Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiecare zodie are propriul cristal norocos. Horoscopul nestematelor

Fiecare zodie are propriul cristal norocos. Horoscopul nestematelor
Capacitatea de vindecare a cristalelor este bine cunoscută, însă dacă vreți să testați pe propriul corp efectele acesteia, e bine să țineți cont de faptul că fiecare zodie are un cristal predestinat.

La fel ca și zodiile, multe cristale și pietre naturale prețioase sau semiprețioase sunt asociate cu elemente vitale vieții precum: focul, apa, aerul și pământul. De aceea, oamenii născuți sub un anumit semn zodiacal rezonează mai bine cu un anumit cristal sau cu o anumită nestemată în comparație cu alții.  Cei mai senzitivi vor observa și o atracție mai puternică față de cristalele și pietrele naturale care se potrivesc cu zodia lor, fără să știe care sunt acestea, arată Craft Mystic.

Fiecare zodie are propriile cristale benefice

Berbec: jasp roșu, hematit, citrin, coral roșu

Berbecii sunt persoane energice și ambițioase și au nevoie de cristale și roci care să le alimenteze pasiunea precum jaspul roșu, hematitul, citrinul sau coralul. Acestea sunt un simbol al curajului, al abundenței și al vitalității.

Taur: cuarț roz, chihlimbar, turmalin negru, agat

Taurul este  o zodie răbdătoare și totuși încăpățânată. Te poți baza pe deplin pe un taur când îi ceri o favoare, dar în același timp vei observa că uneori are tendința să facă doar așa cum crede el. De aceea, taurii au nevoie de roci care promovează pozitivitatea și alungă energiile negative.

Gemeni: agat albastru, citrin, alexandrit, calcedonie

Gemenii sunt foarte comunicativi și prietenoși. În general au un nivel ridicat de inteligență, dar și  predispoziție către anxietate. Pentru a uita de griji și a se concentra mai mult pe părțile pozitive ale vieții, gemenii au nevoie de cristale și pietre naturale care să-i facă mai optimiști.

Rac: chihlimbar, piatra lunii, opal, aventurin

Racii sunt loiali, emotivi și sensibili. Uneori însă sunt prea sentimentali și au nevoie de cristale și pietre prețioase care să le confere un sentiment de putere și siguranță.

Leu: jasp galben, diamant, rubin, topaz

Pentru că leii oferă atât de multă energie celor din jur, au nevoie la rândul lor de pietre care să le ofere energie.

Fecioară: agat verde, safir, citrin, cornalină

Fecioarele sunt perfecționiste. De aceea, cele mai potrivite cristale și pietre naturale pentru balanțe sunt cele care le ajută să-și recapete echilibrul și să se concentreze mai bine pe obiectivele lor.

Balanță: aventurin, peridot, opal roz, ametist

Balanțele caută mereu să se distreze și au un spirit de aventură foarte dezvoltat. Pietrele care se potrivesc zodiei balanță ajută nativii acesteia să prindă curaj și să ia decizii înțelepte.

Scorpion: obsidian, turmalin negru, granat, opal

Când își stabilesc un obiectiv, scorpionii nu se lasă până nu-l ating. Ei sunt persoane ambițioase, pasionale și muncitoare și pot beneficia din plin de cristale și pietre naturale care îi încurajează să-și exploreze mai mult latura sensibilă.

Săgetător: turcoaz, topaz, ametist, lapis lazuli

Săgetătorii nu se dau niciodată în lături de la experiențe noi, care le oferă un sentiment de libertate deplină. Aceștia pot profita din plin de pe urma rocilor care îi ajută să-și recapete energia consumată în călătorii și aventuri și îi protejează de pericole.

Capricorn: onix, agat negru, turmalin negru, cuarț fumuriu

Capricornii sunt neînfricați dar au tendința să fie prea duri cu ei înșiși și de aceea au nevoie de roci care încurajează iubirea de sine.

Vărsător: ametist, cuarț roz, aventurin, turmalin roz

Vărsătorii preferă să-și croiască propria cale. Ei sunt deschiși la minte, rebeli și radicali, dar au totuși nevoie de ceva care să-i țină conectați la prezent și la lumea înconjurătoare, iar pietrele enumerate sunt exact ce le trebuie.

Pești: agat albastru, ametist, coral, cuarț roz

Peștii caută armonie și oferă în schimb iubire necondiționată. Cele mai potrivite cristale și pietre naturale pentru pești sunt cele care le oferă energie și îi țin motivați.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre