Irina Tănase acuză conducerea Penitenciarului Rahova că refuză să aplice o decizie a instanței ce prevede ca fostul lider al PSD poate părăsi celula și poate fi trimis la muncă. Prin intermediul avocaților, Liviu Dragnea a apelat la Avocatul Poporului, Renate Weber, iar Irina Tănase susține că șefii penitenciarului se tem să aplice decizia judecătorilor.

Despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase a spus că s-a agravat, din cauza izolării. „Se simte rău din cauza problemelor de sănătate și a izolării de 23 de ore din 24. Are o hernie lombară și una cervicală, de care se știe de dinainte de condamnare. Aceste probleme de sănătate s-au agravat foarte tare în ultimele trei luni.

A fost retras de la muncă și stă 23 de ore în cameră. Doar o oră iese la plimbare. Noi ne-am adresat unor instituții pentru a soluționa. Există două mari probleme: dreptul la muncă și la sănătate. Ne-am adresat instanței pentru dreptul de muncă”, a mai precizat Irina Tănase.

Logodnica fostului lider al PSD susține că Liviu Dragnea a câștigat procesul pentru obținerea dreptului la muncă „dar de două săptămâni nu s-a aplicat decizia instanței”.

Ce spune Irinuca despre sarcină

Dar vestea bulversantă e alta. Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, a vorbit despre o posibilă sarcină. Tânăra a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată cu fostul lider al PSD, încarcerat la Penitenciarul Rahova.

„Dacă este să ne luăm după ce au scris ziarele, am fost însărcinată de 5-6 ori în ultimii ani. Nu sunt însărcinată și nu este în planurile noastre. Important este ca el să vină acasă. Apoi, dacă vom avea și un copil, este bine”, a declarat Irina Tănase.

Irina a Petrecut vacanața de vară la mare, în Bulgaria. Printre altele, a călcat pe urmele Reginei Maria și a vizitat castelul acesteia de la Balcic.

Fiul lui Trump, mesaj disperat: „Să vă rugați pentru tata!”. Președintele SUA, dus la spital cu elicopterul

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri