Simona Ionescu / Redactor Șef

Zodiile și bunătatea. Trei zodii pe care vrei să le ai mereu aproape

Zodiile și bunătatea. Trei zodii pe care vrei să le ai mereu aproape
Zodiile sunt pline de mister. Toate zodiile sunt bune, dar nativii a trei dintre ele sunt buni de puși la rană. Hai să vedem care sunt zodiile caracterizate cu cea mai multă bunătate din Horoscop.

Fecioara

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Nativii născuți sub semnul Fecioarei sunt, de departe, perfecționiștii Horoscopului. Sunt analitici, extrem de bine organizați și de prudenți. Nativii din Fecioară nu știu să spună Nu. Dacă cineva îi roagă să îi ajute, ei răspund mereu prudenți. Fecioara e acel prieten care știi că îl poți suna să te ducă la orice oră la aeroport.

Fecioarele au o viaţă interioară bogată, sunt dominaţi de sentimente şi pun accentul pe reflexie şi gândire profundă înainte de a acţiona. Fecioara este semn de Pământ, feminin, înzestrată cu o sensibilitate aparte şi cu simţul acut al responsabilităţii.

Foarte mulți nativi din zodia Fecioarei sunt implicați în activități caritabile și de voluntariat.

Zodia Fecioarei ține de la data de 23 august până la data de 21 septembrie și este ultima zodie de vară.

Balanța

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Balanțele sunt cunoscute pentru firea lor echilibrată și empatică. Nativii născuți sub zodia Balanței sunt buni ascultători, petrec mult timp cu familia și cu prietenii. Le place să asculte problemele prietenilor și îi ajută cu sfaturi. Niciodată nu îi ceartă. Îi ascultă și apoi îi sfătuiesc cu blândețe.

Cei născuți sub semnul Balanței sunt printre cele mai plăcute personaje din Horoscop. Sunt mereu echilibrați și atenți cu cei din jurul lor. Își doresc ca lucrurile să meargă bine. Uneori fac chiar și concesii, doar, doar să fie bine.

Zodia Balanței începe pe data de 22 septembrie, când este echinocțiul de toamnă și se încheie pe 20 octombrie, când zilele deja sunt tot mai întunecate și reci. Balanța este o zodie a roadelor, o zodie care echilibrează forțele naturii, lumina și întunericul, căldura și frigul.

Rac

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Oricine și-ar dori să aibă în preajmă un prieten Rac. Este genul de om care își dă și cămașa de pe el. Nativii din rac sunt acei oameni care se gândesc mai întâi că pe lumea aceasta există oameni care nu au ce mânca și deabia apoi se gândesc la propria persoană. De foarte multe ori își neglijează familia sau pe ei însuși pentru a-i ajuta pe alții.

Ca și nativii din Fecioară, cei născuți sub semnul Racului sunt implicați în acțiuni de caritate și de voluntariat.

Zodia Rac este prima zodie de vară. Durează între 22 iunie și 22 iulie. Sufletul racilor este ca și vremea de afară, a lunii iulie, în care lumina Soarelui crește tot mai mult, nopțile devin tot mai călduroase, fructele cresc și se coc, iar întreaga natură este plină de viață.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre