Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Două zodii își fac planuri de căsătorie

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Două zodii își fac planuri de căsătorie
Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Urmează o săptămână deosebită din punct de vedere astral, datorită faptului că pe 19 mai va avea loc fenomenul de Lună nouă neagră sau Lună nouă în Taur. Va fi o săptămână plină de surprize plăcute, iar pentru unii nativi chiar se vor auzi clopote de nuntă, în curând.

Horoscop săptămânal Berbec

Ultimele săptămâni au fost intense din punct de vedere emoțional, ești epuizat, sensibilitatea ta a ajuns la cote maxime din cauza stresului. Luna Nouă de vineri te va pune din nou pe picioare, reconectându-te la nevoile tale fizice.

Săptămâna asta îți vei face planuri de vacanță. Vei avea li unele momente în care nu vei avea chef să faci absolut nimic. Și chiar așa să faci! Ia-ți clipe de răgaz și odihnește-te. Italienii au o vorbă: „El dolce far niente”.

Horoscop săptămânal Taur

Ești vedeta săptămânii, datorită Lunii noi din Taur de vineri. Toate planurile pe care le-ai făcut până acum vor începe să prindă contur. Așadar, în această săptămână, profită de energia pozitivă de care vei avea parte și începe să pui în aplicare planurile pe care le tot amâni.

Este momentul tău! Profită de asta!

Horoscop săptămânal Gemeni

Nu mai e mult și intrăm în zodia Gemenilor. Săptămâna aceasta veți face mult sport pentru că doriți să arătați în formă maximă la vară. Gemenii care sunt puțin mai leneși și nu merg la sala de fitness, vor profita de vremea frumoasă de afară și vor ieși la mișcare în aer liber.

Lăsați trecutul de-o parte. Mulți nativi din Gemeni vor avea tendința să răscolească amintiri vechi. Nu e cazul! Viitorul se arată frumos pentru voi!

Sursa foto: Pixabay.com
Sursa foto: Pixabay.com

Horoscop săptămânal Rac

Nativii din zodia Rac vor avea parte de foarte mult răsfăț săptămâna aceasta. Toată lumea apreciază eforturile lor din ultima perioadă și vrea să-i răsplătească. Nu vor primi bani neapărat, cât vor primi foarte multe aprecieri și complimente.

Continui sa fii in inima unui fascicul de unde astrale bune care te împing, cu blândețe spre o perioadă de liniște și de răsfăț. Bucură-te la maxim!

Horoscop săptămânal Leu

Dragoste, prietenie, familie. Acestea sunt cuvintele de ordine pentru nativii din Leu, în această săptămână. Atenție mare la semne și la persoanele care vor să vă vadă în această săptămână. Se întrevăd întâlniri amoroase pentru Lei. Unii nativi pot planifica, în această săptămână, să se căsătorească. De asemenea, celibatarii din zodia Leu au mari șanse să-și găsească persoana potrivită, în această săptămână. Dragostea este în aer!

Horoscop săptămânal Fecioară

Lună Nouă în Taur îi încarcă pe nativii din zodia Fecioară cu o energie debordantă.  Sunteți energici în tot ceea ce faceți. Vă ocupați de amenajarea grădinii sau de renovarea apartamentului. De asemenea, vă vin o grămadă de idei, numai bune de pus în practică. este o perioadă prielnică pentru extinderi de orice fel. Proiecte de viitor și energie bună!

Horoscop săptămânal Balanță

Jupiter părăsește semnul opus după ce te-a provocat timp de un an. Ai ieșit cu brio, iar acum poți naviga în următoarele câteva luni pe ape mult mai calme. Vei trece de la nopți nedormite la o perioadă de liniște și de odihnă. Nativii din Balanță vor lua, din această săptămână, lucrurile mult mai încet și vor renunța la modul hiperactiv în care s-au aflat de la începutul anului.

Horoscop săptămânal Scorpion

Nativii din Scorpion devin extrem de melancolici în această săptămână. Este posibil să vă reîntâlniți, absolut întâmplător, cu o fostă mare iubire. Și…până aici a fost liniștea voastră. Se vor trezi în voi cele mai intense și profunde sentimente de dragoste. Veți face tot posibilul să reluați relația cu fosta iubire, chiar și pentru o noapte. Aveți mare grijă ce faceți, pentru că aveți șanse foarte mari să vă schimbați radical viața.

Sursa foto: Pixabay.com
Sursa foto: Pixabay.com

Horoscop săptămânal Săgetător

Te-ai lăsat să trăiești în această primăvară, ca o albină care iese din stup la soare. Săptămâna aceasta  ritmul o să se accelereze și veți fi implicat în proiecte foarte stimulatoare. Foarte mulți dintre nativii Săgetător se gândesc să schimbe locul de muncă în această săptămână.

Începând cu un nou ciclu profesional, ați găsit o modalitate de a vă face util și de a vă optimiza abilitățile.

Horoscop săptămânal Capricorn

Luna Nouă în Taur, va reprezenta, pentru Capricorni, stimulare, dar și indecizie. Vă aflați într-o stare latentă și nu prea știți ce vreți. Profitați, în această săptămână și luați deciziile potrivite. Ghidați-vă după intuiție și veți avea numai de câștigat. Urmează o săptămână cu posibile câștiguri financiare.

Horoscop săptămânal Vărsător

Vărsătorii sunt puși pe fapte mari în această săptămână. Logodna este cuvântul de ordine pentru nativii din Vărsător. Este o perioadă în care tot mai mulți Vărsători se gândesc la căsătorie. Luna Nouă vă va arăta calea cea mai bună.

De asemenea, în această săptămână, s-ar putea să aveți de-a face un întârzieri mari ale trenului sau avionului ori cu probleme cu maşina.

Horoscop săptămânal Pești

În această săptămână s-ar putea să apară unele discuţii în contradictoriu cu persoana iubită pe unele teme domestice sau familiale. Poate că unul dintre voi nu face eforturi suficient sau, în orice caz, la nivelul celuilalt pentru a se asigura că totul merge bine pe acest plan. Ar fi cazul să discutaţi pe îndelete acest aspect, întrucât există riscul ca problema să se acutizeze şi să producă efecte pe termen lung. Este în puterea ta să produci o schimbare pe acest plan. Trebuie să vrei.

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre