Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Minerva – 28 mai. Una din zodii se confruntă cu o dezamăgire majoră

Horoscop Minerva – 28 mai. Una din zodii se confruntă cu o dezamăgire majoră
O decizie diplomatică are efecte și la noi. Guvernul vrea să dreagă busuiocul. Este vorba despre alocații și pensii. Nemulțumirile amenință să dea în clocot. Sindicatele, nici ele, nu stau cu mâinile în sân ci se pregătesc de acțiune. Vom vedea ce va fi.

Horoscop Minerva – 28 mai. Una din zodii se confruntă cu o dezamăgire majoră

Berbec – Ești tentat să depui eforturi doar pe jumătate. Slujba ta parcă și-a pierdut farmecul și acum te simți obligat să te ajuți puțin. Reține că nu poți merge în acest ritm prea mult timp. Poate că va trebui să găsești un alt loc de muncă. Vezi, comunicarea este tulbure. Spui oamenilor anumite lucruri, dar ei nu te înțeleg pe deplin.

 

Taur – Este posibil să te confrunți cu o dezamăgire majoră. Acest lucru ar putea să te facă să te simți  neajutorat. Îmbunătățește-ți atitudinea dacă vrei să mergi mai departe. Astăzi ai câteva provocări cărora va trebui să le faci față. Sunt șanse mari să iei unele decizii greșite din cauza entuziasmului în ce privește banii.

 

Gemeni – Fii atent dacă folosești prea mult umorul tău sarcastic. Este posibil ca alții să nu-ți înghită glumele și neînțelegerea va degenera. Fii direct. Influxurile astrale sprijină extinderea orizonturilor și rețelelor pentru a îmbunătăți orice stare în care te afli. Oamenii cu care te vezi în fiecare zi, pot fi deosebit de folositori acum.

 

Rac – Este în interesul tău să păstrezi un control strict asupra emoțiilor. Și în timp ce lucrezi și în timp ce iei decizii financiare. Nimeni nu poate lua decizii perfecte tot timpul, așa că unele dintre alegerile tale pot provoca, din greșeală, pierderi. Dacă lucrezi în sectorul bancar vei avea o săptămână calmă și îți vei îndeplini toate obiectivele.

 

Leu – Ai succes și dacă lucrezi în vânzări sau în marketing. Dacă ai o mică afacere vei recupera niște bani pe care i-au împrumutat cuiva în trecut. Ar trebuie să te uiți la tine și să distingi între ceea ce ai nevoie de ceea ce crezi că ai nevoie. Ai nevoie de multă odihnă, de mișcare și de o alimentație sănătoasă.

 

Fecioară – Ceea ce crezi că ai nevoie poate fi adesea dăunător și, îți place sau nu, vei înțelege repede de ce. Pentru a evita orice fel de surprize dure, concentrează-te asupra a ceea ce este cu adevărat sănătos: alimentația și mișcarea. Dacă îți dorești mâncarea picantă, poate fi un semn că ai multă energie de foc înăuntru care așteaptă să fie exteriorizată!

 

Balanță – După confruntările din ultimele zile, se pare că vei avea ocazia să te odihnești puțin. Dacă te simți obosit, este dintr-un motiv întemeiat. Bea multă apă pentru a echilibra focul lăuntric și pentru a elimina toxinele care pot fi eliberate de exercițiile fizice. Mergi la sală, dacă este posibil sau găsește o altă modalitate de a face mișcare.

 

Scorpion – Ai un sentiment de competiție în ceea ce privește pe cineva care îți place. Și reciproca este valabilă. Dar în acest moment este doar o tatonare amicală, deoarece ea/el nu a manifestat vreo atitudine mai specială față tine. Cu toate acestea, va trebui să găsești o modalitate mai diplomatică de a relaționa.

 

Săgetător – Nu spune da propunerii care ți se face acum, mai ales că a început ciclul retrogradării mercuriene. Analizează câteva zile și ia în considerare consecințele. Dacă te angajezi acum la ceva, s-ar putea să te afli într-o situație dificilă mai târziu. Nu îți este frică să fii față în față cu ceilalți. Ăsta este un lucru bun!

 

Capricorn – Spune ce gândești și fii parcimonios cu informațiile. Acest tip de abordare poate irita, dar în cele din urmă este în interesul tău să fii așa. Nu te feri de adevăr. Cineva pe care credeai că te poți baza te poate dezamăgi sau poate fi deosebit de dificil de lucrat cu el. Deschide-te către noi posibilități. Este un sfat deosebit de bun dacă te simți îngrijorat.

 

Vărsător – Nu lăsa fricile sau pe alții să te provoace și să-ți influențeze atitudinea. Înfrunta-ți fricile pentru a descoperi ce este real și ce provoacă stres. Este posibil să te gândești mai mult la cheltuirea banilor cu iubita sau cu familia decât să economisești ceva. Deocamdată este bine, dar astrele pot aduce schimbări bruște și uneori nedorite.

 

Pești – Fii pregătit să economisești niște bani pentru mai târziu. Între timp, veștile bune vin în sectorul profeional. Posibil un nou loc de muncă și odată cu acesta un venit cât de cât constant. Cel mai bun exercițiu este să te bucuri de viață. Într-adevăr, este posibil să nu ai chef să faci același lucru în fiecare zi, dar uneori este mai ușor să ai un tabiet.

Jennifer Lopez s-a pus pe treabă. Ce l-a convins pe Ben Affleck să facă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre