Iată ce înseamnă un bărbat mai tânăr. Soțul Ralucăi Pastramă a dat în mintea copiilor, s-a distrat mai abitir ca fetițele în parc – Imaginile momentului. Exclusiv

Iată ce înseamnă un bărbat mai tânăr. Soțul Ralucăi Pastramă a dat în mintea copiilor, s-a distrat mai abitir ca fetițele în parc – Imaginile momentului. Exclusiv
Raluca și noul ei soț, Ibrahim, le-au dus pe fetițele ei și ale lui Pepe în parcul de distracții în acest weekend. Puștoaicele s-au distrat de minune, dar ce a făcut tatăl lor vitreg întrece orice așteptare.

Raluca și Ibrahim sunt căsătoriți la starea civilă de trei săptămâni și tot trei săptămâni are și fiica lor. Cei doi și-au luat un moment de respiro de la umplut biberoane și schimbat scutece și au ieșit într-un parc de distracții cu surorile mai mari ale lui Mariam. După ce Maria Rosa și Alexandra au fost în vacanță cu tatăl lor, Pepe, la Venus, pe malul mării, acum e rândul tăticului vitreg să le distreze.

Ibrahim știe să se joace cu fetițele lui Pepe

Ibrahim, noul soț al Ralucăi Pastramă are o relație foarte frumoasă cu fetițele acesteia din căsătoria cu Pepe. Dacă cineva a vrut dovada. Acum o are. Proaspăta mămică a distribuit pe contul ei de socializare imagini din ziua de distracție pe care familia a petrecut-o într-un mare parc de distracții din Capitală.

După cum se vede, fetele s-au distrat de minune în compania partenerului mamei sale, cu mașinuțele. Bărbatul a fost cel care a savurat la maxim cursele, râzând și bucurându-se mai mult ca fetele, după cum se vede în imaginile suprinse de soția sa, Raluca.

Raluca și Ibrahim au o relație care, se pare, datează dinaintea divorțului ei de Pepe, bărbatul fiind motivul pentru care cei doi s-au separat. Om de afaceri de origini arabe, cu o avere considerabilă, după cum scrie presa mondenă, Ibrahim este cu câțiva ani mai tânăr decât soția sa. Acesta este în al nouălea cer că a devenit tată și se implică în îngrijirea micuței. Are grijă să o adoarmă și să aibă un somn liniștit.

Raluca și Pepe au parteneri mai tineri, după divorț

Pe de altă parte, nu numai Raluca s-a ales cu un partener mai tânăr, în urma divorțului, ci și Pepe. Acesta are o relație cu Yasmine Ody, un make-up artist cunoscut între vedete, o tânără cu care a colaborat în anii trecuți și de care s-a apropiat cu adevărat după ce a devenit din nou single. Cei doi au devenit și ei părinți, cu câteva zile înainte să nască Raluca, având un băiețel care a primit numele Junior.

Sursa foto / video: Instagram