Simona Ionescu / Redactor Șef

Știți bancul cu Lucian Blaga? E de tot râsul!

Știți bancul cu Lucian Blaga? E de tot râsul!
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.

Un automobilist este oprit în trafic de un agent de la Poliția Rutieră. Agentul îi spune șoferului că a depășit limita de viteză, drept pentru care îi cere acestuia permisul de conducere și talonul mașinii, conform regulamentului. Polițistul citește numele șoferului și exclamă:

– Ooo… domnul Lucian Blaga! Poftiți carnetul înapoi și vă rog să mă scuzați. Probabil aveați motive să vă grăbiți. Dar, pe viitor, vă rog să fiți atent și să respectați limita de viteză.

Șoferul, complet nedumerit întreabă:

– Dar ce s-a întâmplat?

Polițistul:

– Eeeeh… mai citim și noi!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre