Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Minerva – 18 mai. Gemenii au șanse bune pentru a scrie o carte pe care o gândesc demult

Horoscop Minerva – 18 mai. Gemenii au șanse bune pentru a scrie o carte pe care o gândesc demult
În plin ciclu al retrogradării mercuriene, informațiile se bat cap în cap. Lumea nu mai știe ce să creadă. Convingerea că totul este o mistificare este tot mai acută. Până și cei mai înfocați susținători ai curentului anti – tot sunt obligați să recunoască evidențele.

Horoscop Minerva – 18 mai. Gemenii au șanse bune pentru a scrie o carte pe care o gândesc demult

Berbec – O confruntare la locul de muncă te poate lăsa fără job. Este posibil să ai o idee despre ce este necesar pentru a rezolva acest lucru, dar persoana cu care ai de-a face deține toți așii în mânecă. Nu vei putea rezolva acest lucru prin metode obișnuite. Poate că va trebui să te ridici deasupra problemei și să o vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă.

 

Taur – Dacă ai sarcini care trebuie îndeplinite și nu poți singur, cere ajutor. Un efort de echipă te poate asigura că vei realiza lucrurile în cel mai scurt timp. Asigură-te că ții cont de asta. Aspectele planetare ale zilei îți umplu inima cu respect pentru ceea ce este corect. Te bucuri de acest sentiment și cel mai bine va fi savurat în mod privat.

 

Gemeni – În acest moment, astrele sunt în relații care încurajează cuvântul scris. Prin urmare, s-ar putea să ai chef să faci pasul și să scrii acea carte la care te gândești de mult timp. Probabil va avea succes. Ești foarte talentat când vine vorba de acest tip de activitate creativă. Apucă-te de scris și încetează să mai scuzi!

 

Rac – O persoană în vârstă, pe care o admiri și îți place foarte mult, te poate vizita sau suna ca să îți ceară sfatul cu privire la chestiuni financiare practice. Acest lucru te măgulește, dar te pune și pe gânduri pentru că și tu ești în căutarea unor noi surse de venit. Pe de altă parte, dacă ai avut întârzieri, acestea vor începe să dispară ca prin farmec.

 

Leu – Succesul vine atunci când te aștepți mai puțin. Îți poți lua rămas bun de la tristețea rutinei zilnice, temeri și starea de spirit schimbătoare. Intri într-o perioadă de recunoaștere și de succes. Toate acestea vin în ciuda faptului că uneori s-ar putea să îți lipsească încrederea în tine însuți. Asta nu mai contează, pentru că reușita este de partea ta.

 

Fecioară – O figură masculină cu care lucrezi este foarte certăreață. Această persoană își va folosi puterea pentru a domina situația – și oamenii – în orice fel. În acest moment, este mai bine să lucrezi cu ea decât să încerci să lucrezi împotriva ei. Pregătește-te să-ți împărtășești cunoașterea cu lumea, planificându-ți proiectele în detaliu.

 

Balanță – De ceva vreme vrei să schimbi ceva în stilul tău de viață sau în comportament, față de oamenii pe care îi iubești. Vrei ca viața ta să meargă într-o nouă direcție, dar nu vrei să-i superi pe cei din jurul tău. Poate că prietenii și familia doresc același lucru pentru tine. Lasă ideile preconcepute despre lucruri și mergi cum te îndrumă intuiția.

 

Scorpion – Ziua începe cu relația tensionată dintre Mercur și Neptun deoarece metodele tradiționale de lucru intră în vizorul inovației. Cu toate acestea, nu lua încă nicio decizie acum. Ai nevoie de toate datele necesare, iar pe de altă parte trebuie să-ți protejezi bugetul. Ascultă ce au de spus cei din familie și ține cont de sfaturile lor.

 

Săgetător – Acordă atenție mass-media, inclusiv revistelor și radio-ului. O informație importantă vine prin intermediul acestor tipuri de canale care te vor ajuta să ai o perspectivă nouă asupra situației tale profesionale și a carierei. S-ar putea să te simți asaltat de îndoieli care îți paralizează voința de acțiune. Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut.

 

Capricorn – Este foarte important să nu îți pui în pericol planurile micii afaceri pe care o ai, cedând gândirii pesimiste. Continuă să îți explorezi limitele și să le împingi cât mai departe. Cu cât eviți să ai aliați, cu atât vei avea mai mult succes. Este timpul să te arunci în următoarea aventură interesantă, care presupune lansarea unui nou proiect. Vine cu bani.

 

Vărsător – Fii atent la ce spune femeile din viața ta. Ele au o perspectivă reală asupra situației taleși  pe care tu, s-ar putea să nu le vezi. Ascultă cu atenție ce spun și conturile tale vor spori. Se vorbește mult despre intempestivitatea cu care este asociat semnul tău, dar nu ești suficient de amintit pentru calitatea cu care inițiezi acțiuni de supraviețuire.

 

Pești – Bârfele legate de muncă și ideile meschine te pot face să dai înapoi dacă le lași să te domine. Nu fi atât de sensibil la aceste tendințe trecătoare. Îndreptă-ți atenția spre ceva mai mare. Un prieten sau un șef îți dă încrederea care te inspiră să mergi mai departe într-un proiect mare. Ia acest lucru ca pe un semn major din partea Universului.

David și Victoria Beckham și-au exasperat vecinii. Își fac lac pe domeniu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre