Simona Ionescu / Redactor Șef

Top 3 cei mai atrăgători bărbați din Horoscop. Toate femeile se îndrăgostesc de ei

Top 3 cei mai atrăgători bărbați din Horoscop. Toate femeile se îndrăgostesc de ei
Cei mai atrăgători bărbați din Horoscop. Astrele influențează personalitatea fiecărei zodii. Iată un top 3 al celor mai atrăgători bărbați, în funcție de semnul astral.

Berbecii

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Sunt niște cuceritori notorii. Bărbatul din zodia Berbec nu trebuie să fie neapărat o frumusețe rară. El se face atrăgător și sexy prin felul lui de a fi, prin personalitatea sa ușor îngâmfată, prin aerul pe care îl emană. Berbecii au un fizic atlet și țin foarte mult la aspectul lor fizic. Dacă un bărbat Berbec se îngrașă puțin, imediat va lua atitudine și va merge la sală, va ține dietă, doar ca să arate impecabil.

Paradoxal, dincolo de aparența lui zgomotoasă, dominantă și impunătoare, bărbatul Berbec are o sensibilitate greu de sesizat, părând a căuta în parteneră imaginea mamei ocrotitoare. Cine va reuși să atingă această coardă sensibilă, îi va cuceri inima.

Scorpionii

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Bărbatul Scorpion este extrem de enigmatic și de pasional. Misterul pe care îl emană îl face să pară deosebit de atrăgător. Pune pe jar inimile multor femei. Fără a se supăra pe noi, nativii din zodia Scorpion sunt considerați afemeiații Horoscopului. Cu toate acestea, partenerele lor le acceptă aproape tot. Sunt atât de șarmanți, încât partenerele le iartă aproape tot. Scorpionul se îngrijește mult, face sport, doar că nu aspectul fizic este atuul său, ci șarmul. Este considerat amantul perfect.

Bărbatul Scorpion cucerește cu privirea, dar mai ales cu vocea lui. Atunci când întâlnește o femeie pe care o place, bărbatul Scorpion o hipnotizează, de-a dreptul.

Taurii

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Nativii din zodia Taur sunt, de departe, fashion-iștii Horoscopului. Au haine mai multe decât femeile. Își asortează totul impecabil. Le place să fie mereu aranjați. Nu suportă nici măcar un fir de păr să nu stea la locul lui. La un bărbat născut sub semnul Taur, privirea pătrunzătoare este punctul său forte. Bărbatul taur emană stil, eleganță și sex appeal. Puține femei pot rezista să nu întoarcă după ei capul pe stradă.

Chiar dacă bărbatul Taur nu e neapărat o frumusețe clasică, felul lui dulce de a fi îi aduce în brațe exact pe cine își dorește. E destul de încet, dar mișcările sale sunt foarte senzuale, ceea ce îl fac un amant sensibil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre