Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai nerușinat banc cu Ion Iliescu! Până și el ar râde, deși e de plâns

Cel mai nerușinat banc cu Ion Iliescu! Până și el ar râde, deși e de plâns
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Într-o bună zi, Ion Iliescu se hotărăşte să meargă la un sculptor vestit şi să-i ceară să-i sculpteze bustul. După două luni de zile, trece Iliescu pe la sculptorul respectiv ca să vadă cum a ieşit opera de „artă”. Dezveleşte omu’ bustul, la care Iliescu rămâne şocat pentru câteva momente. Abia dezmeticit, îl întreabă pe sculptor:

– Nu vă supăraţi, dar nu vi se pare c-aţi făcut ţâţe prea mari?

– Ba da, dar am avut un motiv foarte bun, răspunde sculptorul. Şi-am să vă explic imediat! Din ţâţa dreaptă suge muncitorimea, iar din ţâţa stângă suge ţărănimea, explică sculptorul.

– Dar intelectualitatea, întrebă nedumerit Iliescu?

– Auziţi domnu’ Iliescu, mi-aţi cerut numai bustu’!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre