Râzi cu lacrimi! Răzbunarea unui șofer pe un polițist de la Rutieră. Bancul zilei

Râzi cu lacrimi! Răzbunarea unui șofer pe un polițist de la Rutieră. Bancul zilei
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un polițist da târcoale unui bar, unde se cam consumă mult alcool, în scopul de a prinde câțiva șoferi piliți. Un client al barului iese, se împiedică și începe să își caute cheile cam vreo cinci minute. După ce le-a găsit, se târăște și le încearcă la vreo patru, cinci mașini până ce o găsește pe a lui. Până ce a ajuns în mașină toți ceilalți s-au cărat. Polițistul îl așteaptă bucuros să iasă în stradă. Evident îl oprește pe șofer, îi pune fiolă și stupoare 0,00 alcool. Polițistul complet buimac. Șoferul în schimb îi spune:

– În seară asta eu am fost momeala…

***

Într-o zi soacra se hotărăște să-și testeze cei 3 gineri. Așa că se aruncă într-o fântână. Primul ginere o vede și se duce repede și o salvează. A două zi acesta găsește în față casei o mașină Volkswagen nouă, cu un bilețel pe care scria „Cu drag, mama soacră”.

După o vreme. Se aruncă iar soacra în fântână, o vede cel de-al doilea ginere și o salvează. Ca răsplată, găsește și el o Dacie nouă în față casei cu același text pe bilețel.

Hotărâtă să facă și ultima probă, soacra se aruncă iar în fântână așteptând să fie salvată de al  treilea ginere.

Acesta în schimb se gândește:

– „Dacă primului i-a dat un Volkswageno și celui de-al doilea o Dacie, înseamnă că mie o să-mi dea o bicicletă. Mai bine o las să moară”.

A doua zi de dimineață se trezește cel de-al treilea ginere cu un Ferrari de toată frumusețea la poartă, care avea un bilețel pe el: „Cu drag, tata socru”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre