Iată cum arată fiul lui John Lennon la 45 de ani!

Iată cum arată fiul lui John Lennon la 45 de ani!
Din povestea de dragoste dintre John Lennon și Yoko Ono a ieșit Sean. Iată cum arată fiul lui John Lennon la 45 de ani. Seamănă leit cu tatăl său.

Sean Lennon este unul dintre cei doi fii ai regretatului artist, iar mama sa este Yoko Ono. Legendarul artist de la The Beatles mai are încă un fiu pe lângă Sean, pe Jullian, însă acesta nu-i seamănă atât de tare. Pozele în care apare Sean Lennon stau drept mărturie că acesta seamănă foarte tare cu tatăl său. Iată cum arată fiul lui John Lennon la 45 de ani. 

Sean poartă  barbă, părul lung și ochelari şi a adoptat un stil vestimentar similar cu cel al lui John Lennon. Acesta a urmat cariera tatălui său, astfel că activează în industria muzicală. Din anul 2008 el face parte din trupa The Ghost of a Saber Tooth Tiger.

Cum arată fiul lui John Lennon. Se simte vinovat de moartea tatălui său 

Sean Lennon

Sean Lennon se simte vinovat pentru moartea prematură a tatălui său, la două luni după împlinirea vârstei de 40 de ani.  Acesta a declarat că a întâmpinat dificultăţi confruntându-se cu sentimentul vinovăţiei când s-a apropiat şi a trecut de vârsta de 40 de ani.

Sean Lennon

„A fost foarte greu să împlinesc 40 de ani! M-am simţit vinovat. Dar este ceva eliberator în a fi mai în vârstă decât a fost el vreodată pentru că simt că mă aflu pe un nou teritoriu. Este greu de crezut pentru că percepţia mea despre mine ca adult nu prea corespunde modului în care îl vedeam atunci când eram copil. Îmi părea atât de matur, iar eu nu mă simt matur deloc”, declara Sean în urmă cu câțiva ani. 

John Lennon a fost ucis în decembrie 1980 în apropierea clădirii Dakota din afara New York-ului, unde acesta şi soţia sa, artista Yoko Ono aveau un apartament. Cântăreţul a murit la două luni după împlinirea vârstei de 40 de ani. 

Foto: Facebook

Testat rapid. Solistul de la Eurovision nu a prizat cocaină. Ce făcea, totuși, pe masă

Recomandarile noastre