Biata de ea a trebuit să se chinuie în instanță șapte ani! E cumva, ca pe vremuri, când în povești, eroina avea de trecut probe pentru a-și dovedi competența. Artista belgiană Delphine Boël (foto) a dobândit, în sfârșit, titlul de prinţesă. Decizia a fost dată joi de justiţia belgiană.

Magistrații de la Curtea de Apel din Bruxelles au decis în unanimitate că Artista Delphine Boël este fiica fostului rege al Belgiei Albert al II-lea. În consecință, judecătorii i-au atribuit prin sențință definitivă și executorie titlul oficial de prințesă acestei actrițe belgiene. Procesul în care a cerut recunoașterea realului ei statut a durat nu mai puțin de șapte ani.

Prințesa a fost „copil din flori” toată viața ei, până acum

Delphine Boël s-a născut din relația lungă de aproape zece ani pe care mama ei, Sibylle de Sélys Longchamps, a avut-o cu Albert între anii 1960 și 1970. Acesta din urmă era atunci prinț moștenitor, și era deja căsătorit,din 1959, cu viitoarea regină Paola (foto). Altfel spus, a fost amanta prințului moștenitor.

Rodul acestei iubiri interzise are acum 52 de ani și e artist plastic. Pentru că nu a fost niciodată recunoscută de tatăl său, Delphine Boël l-a acționat pe acesta în instanță, cerând să o recunoască, așa cum era firesc, ca pe copilul său.

Speculațiile că Albert al II-lea este tatăl artistei Delphine Boel datează de câteva decenii, iar cei doi sunt într-o luptă juridică din 2013, anul abdicării fostului rege atunci când și-a pierdut imunitatea.

Ex-regele a trebuit să se supună testului ADN. Paternitatea a ieșit la iveală

Abia în decembrie anul trecut a acceptat să facă testul de paternitate ale cărui rezultate le-a recunoscut public. În ianuarie anul acesta s-a ajuns la cea mai simplă probă, și anume un test ADN, care a dovedit, fără dubiu, că Albert al II-lea este tatăl său, deși fostul monarh a pretins toată viața sa contrariul.

Acum artista belgiană, va lua numele de familie al tatălui biologic, iar cei doi copii ai săi (foto) vor beneficia de titluri regale: artista plastică Delphine Boël, în vârstă de 52 de ani, va purta numele de familie Saxa-Cobourg, cel al familiei regale.

„Titlul nobil de prințesă a Belgiei este dobândit de puterea executivă, este acordat prin decret regal”, a argumentat Me Berenboom, crezând că nu este chemată Justiția să decidă în această problemă intens dezbătută.

Albert al II-lea (foto), în vârstă de 85 de ani, a abdicat în 2013 și mai are trei copii. Fiul cel mare, Philippe, e în prezent regele Belgiei.

Sursa foto: Instagram

Irinuca l-a bulversat pe Dragnea. A vorbit în public despre sarcină

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri