăsi Casa a 5a și va trece în Casa a 6-a. În tot acest timp, relațiile amoroase vor fi puse la încercare; dacă rămân fideli partenerului, legătura lor va deveni mai puternică; altfel există riscul să se rupă. Anul va fi plin de muncă grea pentru învățăceii Balanță. Saturn îi va munci foarte mult, dar această muncă grea îi va ajuta și le va aduce succes la examene. După aceea, când se va muta în Casa a 6-a, problemele din viața de cuplu se vor încheia și apropierea dintre parteneri se va intensifica. Amândoi vor încerca să facă din casa lor o lume bună.

Vor exista oportunități excelente de creștere a afacerii în această perioadă, dar pentru că Jupiter și Nodul Nord sunt în conjuncție pe 21 mai, ar trebui să evite să urmărească orice plan de incestiții, deoarece orige greșeală le poate afecta reputația și ar putea cauza pierderi financiare. Își vor pune rivalii la punct din 3 iulie, când Nodul Nord le va intră în Casa a 7-a, iar viața de cuplu și profesională va prospera, datorită faptului că Jupiter se va află în Casa a 8-a.

Pentru persoanele născute sub semnul Balanței, Saturn se va afla în Casa a 5-a la începutul anului, dar pe 7 martie se va muta în Casa a 6-a, unde va provoca schimbări semnificative în relațiile de muncă și cu colegii, mai ales. Dacă  sunt singuri își pot achiziționa un animal de companie care le va umple viața.

Jupiter se va afla în Casa a 7-a, în Berbec, la începutul anului. Din acest motiv, este posibil să aibă probleme cu partenerii, fie de cuplu, fie de afaceri. Probabilitatea ca costurile unmor materiale sau produse să crească este mare. Pot apărea unele greșeli în timpul aplicării unor terapii, trădări din partea unor avocați, dar din 17 mai, cu trecerea în Taur și în Casa a 8-a le va fi puțin mai greu să facă alegeri corecte.

În schimb, tranzitul lui Jupiter prin această regiune le va aduce o varietate de succese în plan intim. Vor exista oportunități de sporire a afacerilor, pe lângă o creștere a respectului de sine și a onoarei. În plus, distanța dintre parteneri se va reduce simțitor și vor merge mai departe făcând alegeri înțelepte. Orice neînțelegeri sau conflicte pe care le-au avut cu o figură paternală vor dispare și multe din tuolburările de sănătate se vor calma. Conjuncția lui Jupiter cu Nodul Nord din 21 mai, le -ar putea provoca o oarecare tensiune la locul de muncă și în căsătorie, dar lucrurile se vor îmbunătăți progresiv după aceea.

Nodul Nord va intra în Berbec și în Casa a 7-a pe 3 iulie  unde va sta un an și jumătate. Bunăstarea lor va spori în tot acest timp și dușmanii vor dispare ca prin farmec. Chiar dacă ar vrea să îi rănească, nu vor putea. Dacă li se va intenta un proces acesta va fi câștigat chiar și în mai multe instanțe.

În plus, toate celelalte planete semnificative, inclusiv Soarele, Marte, împreună cu Mercur, Venus și Luna, vor tranzita diferitele semne ale zodiacului în 2023, având o influență sau mai puțin bună în funcție de aspectele care le fac între ele.

În schimb, ar putea exista probleme fizice. Stresul psihic va persista, de asemenea, dar, în ciuda tuturor acestor dificultăți, vor face progrese și au să observe schimbări semnificative în multe domenii ale vieții lor până la jumătatea anului. Depășesc toate obstacolele și vor avea succes, indiferent dacă implică probleme de sănătatea sau o acuză care li se aduce. Venitul lor va crește și acest lucru va fi evident. Pot obține un mijloc stabil de sprijin și mai multe surse de venit. Vor exista și oportunități pentru călătorii internaționale.

Ianuarie va fi o lună prosperă. Vor reuși în carieră în ciuda unor opreliști. Aspectele astrale dau indicii că veniturile sunt în creștere. De asemenea, este posibil să schimbe locul de muncă cu o poziție mai bună și ei. Mediul familial va fi unul calm și otimist. Mulțumirea lor va veni din acțiunile familiei tale.

În februarie sănătatea s-ar putea deteriora. Lipsa de atenție față de modul de alimentație poate duce la tulburări digestive care pot provoca complicații. Diabetul poate deveni o problemă dacă nu este gestionat corect. Costurile vieții cresc cu viteza luminii. Posibil să facă un drum, pe linie profgesională, în străinătate.

Dragostea va reînvia în cuplu în luna martie. Există pentru cei necăsătoriți perspectiva de a se îndrăgosti mai ales că atracția va fi comună. Afacerile anunță și ele câștiguri mai bune. Încrederea în sine va crește, sănătatea se va îmbunătăți, cheltuielile vor fi regândite iar  veniturile vor începe să se stabilizeze.

În aprilie, pot obține bani din surse necunoscute. În plus, exista șansa de a primi o moștenire. În schimb, ar putea fi o problemă cu autoturismul.

În luna mai norocul va începe brusc să lucreze în favoarea lor. Proiectele care au stagnat de mai mult timp vor începe, în sfârșit, să se urnească. Drept rezultat, încep să-și recâștige  încrederea în sine și vor fi pe deplin motivați să lucreze. Vor exista oportunități de transfer la locul de muncă, pe poziții mai bune. Pot călători în câteva locații extraordinare, împreunăm cu familia și în plus, legăturile romantice vor fi puternice.

În iunie s-ar putea trezi în situații neașteptate pe care nu le-au anticipat, dar le vor depăși. Noroc că în familie, atmosfera va fi calmă.

Iulie va fi o lună de mare succes pentru ei. Ea le va aduce câștiguri financiare bune. Există o probabilitate ca banii să vină din toate direcțiile iar dorințele lor se îndeplinesc. Sunt liberi să acționeze cum vor. Ar putea pune la cale o căsătorie.

August aduce o uşoară reducere a veniturilor. Trebuie să-și facă munca cu grijă și cu atenție. Dacă au un loc de muncă să îi acorde toată atenția necesară în această perioadă, deoarece chiar și o întrerupere minoră le poate creea necazuri ceea ce, de data aceasta sună a provocare. S-ar putea să îi îngrijoreze problemele de sănătate ale cuiva din familie.

Vor fi mai dedicați îndeplinirii obligațiilor de familie în septembrie, ceea ce va fi, crucial pentru că familia lor depinde de ei. În plus, ar putea exista niște cheltuieli esențiale pentru gospodărie – se strică frigiderul sau mașina de spălat și stres legat de muncă.

Nicio problemăp pentru că octombrie le va aduce zâmbetul per buze. Veniturile vor crește semnificativ. Fac progrese în fiecare zi. Multe din dorințele lor se împlinesc. Legăturile romantice se vor intensifica. Petrec mai mult timp împreună. Învață lucruri importante despre căsătorie. Studenții își vor fructifica studiile. Tinerele căsătorit pot primi vești despre o darcină.

Starea financiară însă se poate deteriora brusc în noiembrie dacă nu pot controla cheltuielile, care ar putea crește brusc. Sunt în pericol de a nu vedea că sunt pe o pantă alunecoasă. Trăiesc viața la maxim și cherltuie bani într-o veselie în căutarea plăcerilor lumești. De aceea trebuie gestionat orice moment. Sănătatea ar putea să le dea și ea, bătăi de cap.

Totuși, totuși, decembrie va fi o lună favorabilă pentru ei. În această perioadă se va înregistra o îmbunătățire a sănătății. Multe lucruri neașteptate se vor accelera în viața lor. Ipostaze în care au fosdtb nevoiți să se oprească, demarează din nou, spre satisfacția lor. Lucrurile în cuplu vor funcționa armonios. Perntru cei necăsătoriți, relația se va dezvolta într-una cum  nici nu au visat, marcată de dragoste, atracție și dăruire. Gândersc lucrurile la scară mare, aș spune chiar că visează cu ochii deschiși.

Scorpion

22 octombrie – 23 noiembrie

Aș spune că va fi un an norocos pentru cei născuți sub semnul Scorpionului, deoarece Saturn se va afla în Casa a 4 și a 5-a, îi va încuraja să își asume riscuri în afaceri și să își ducă mai departe ideile.

Jupiter le va permite să obțină succes financiar prin propriile eforturi. Își vor putea crea o reputație grozavă și mintea lor va fi înclinată spre educație. Primesc și vești bune despre evoluția copiilor ceea ce le va întări relația de dragoste și îi vor face să-și dea seama că  sunt  îndrăgostiți până peste cap. Prima jumătate a anului va fi destul de neașteptată pentru ei prin ocaziile pe care le vor întâlni. După ce Saturn va intra în Pești, pe 7 martie, vor exista oportunități fie de transfer, fie de asocieri.

Pe 17 mai, Jupiter va intra în Casa a 7-a, unde este Nodul Nord, Uranus și Soarele. Acum se putea confrunta cu probleme de sănătate, inclusiv probleme cu stomacul, obezitate, creșterea colesterolului și mărirea oricărui tip de glandă. O oarecare ușurare a problemelor se va simnți după 3 iulie când Nodul Nord va intra în Casa a 5-a schimbând semnele și Jupiter rămâne singur în casa a șasea, crescând perspectivele de vindecare.

Jupiter, conducătorul Casei a 2-a și a 5-a, va începe anul în Berbec și în Casa a 6-a unde a intrat pe 21 decembrie 2022. Va avea un impact benefic asupra Casei a 10-a, asupra Casei a 12-a  si asupra Casei a 2-a. Ca urmare a trecerii lui Saturn în Pești, Casa a 10-a a carierei și a imaginii sociale și Casa a 6-a a sănătății dar și a relațiilot cu colegii de serviciu vor fi active, fapt care va avea un impact pozitiv asupra muncii lor.

La începutul anului, Marte, stăpânul lor tradițional, va fi retrograd în Casa a 8-a, din care se va muta în noaptea de 25/26 martie în Casa a 9-a, ca pe 21 mai să intre în Casa a 10-a a carierei. Astfel că 2023 își va lăsa o amprentă puternică asupra celor născuți sub semnul Scorpionului.

Nu va fi ușor deoarece în viața profesională vor experimenta tot felul de blocaje și probleme și se vor confrunta cu unele dificultăți. Disensiunile dintre membrii familiei îi vor afecta pe tot parcursul anului, dar influența lor asipra acestora va crește, mai ales în primele luni. Dar în 2023, noul an le va aduce ceva remarcabil. Au ocazia să plece în străinătate, dorință pe care o au de mult timp în suflet. Pot chiar să lucreze în străinătate, ceea ce îi va ajuta să crească financiar și chiar profesional. Pot alege să se mute în străinătate, deoarece vor avea această putere. Oricum vor călători des în acest an, dintre care unele drumurti pot fi către destinații exotice și îndepărtate, în urma cărora va avea un sentiment de vitalitate și prospețime, dar și succes în atingerea liniștii și păcii interioare. Îi va învălui un val de energie nouă.

Ianuarie poate fi o lună dificilă pentru căsătorii. Unele dintre responsabilitățiler lor pot aduce provocări, dar vor exista și oportunități pentru o călătorie în interes de serviciu. O altă posibilitate care nu poate fi exclusă este călătoria în străinătate și tot în interes de serviciu. Dacă sunt studenți se vor descurca foarte bine pentru că atenția lor este concentrată foarte mult pe activitățile eeducaționale.

Viața lor poate suferi o transformare semnificativă în luna februarie. Posibil ca adresa actuală să se schimbe. Chiar dacă este pentru munca lor, pot fi transferați în apropierea domiciliului, posibil să schimbe locuința sau să fie aproape de frații lor. Tot acum, nivelul de tensiune mentală poate crește, așa că trebuie să fii atenți la stres și la oboseală.

Martie va impune precauție cu privire la orice probleme fizice. Să aibă în vedere orice tip de accident – de mașină, casnic sau la muncă ori o intervenție chirurgicală în regim de urgență. Să aibă răbdare și grijă la orice conflict cu partenera/ul sau soția/soțul și la relațiile cu socrii. Perioada în schimb, poate fi benefică din punct de vedere financiar.

Viața lor va suferi schimbări semnificative în luna aprilie. Pot exista unele probleme legate de studii, dar există posibilitatea de a face o călătorie internațională. O altă posibilitate este schimbarea poziţiei la locul de muncă. Sănătatea lor se va îmbunătăți într-o oarecare măsură și problemele anterioare se vor diminua, dar ar putea apărea noi probleme. Să nu fie comozi, nici leneși, deoarece ar putea avea probleme la locul de muncă.

În mai, chiar dacă anumite lucrări vor fi încă în stadiu de rezolvare și altele abia planificate, dar lăsate în așteptare vor începe brusc. Vor face cunoștință cu câțiva oameni noi și asta le va consolida imaginea. Au succes prin eforturi proprii, dar ar putea exista unele conflicte cu un frate sau o soră.

În iunie mare atenție la sănătate. Nu știi niciodată când unele dintre vechile simptome pot ieși la suprafață, ca urmare a devoalării unor lucruri neștiute despre ei. La locul de muncă vor fi atât maxime, cât și minime. O altă posibilitate este o schimbare rapidă. Probabilitatea ca sănătatea părintelui să se schimbe brusc.

Vor fi mulțumiți în iulie pentru că vor sesiza oportunități de avansare în carieră. Drepturile legale vor spori și vor fi tratați cu respect. Pe baza muncii lor în domeniu, pot fi eligibili pentru o promovare decentă și o creștere salarială. Vor exista și oportunități de creștere a propriilor afaceri. Datorită jobului tău vor fi destul de ocupați, dar din păcate vor avea mai puțin timp de petrecut cu familia ta. Sănătatea se va îmbunătăți.

Luna august va fi o lună a relaxării și a distracției. Septembrie se va dovedi a fi o lună de progres, deși pot apărea iar probleme de familie. Accentul va cădea în continuare pe propria sănătate sau a părinților și vor începe să te simtă puțin anxioși din punct de vedere mental. Pot apărea probleme di8nsprte sectorul profesional. În schimb, din a doua parte a lunii, familia va fi o prioritate. La birou se poate exercita presiune.

În octombrie exista o mare probabilitate de călătorii, de astă dată, mai de grabă, în scop de relaxare. Totuși este posibil să călătorească în străinătate și în scop profesional. Cresc cheltuielile. Poate exista chiar și o creștere a tensiunii la locul de muncă și de aici probleme cu somnul. În această perioadă pot apărea dureri de ochi sau lăcrimarea acestora. De asemenea, ar trebui să fie atenți la tensiunea arterială.

Luna noiembrie le va fi o lună benefică. În plus, vor avea mai puține probleme de sănătate și mai multă energie. Sistemul imunitar se va îmbunătăți. Cu toate acestea, furia lor naturală poate crește puțin, ceea ce le-ar putea afecta relațiile. Apoi, există posibilitatea ca și conflictul conjugal să se agraveze. Afacerile însă vor avansa și oameni la care nici nu se așteaptă le va da o mână de ajutor. Au succes indiferent dacă construiesc o casă sau vor să cumpere o bucată de teren pentru construcția unei case.

Multe dintre dorințele lor se vor împlini în decembrie. Și asta datorită faptului că economia s-a stabilizat și a devenit mai puternică. În plus, există și probabilitate semnificativă de creștere a soldului bancar în acest timp. Dar din nou ar putea exista unele conflicte în familie, dar se vor putea adapta la situație într-un mod care să funcționeze pentru ei, ceea ce va elimina provocările.

Săgetător

23 noiembrie – 22 decembrie

Anul 2023 se poate dovedi rodnic pentru nativii Săgetător, cu Pluto, stăpânul bogățiilor neștiute, în Casa a 2-a a banilor munciți. Cu toate acestea, pe 25 martie, Pluto va face prima vizită în Vărsător, în Casa a 3-a, după 253 de ani. Pe 7 martie, a schimbat și Saturn semnele, trecând pentru următorii 2 ani și 4 luni, în Pești, în Casda a 4-a, a familiei. Aceste două mutări, ca la șah le va întări curajul și puterea. Vor face călătorii scurte și pe distanțe scurte în străinătate, iar propriile eforturi le vor aduce un succes extraordinar. Starea astrală a lui Jupiter  între 28 martie și 17 mai poate aduce unele obstacole la locul de muncă și s-ar putea să întâmpine probleme legate de sănătate.

Trebuie să fie precauți în relațiile romantice în timpul lunii mai, deoarece Jupiter va intra în Casa a 6-a a sănătății și a relațiilor cu colegii de muncă, pe 21 mai va face conjuncție cu Nodul Nord și lucrurile ar putea să o ia un pic razna. Relațiile de dragoste s-ar putea termina prost sau partenerii se vor arunca într-un război non-sens, unul cu celălalt, la propriu și la figurat. O rană fizică poate fi problematică.

În plus, dacă sunt căsătoriți, pot avea probleme cu copiii și care afectează interacțiunea acestora cu ei. Trebuie să fii conștienți de compania lor, de educația și de sănătatea lor, pentru că poate lua decizii proaste pe baza unor informații în mare parte greșite și care ar pune relația lor în pericol.

Anul acesta Jupiter, va fi în Berbec și în Casa a 5-a la încerputul anului, iar pe 17 mai va trece în Taur în Casa a 6-a. Venus va începe cursa în 2023 din Capricorn în Casa a 2-a, casa banilor munciți și care pot aduce sume consistente. Tot în Capricorn este și Mercur care pe 29 decembrie va intra și el în retrogradare. Astfel că în 2023 vom trece cu două planete personale, retrograde.

Nodurile Lunare sunt plasate încă pe axa Taur – Scorpin, Casale a 6-a și a 12-a, dar în vară, mai precis pe 3 iulie, vor schimba și ele semnele și vor trece pe axa Berbec – Balanță și vor afecta Casele a 5-a, a iubirii și a creativității, și Casa a 11-a a mediului pe care nativii îl frecventează, a prietenilor și a viitorului. În acest fel, în 2023, în principal Casa a 5-a ți Casa a 11-a vor fi active și vor aduce rezultate legate de acestea. Timpul, pentru ei este cel mai mare profesor, îi învață să prețuiască lucrurile. Oamenii, situațiile, natura, circumstanțele, toate se schimbă cu timpul, iar dacă nu o fac, atunci încep problemele. 2023 sugerează că este vremea schimbării, deoarece acest lucru îți va aduce mult bine în 2023. Nu uita ca Mercur și Venus sunt conjuncte cu Pluto la începutul anului.

Oricum vor avea o abordare optimistă a vieții în acest an. Prin urmare, modul în care afirtmă acest optimism va decide cursul vieții lor în 2023. Avantajul de a fi optimist este că vor putea munci mai mult decât oricând, rezultatele repercutând asupra carierei sale. Va fi un an bun pentru cei agngajați în structurile Guvernului și ale Ambasadelor.

Venus și Jupiter, împreună, în prima jumătate a anului, vor aduce sume importante în conturile lor. Venus îi va încuraja să intre în relați mai mult sau mai puțșin amoroase. Chiar și cei timizi vor avea impulsul de a întâlni pe cineva și să se implice într-o legătură cu sexul opus. Acest lucru le va da încredere în ei și nu vor regreta pasul făcut. nu regret. Pe măsură ce anul trece, cercul lor social se va lărgi.

Cei aflați într-o fază dificilă a relației, în special în divorț, se vor regăsi într-o reconciliere ceea ce va duce la o ușurare, în primul trimestru al anului. Cu toate acestea, dacă încearcă să se întâlnească sau chiar să se îndrăgostească, să țină cont de experiența prin care tocmai au trecut. Atenție la cheltuieli. Ca urmare a influentei Nodurilor Lunare, trebuie să fie precauți atunci când achiziționnează sau își investesc banii.

Au impulsul de a-și completa studiile sau de a face un masterat datorită energiei lui Jupiter. Cu toate acestea, mai târziu, s-ar putea să le fie dificil să ducă mai departe acest impuls. Prezența lui Saturn în Casa a 3-a și mai apoi în Casa a 4-a, le poate struni entuziasmul. Acest lucru ar putea duce la frustrare și la pesimism. Dacă vor să finalizeze studiul vor trebui să depună eforturi.

Totuși Venus și Jupiter favorizează mișcarea, sănătatea, fitness-ul. Cu toate acestea, o alimentație nesănătoasă duce la oboseală, în primele luni ale anului. Dacă schimbă modul de alimentație și devin maim activi fizic, lucrurile se pot schimba.  Performanța poate să le provoace ocazional stres psihic. Așa că să evite să se complice cu bătăi de cap inutile pentru a-ți menține mintea liberă de orice tensiune.

Luna ianuarie poate aduce unele neînțelegeri în viața de cuplu. Acest lucru poate fi o piedică în munca lor și va exista o problemă și cu capacitatea lor de concentrare, deoarece Nodul Nord este în Casa a 6-a a epuizării nervoase. Într-un fel vor încerca să-și asculte rațiunea, dar aceaseta va duce la confuzie. Să accepte ideea că bineler e bine și răul este rău și să meargă mai departe.  Cu toate acestea va exista o creștere a veniturilor.

Februarie le va spori curajul și puterea. Vor avea o reputație de neștirbit în locul tău de muncă. Muncesc din greu și aceaste eforturi le va fi de ajutor. Colegii le vor da sprijinul de care au nevoie și au încredere în ei. Cu acel sprijin obține succes în domeniul lor de activitate. Multe oportunități de a petrece timpul cu prietenii.

Luna martie poate fi stresantă pentru viața de cuplu. Pot exista dispute unul cu celălalt. Dacă fac afaceri în parteneriat, atunci pot exista și unele conflicte sau neînțelergeri legate de felul cum vede fiecare ideea de afaceri. Cu toate acestea, cu sprijinul fraților și cumnaților, vor rezolva diferendele cu succes.

Aprilie va aduce rezultate moderate. Datorită prezenței lui Jupiter și a lui Chiron în Casa a 5 va fi o situație ar putea bloca unele acțiuni.

În perioada mai – august, Jupiter, Saturn, Venus și Mercur îi pot face să ia unele decizii greșite care pot duce la probleme în viața lor. Vor fi și în relațiile amoroase și vor exista disputer și atitudini conflictuale.

Să fie atenți la compania copiilor și la prietenii acestora, deoarece pot fi conflicte în interiorul grupului sau sănătatea lor va fluctua. Sanatatea ta poate avea de suferit si in aceasta perioada si va crește riscul bolilor digestive.

Septembrie le poate aduce un succes neașteptat în domeniu în care activează. Vor munci din greu și volumul de muncă ar putea crește. În același timp, există șanse de promovare. Vor fi mici conflicte, dar lor le place să ducă la bun sfârșit munca fiind mai puțin furios. Iată măcar un motiv perntru ca cei care nu ăi pot înghiți să stea cu mâinile în sân.

Octombrie aduce putere financiară. Eforturile personale vor crea o situație care le aduce sume frumoase în buzunare. De asemenea, puterea fizică va crește. Primersc sprijinul fraților mai mari. OIar șefii lor le vor sări în ajutort. De data aceasta va fi bine pentru familie dar va crește tensiunea în relațiile amoroase.

Lunile noiembrie și decembrie vor fi calme, destinse și armonioase. Starea financiară va fi în creștere. Eforturile lor vor fi pe măsură. Capacitatea de a lua decizii va crește. Cum Nodul Nord este în Casa a 5-a, vor avea rezultate bune legate de copii.

Capricorn

22 decembrie – 20 ianuarie 

2023 s-ar putea dovedi a fi un anul care aduce cele mai bune rezultate pentru Capricorn. Vor lucra mult mai bine, în colectiv, echipa în care va munci îi va da certitudinea de siguranţă şi astfel va fi destul de greu să evite ceea ce numim clasic, succes. Pe de altă parte, marea majoritate a eforturile i se datorează, fără însă a-i implica şi pe ceilalţi. Cum ideea îi aparţine, inovaţia nu poate fi pusă la punct decât de el. Uşurinţa însă, cu care vede veriga lipsă, este perturbatoare pentru ceilalţi care încep să-l invidieze şi să fie geloşi pe succesul său, aşa că nu rare vor fi momentele în care se va întreba unde am greşit sau unde greşesc. Ca să păstreze ordinea firească a lucrurilor aceste lucruri nu le va discuta cu nimeni ci se vor petrece în sufletul său pentru că sunt îndoielile sale. Scopurile profesionale vor trebui să rămână pentru Capricorn punctul forte dar şi un test aproape permanent. Posibilităţile de reuşită sunt reale şi la-ndemână. Influenţele plutoniene şi ale Soarelui dau uşurinţă spre materializarea proiectelor personale. În cazul unor litigii de muncă, 2017 este momentul pentru a finaliza anumite etape juridice.

Viaţa financiară a Capricornilor va cunoaşte, în acest an, îmbunătăţiri semnificative, mai ales dacă sunt în căutarea de noi şi noi modalităţi de ale creşte standardul de viaţă. Dacă coroborîm aspectele dintre Pluto şi Saturn, în acest domeniu, chiar dacă sunte tensionate, ele anunţă din punct de vedere material o serie de facilităţi care pot avea legătură cu schimbarea unor date de rambursare a ratelor pentru un credit sau leasing, pentru luarea unui credit de nevoie personale fie pentru a pleca în concediu, fie pentru a crea o linie comercială de produse de consum, rezultatele favorabile ale unui proces de pe urma căruia se va alege cu o sumă de bani. Vor bâjbâi mai puţin, ca anul trecut, pentru a lua decizii radicale. De fapt, acestea au ajuns la scadenţă de prea mult timp ca să nu le lămurească odată pentru totdeauna. Se vor lansa imperativ în tranzacţii financiare care vor fi o sursă de schimbare completă a modului lor de viaţă. Succesul va veni de aici, nu trebuie decât să acorde atenţia cuvenită.

După succesul de anul trecut, în antamarea relaţiilor care îi sunt de folos, vor fi mai mult decât interesaţi să se tempereze şi să aducă în viaţa lor o anumită relaxare mai ales că vor conştientiza că au nevoie de aceste momente dacă vor să-şi păstreze poziţia financiară şi standardul social pe care l-au atins. Se pare că influxurile saturniene către semnul pe care îl stăpânesc sunt destul de stresate dar noroc cu bonomul Jupiter care, ajuns într-un semn prieten, în Taur, îi va face pe Capricorni să vadă în ce punct al drumului au ajuns şi să conştientizeze dace este nevoie de mai mult ca să meargă mai departe. Vor profita de această ocazie ca să scape de sentimentul de vinovăţie care i-a bântuit ceva timp şi sunt o povară care le încetineşte evoluţia ceea ce nu este bine nici pentru el, nici pentru ceilalţi. Deşi pare alarmant, aceste trăiri sunt doar în mintea lui, aşa că nu are decât să profite de anturaj, să iasă, să fie înconjurat de prieteni şi, fiţi siguri, aceste idei vor dispărea.

Cu siguranţă că în 2023 vor dori linişte din punct de vedere sentimental mai ales că este inflaţie la capitolul echilibru şi linişte interioară. Circumstanţele însă pot fi de asemenea natură încât să fie obligaţi, încurajaţi să îşi pună viaţa sentimentală în ordine şi care nu are nimic cu dorinţa lor de liniştire, de calmare a situaţiei. Pe de altă parte, Capricornii sunt susceptibili, că prin felul lor de a fi, atrag partenere/i care caută protecţie. Chiar dacă este măgulitor ce se petrece le-aş sugera să fie atenţi, pe termen lung, această poziţie de protector poate deveni o povară pentru ei. Februarie şi aprilie vor fi lunile în care vor avea cele mai mari satisfacţii personale, dorinţele lor vor fi afişate vizibil, de la cele mai banale gesturi până la cele mai tandre din intimitate. Unii Capricorni vor trăi pentru prima oară acest sentiment de împlinire. Dacă sunt căsătoriţi partenera/ul vor fi mai înclinaţi să-ţi înţeleagă sensibilitatea şi nevoia de exprimare a acvestei în clipele în care vor fi doar ei doi, discuţiile din intimitate fiind mai pasionale şi mai pline de căldură ca altădată. Răbdarea lor va impresiona şi va da o nuanţă de gingăşie relaţiilor. Va fi de remarcat armonia dintre ei, încrederea reciprocă, ceea ce îi va ajuta pe Capricorni să păstreze echilibrul şi calmul chiar şi momentele mai tensionate dintre ei. Dacă tentaţia unei vieţi duble sau de separare este mai mare, această nevoie de dedublare şi de singurătate le va aduce, în primul rând, debusolare şi neîncredere, deci atenţie la ce vor face, mai ales, în primăvară.  Spiritul lor analitic le va permite să vadă exact care este situaţia, înainte de a lua decizia definitivă. Asta nu înseamnă să tergiverseze sau să ezite dacă lucrurile în doi, nu mai merg!

Energia lor este anul acesta destul de precară şi nu se întrevede perspectiva recuperării. Vor simţi spontan că trebuie să încetinească ritmul dacă vor să reziste cât mai mult! Impulsurile tensionate ale lui Marte şi ale lui Saturn îi va agresa obligându-i să suporte prezenţa tuturor, agitaţia mulţimii, întâlniri sau festivităţi. Vor fi pregătiţi pentru acest tip de contacte în mod special, în octombrie, când vor fi plini de pasiune şi de energie. Mai apoi, Soarele şi Marte le vor susţine pasiunea, dar aglomerarea de dosare sau de proiecte îi poate face să recurgă la obiceiuri dăunătoare pentru sănătatea lor.

Ianuarie va aduce schimbări majore în viața lor. Tranzitul planetelor și în principal tranzitul stăpânului lor planetar, Saturn, va aduce schimbări bune. În primul rând vor fi șanse pentru îmbunătățirea sănătății. Apoi, șanse de creștere a veniturilor.

În februarie își vor face planuri pe termen lung pentru o vacanță exotică în cele mai depărtate zone. S-ar putea să se gândească să cumpere o mașină. Partea frumoasă este că se înțeleg cu frații  lor, iar profesional, cu ajutorul colegilor, își vor duce fiecare sarcină la bun sfârșit, fapt care le va aduce un plus de imagine prin încrederea pe care o inspiră.

Martie este benefică pentru viața de familie. Vor fi unele cheltuieli casnice care au tot fost amânate. Cu toate acestea vor acorda puțină atenție celor in familie. În schimb apropierea de mama lor va crește. Luna aceasta pot investi într-o proprietate pe care și-au tot dorit să o cumere.

În schimb, aprilie va aduce stres. Atmosfera acasă se complică. Pot exista conflicte din te miri ce. Fluctuații în sănătatea părinților. Dacă nu își fac timp să facă și ei mișcare, atunci și sănătatea lor poate avea de suferit; mai mult se pot confrunta cu o boală gravă pe care o credeau vindecată – probleme cardiace sau ceva legat de sănătatea sânilor. Pentru cei necăsătoriți perioada este una bună pentru intensificarea relațiilor amoroase.

Va exista posibilitatea unei promovări la job în luna mai și chiar dacă cheltuielile vor crește, Jupiter în Taur favorizează câștigurile. Ar putea călători în străinătate. De asemenea, pentru cei tineri, visul de a pleca în străinătate pentru studii se poate împlini.

În luna iunie înțelege și dragoste în cuplu. Vor fi ocupați cu cumpărăturile împreună cu partenerul de viață. Este posibil ca unele avansări să fie organizate de acasă. Parteneriate de afaceri cu oameni noi.

Iulie este cu dus întors. Pot crește cheltuielile, dar acum vorbim de cheltuieli anticipate, cumpărarea unor obiecte de larg consum mai scumpe sau un teren pentru o viitoare casă ori renovarea actualei locuibnțe. Pe de altă parte, scade interesul pentru studii a elevilor și studenților. Crește tensiunea în relațiile amoroase. Poate exista obiceiul de a cheltui în secret pentru a-și satisface plăcerile, ceea ce poate duce ulterior la probleme cu legea, pierderea reputației sau aduce probleme de sănătate.

Trebuie să fie precauți în lunile august și septembrie. De data aceasta, problemele de sănătate pot deveni o povară care îi îngrijorează dar poate fi doar o stare de oboseală care să ceară odihnă. Relațiile cu socrii se îmbunătățesc. Au șansa de a participa la un eveniment social alături de socrii lor.

Octombrie le netezește drumul spre succes. Problemele cu care s-au luptat la birou, dispar ca prin farmec. Acum au șanse să obțină un transfer la locul de muncă. Șanse de succes și în educație. Dar partea cea mai frumoasă este că vor avea șanse să obțină o casă.

Lunile noiembrie și decembrie vor fi martorii unor progrese excelente. Le vor fi recunscute eforturile pentru munca depusă în domeniul tău de activitate. Sunt apreciați de șefi și de colegii mai vârstnici. Atmosfera de familie este liniştită. Iar pentru cei care au afacero, succesul bate la ușă.

 Vărsător

20 ianuarie – 18 februarie

2023 va fi un an amețitor, aşa cum este felul Vărsătorilor, cu relaţii, oferte de muncă şi bani frumoşi pe care, măcar, de-ar învăţa să îi drămuie. Vor întâlni oameni şi situaţii care le vor permite accesul în domenii care le par de neatins dar le vor crea şi anumite obligaţii.

2023 este un an de început de ciclu care le va permite să pună capăt unor situaţii de nesuportat, unora instabile dar şi celor care nu mai au ce să le aducă și să inițieze proiecte noi. Vor avea posibilitatea să extindă cam tot ceea ce se referă la extinderea activităţii şi dezvoltării lor sau pentru a demara un nou proiect.

Relaţiile cu colaboratorii vor fi mai liniştite, iar ei vor da dovadă de mai multă aplecare spre reconsiliere. Interesant este că vor da dovadă de talent diplomatic, poate şi pentru că Jupiter în Balanţă le dă acea înţelepciune care le cenzurează ieşirile temperamentale, şi care se va dovedi benefic pentru ei. Din toamnă, să nu le fie teamă de munca în echipă, dacă este vorba doar despre locul de muncă atunci acesta le va da dsatisfacţia recunoaşterii şi afirmării pe termen lung.

Vor căuta să facă mai multă ordine în afaceri, îşi vor administra conturile cumpătat şi numai atunci când va fi nevoie să achite taxe, impozite sau facturi. Din păcate, Uranus aflat aproape de sectorul banilor proveniţi in muncă proprie, îi va face doar să viseze la ce sume ar putea să le intre în cont, în realitate, eforturile pentru un ban în plus vor fi mari şi uneori supraomeneşti. Părerea mea este că, Saturn care o lungă perioadă de timp va face trigon cu Uranus, le va asigura echilibrul necesar şi va permite rectificarea bugetului când şi unde trebuie, la momentul oportun. Din fericire, vor da dovadă de realism şi pragmatism fapt care îi transformă pe şturlubaticii Vărsători, în oameni cu picioarele pe pământ. De fapt, nu fac altceva decât să pregătească terenul în sensul să pună capăt cheltuielilor inutile şi să meargă direct la obiect.

I-aş sfătui, aşa cum fac de fiecare dată, să aibă răbdare, să nu caute cu diandinsul să ajungă la cineva anume, să lase lucrurile să curgă de la sine, pentru că forţând lucrurile ar putea pierde şi sprijinul pe care îl au şi atunci scapă totul de sub control. Îngrijoprarea lor nu este întemeiată, ba dimpotrivă, aş spune că nerăbdarea şi uneori, stările de disperare, nu au făcut altceva decât să le bage beţe în roate. Au mari şanse, dacă urmăresc reflexul acţiunilor lor, ar avea ocazia să vadă ce anvergură are răspunsul primit! Totuşi, înclin să cred, că Saturn le potoleşte acestă tendinţă anul acesta, dar atenţie, le atenuează şi momentele de plăcere sau de fericire. Neptun în domiciliu, îi îndeamnă să lase deoparte considerentele materiale care nu odată le vor crea stări de angoasă. Să nu caute ci să lase lucrurile să curgă pentru că punctele de echilibru care le va permite să acţioneze vor apărea pe negândite, se vor elibera de tensiuni şi se îşi vor conserva ideile pentru momente mai bune.

Stabilitatea relaţiei pe care o au sau pe care o vor iniţia în 2023, va fi una din prieorităţile lor absolute. Într-adevăr, coroborat cu influxurile neptuniene, vor fi mai calmi, eliberaţi de tensiuni iar reacţiile de apărare vor fi constructive vis-a-vis de partener/ă. În a doua parte a anului, Venus în ascensiune îi va sprijini în eforturile lor de a da o expresie mai profundă şi mai plină de sensuri conceptelor de iubire şi de dragoste. În plus, schimbările pe care le-au făcut în ultimele luni ale lui 2016 vor începe să de roade. Începutul lui 2023 va fi pentru ei asemeni unei licitaţii, pentru a achiziţiona cât mai mult afectiv şi emoţional, nu de alta dar se simte nuanţa schimbării deja la nivel afectiv, vor avea mai multe resurse pentru aş consolida poziţia în relaţie sau pentru a provoca evenimentul dorit, fără a pierde însă din intensitatea trăirii momentului respectiv.

Dacă nu au nicio relaţie, ar fi bine să privească mai atent în jurul lor, chiar dacă li se pare imposibil, mai ales în primăvară, pentru că iubirea le va bate la fereastră, iar reacţiile lor vor fi spontane şi dense emoţional. Iar virtualul partener/ă nu va fi surprins/ă că este demn/ă de atenţia lor pentru că felul în care o vor afirma Vărsătorii, va fi unul plin de tact şi de sensibilitate, care va merge direct la inima celuilalt, mai ales că vor avea numeroase ocazii să întâlnească pe cineva care să fie pe placul lor.  De altfel, vor constata pe propria piele că dragostea la prima vedere nu este doar un mit. Şi ce este mai surprinzător, Vărsătorii vor fi timizii din acest joc. Dacă nu în primăvară, atunci în toamnă, sigur vor fi forţaţi să lase timiditatea deoparte, nu de alta dar atracţia va fi atât de puternică încât ar putea să-şi piardă capul. Pe moment! Au darul să atragă oameni cărora nu le va fi greu să le descopere punctele slabe şi cele mai ascunse secrete.

Vitalitatea lor va fi liniară, fără efluviile de energie jupiteriană de anul trecut şi care în 2023 se vor atenua treptat. Încetul cu încetul, vor înregistra creşterea nivelului de energie, în preajma oamenilor alături de care se simt bine şi vor remarca asta, fie cunoştinţe de o viaţă, fie unele noi şi vor căuta să se afle în preajma acestora cât mai mult timp.

Influxurile Soarelui şi ale lui Venus le va da carismă, jovialitate, drăgălăşenie ceea ce le va aduce numeroase satisfacţii relaţionale, care îi va stimula mental şi îi va face să meargă mai departe în explorarea vieţii. În iunie, să fie atenţi la alimentaţie pentru că au ignorat prea mult timp semnalele organismului şi s-ar putea să-şi declanşeze datorită lipsei de respect faţă de propria sănătate, fie un diabet, fie o altă boală de care să tragă apoi, toată viaţa.

Energia lor interioară îi va obligă să evolueze și să se transforme, circumstanțe care îi vor determina să se rupă de atașamentele de orice fel și vor fi capabili să depășească momentul de impas sau a crizei dintr-o afacere, care, conștient sau inconștient, le transformă viața pentru totdeauna – pierderea unor bunri, ruperea unui prteneriat sau plecarea partenerului din firmă.

Vărsătorii au adunat bani din toate direcţiile de se mirau şi ei de felul în care vin, numai că, aşa cum au venit, aceştia au şi plecat. Cu toate acestea, Jupiter a adus mult noroc financiar, le-a sporit veniturile şi i-au făcut pe unii Vărsători să înţeleagă cu adevărat sensul ideii de mult. Pentru cei care îşi cunosc tema natală, atunci când Jupiter a fost stresat de diverse aspecte, Vărsătorii au simţit, oare pentru a câta oară, pe pielea lor ce înseamnă criză financiară, cheltuieli nesăbuite sau pur şi simplu achiziţia de nimicuri care fagocitează financiar şi i-a lăsat cu buzunarele goale. Cu toate acestea, Jupiter le-a mai servit o lecţie Vărsătorilor. I-a învăţat, în ritm propriu, cum să îşi administreze bugetul şi cum să lucreze, organizat, în două trei locuri, ca să dispună de finanţele pe care le doresc.

Spiritul lor neliniştit a fost atras de inovaţie, de găsirea a noi căi şi modalităţi de dezvoltare proprie. Astfel, totă primăvara vor avea idei despre cum să-şi investească banii, cum să-şi sporească veniturile, cum să-i implice în aceste activităţi pe cei din familie, mai ales fraţii sau vecinii cu care se înţeleg mai bine, dar mai ales cum să-şi negocieze interesele ca să scoată un  profit frumos. Telentul de negociator va fi pus în evidenţă mai ales în perioada martie-aprilie. Vor fi fermecători, maeştri oratori iar limba lor va ştii să articuleze şi să accentueze acele fraze menite să le pună talentul în valoare.

Nativii Vărsător nu trebuie să scape din vedere faptul că el se simte excelent când negociază contracte şi doreşte să negocieze un preţ cât mai avantajos, dar poate deveni agresiv, chiar violent atunci când nu îşi atinge obiectivele. De aceea, le sugerez, să fie atenţi cum vorbesc şi cum negociază, cel puţin până în mai, pentru că ar putea să închidă uşi pe care să nu le mai deschidă niciodată. Să fie atenţi mai ales în perioadele în care aud că Jupiter este atacat sau incomodat de o serie de aspecte.

Interesul Vărsătorilor pentru afaceri imobiliare va spori, dar în acelaşi timp vor deveni extrem de interesaţi de tot ceea ce înseamnă casă, de la casa părinţilor la amintirile din copilărie care acum, îi vor năpădi parcă mai mult ca niciodată, poate şi pentru că vor simţi o mai acută nevoie de siguranţă şi de securitate emoţională alături de familie, îi vor năpădi dorul de propriile rădăcini, vor face excursii interioare deosebit de interesante şi ceea ce vor descoperi, vor folosi pentru a se apropia mai mult de cei dragi, pentru a-i face pe aceştia să ştie că îi iubesac şi se pot baza pe ei.

Practic vor simţi nevoia să se mute într-o casă sau apartament mai mare, vor dori să renoveze casa părinţilor, să îi ajute pe aceştia să facă o serie de îmbunătăţiri necesare, să schimbe o parte din mobilier, să mai trieze amintirile de care au nevoie de cele de care nu au, vor renunţa la nimicurile adunate în ultimii zece ani să spunem, în favoarea unora din copilărie şi de care simt că nu se pot dispensa. De asemenea, periodic vor simţi nevoia să fie mai mult timp în aproprierea părinţilor şi a fraţilor, nevoia să petreacă mai mult timp alături de ei, să le fie alături când au probleme, să îi ajute să obţină lucrurile de care au nevoie şi să-şi rezolve problemele personale. Cu mintea lor mobilă şi deschisă vor rezona cu problemele omenirii, dar ce este mai important, este că în 2023 vor avea timp şi pentru viaţa personală.

 

Pești

18 februarie – 21 martie

Viaţa lor se va desfăşura cu uşurinţă pe tot parcursul anului. Cu toate acestea vor lucra ceva mai retras în comparaţie cu proiectele lor. Aceasta le va permite să aibă o imagine de ansamblu, corectă şi cuprinzătoare, ca o extensie a activtăţii lor în afară. Este bine dacă se întâmplă aşa mai ales dacă lucrează într-o instituţie publică în relaţiile publice.

Dialogul cu subordonaţii sau cu colegii va trezi în ei dorinţa de a crea, a gândi strategii, a pune la punct planuri care se vor dovedi fertile pentru viitor. Ultimele impulsuri ale lui Jupiter va acţiona ca o otravă care li se răspândeşte în trup, şi cu dureri şi cu dificultăţi, vor reuşi să termine în timp util ceea ce au de făcut. Ar fi bine, ca toate lucrările, chiar dacă sunt în întârziere, să le încheie fără să plece urechea la sugestiile unor şi altora, chiar dacă presiunea acestora va fi la un moment dat de nesuportat. Vor dovedi că o pot face!

Din punct de vedere economic vor trebui să acţioneze urgent, imperativ, pentru a pune la punct problema banilor. Lipsa de timp îi poate face să îi tensioneze şi să inducă teama că nu vor termina lucrarea încredinţată, dar dacă vor ştii să-şi planifice cheltuielile, bugetul lor nu va fi în primejdie. Rigoarea şi profesionalismul îi va face să lucreze peste program. Odată trecute aceste hopuri, vor privi mai liniştit spre contul din bancă. Nu vor ezita să compare, să evalueze, nu vor ceda impulsului de a achiziţiona, au făcut odată greşeala de a cumpăra cu ochii închişi şi au plătit mai mult decât făcea aşa că a doua oară nu se va mai repeta. Nu vor risca, vor fi foarte atenţi cu banii lor, vor verifica fiecare detaliu înainte de a scoate un ban din buzunar.

Un soi de deceleraţie interioară îi va face să acţioneze mai lent, să nu se grăbească să cunoască pe cineva anume, cel puţin nu înainte de a analiza ce le poate aduce noua relaţie. Nu au încredere în impresiile subiective date de primul moment, poate şi din cauza lui Saturn, care din 7 martie, se va muta în semnul lor pentru următorii doi ani și patru luni, deşi acestea vin spre ei cu duiumul. Într-adevăr această stăpânire a impulsurilor interioare, le va permite să împuşte mai mulţi iepuri dintr-o lovitură, atunci când vor decide să se angajeze într-o relaţie sau să dea curs unor invitaţii. Eu le-aş sugera să nu se gândească prea mult pentru că viaţa lor va trebui să ia o anumită turnură. E drept, uneori aşteptarea vă poate aduce şansa de a trăi relaţia ideală. Pot cântări situaţiile fără să fie nevoiţi să se izoleze.

Vor avea parte şi de pasiune şi de iubiri fulgerătoare în acest an. Adevărul este că anul acesta Peștii se află la finalul unui ciclu sentimental şi vor avea puterea să vadă clar ce anume a dus la spulberarea iubirii. Pot reveni iubiri din trecut, atenţie! Au un fel aparte de a-şi clasa poveştile de dragoste, le consideră importane pe cele din prezent, dar următoarele iubiri va fi cu siguranţă mai promiţătoare. Maturizarea afectivă le va deschide noi perspective, fără a schimba partenerul ci schimbându-se pe sine începând de la atitudine şi comportament. Întrebări cruciale legate de cuplu vor apărea în prima parte a anului. Se vor trezi în imposibilitatea de a le ocoli, cum aveau obiceiul, şi răspunsurile rapide pe care le vor da vor durea, dar ei sunt obişnuiţi să-şi rezolve problemele fără complicaţii, direct, fără jumătăţi de măsură. De data aceasta le va fi mai dificil, vor trebui să-şi mobilizeze un întreg arsenal reflexiv dacă nu vor să piardă controlul. Trebuie doar să aibă încredere şi rezultatele nu vor întârzia să apară. Vor vedea cum starea de bine şi plăcerea se vor retrezi şi fericirea în cuplu va reveni. La fel, magnetismul lor va acţiona asemeni unei plase, anturajul şi persoana sedusă se vor face luntre şi punte să ajungă la ei. Astfel vor putea să deguste reîntoarcerea la viaţa afectivă şi o vor face pentru un timp destul de îndelungat.

Sănătatea nu este un capitol care să funcţioneze excelent, mai ales la începutul lui 2023. Eforturile şi acţiunea perpetuă se vor reflecta curând la nivelul sănătăţii. Faptul că vor încerca să nu mai ia lucrurile hei rupist este semn că simt că se întâmplă ceva cu organismul lor, mai ales după acţiunile în forţă de anul trecut. Saturn din semnul lor este cel care aruncă buzduganul şi avertizează că trebuie să încetinească ritmul dacă vor să nu aibă probleme de sănătate, mai ales să evite suprasolicitarea psihică. Ar fi ideal, un concediu sau un week-end prelungit  încă de la începutul anului, care să le dea permisiunea să respire degajat. Somnul este esenţial pentru redresare nervoasă şi emoţională. Au nevoie de o alimentaţie raţională, naturală şi sănătoasă. În toamnă, vor vedea beneficiile unui asemenea mod de viaţă.

Anul acesta vom observa la Pești ceva mai mult spirit de competiție, mai mult chef de viaţă, capacitatea de a analiza și a procesa informațiile care curg din toate părțile şi un simţ al umorului ceva mai ridicat. Tot acum, Peștii încă mai au timp să demonstreze că ştiu să fie romantici, să se angajeze în locuri care să le aducă liniştea sufletească, că ştiu să fie alături de cei neajutoraţi şi de problemele lor, că au timp şi pentru lucruri mărunte, lumeşti şi, de asemenea, pentru cei care scriu, pictează, dansează, într-un cuvânt sunt iubitori şi creatori de artă, creativitatea va funcţiona la cote maxime. Felul lor meditativ, înţelept de a judeca lucrurile îi va face extrem de seducători. Pacea interioară, liniştea şi starea de emotivitate echilibrată va aduce lumină, soare şi zâmbet în viaţa lor, atitudini care au cam lipsit cel puţin în ultimul an şi jumătate.

Până la mijlocul verii, cel puțin, vor avea o combinație planetară curioasă, între plăcerea de a se chivernisi a Peștilor care este pusă în umbră de plăcerea de a oferi. Jupiter până în 17 mai va fi în Berbec, în Casa a 2-a a banilor munciți, apoi va trece în Taur, semn cu care Peștii se înțeleg foarte bine, în Casa a 3-a a comunicării și a drumurilor scurte. Vor să fugă cât mai departe şi să se distreze. Cred că au nevoie nu doar de o pauză ci o și merită şi cu toate acestea le este destinat să fie singuri. Aş spune că au noroc de o răsplată în sensul de fidelizare a clientelei şi se vor fi recompensaţi cu cazări gratis la hoteluri renumite sau fac parte dintr-un program în care loialitatea faţă de o persoană, de o instituţie, de un parteneriat le aduce aceste beneficii, ca să nu mai vorbim de cele sociale, de grup, oferte de achiziţie, precum și o întreagă lista de contacte care să le asigure mersul mai departe.

Mijlocul lui aprilie va fi o adevărată pleaşcă pentru ei deoarece pot să plece sau să-şi facă o rezervare pentru o vacanţă de sezon şi cum este o zi fertilă, iar cuplurile care nu au încă copii dar îşi doresc unul, l-ar putea concepe acum. La fel de ofertante se arată şi zilele de 6 iunie şi 18 septembrie.

Pe 17 mai, cum spuneam, Jupiter se mută în Taur, dar ei vor simţi că a dat norocul peste ei abia din 25 mai când Jupiter va fi conjunct cu Nodul Nord, care va schimba accentul de pe dorinţa de a acumula, pe aceea Cunoașterii, vor simți nevoia să citească, cum nu au mai făcut-o demult, atunci când Nodurile Lunare vor schimba semnul, 3 iulie. Este un moment numai bun să-şi depună CV-ul pentru un alt loc de muncă, să fie contactaţi de firme de plasare a forţei de muncă în străinătate, să fie promovaţi, să propună proiecte care să-i aducă în atenţia consiliului de conducere a vreunei multinaţionale, să ajungă să orbiteze în preajma oamenilor cu putere, să-şi lanseze propria companie sau să angajeze o firmă de PR pentru a-i asigura deschiderea propriei afaceri.

Indiferent de vârsta lor reală, cu Saturn în Casa a 1 a sinelui și a vitalității, este posibil să se simtă ca și cum ar fi sărit peste tinereţe, direct în maturitate, la vârsta de mijloc. Apar primele fire albe, primele riduri, unele pete de vârstă, primele semne de boală cum ar fi problemele articulare, cele de metabolizare a calciului în organism prin scăderea densităţii osoase, de flexibilitate şi de mobilitate, tulburări de vedere si de auz. Totuşi, Saturn în această poziţie, le oferă înțelepciune şi sentimentul de securitate, e drept, câştigat cu greu şi care vine din disponibilitatea cât de sinceri sunt cu ei însăşi. Devin mai autoritari și mai puțin sociabili, poate şi pentru că odată cu amplificarea acestei laturi a personalităţii lor creşte şi teama că celor din jur nu le place sau le este teamă de ei. Să nu-şi facă probleme, oamenii admira profunzimea lor. Curiozitatea acestui tranzit este că pierderea în greutatea este vizibilă dar nu într-atât cât să sperie ci ca şi cum s-ar afla într-un proces prematur, de îmbătrânire. Dacă s-au ocupat de fleacuri până acum, de astăzi înainte, trebuie să întoarcă placa şi să se ocupe de treburi serioase.

Ar putea atrage critici de genul că li se va vorbi cât se poate de clar despre defectele lor. De asemenea, ar putea simţi brusc îmbătrânirea prin senzaţia că toată responsabilitatea cade pe umerii lor. Şi se vor simţi deprimaţi, morocănoşi și neiubiţi ceea ce evident nu este aşa, dacă îşi vor permite să lase puţin garda jos şi îi va lăsa pe cei dragi să vadă omul din spatele măştii vor fi incredibil de surprinşi de gesturile,  de afecţiune care li se vor arăta. Vor vedea în copiii lor viitorul adult. Să folosească trecerea de la primăvară las vară pentru a avea o conversație profund intimă cu cineva despre sine. Cu perspectiva lor de a vedea lucrurile, prin puterea lor de penetrare mentală îi poate ajuta să vadă de ce au nevoie pentru a schimba lucrurile şi pentru a se simţi cu adevărat fericit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre