Cea mai mare bucurie a copiilor este să se joace, cu cât mai multe jucării. Dacă s-ar putea, s-ar juca tot timpul și cu toate păpușile și mașinuțele.

Idei de ordonare a jucăriilor copilului

Sunt multe soluții pentru depozitarea jucăriilor. Cea mai simplă este folosirea coșurilor. În camera unei fetițe, sunt recomandate coșurile roz sau albe. Pot fi din plastic, din răchită, din carton.

Alături de coșuri, se mai pot pune niște sertare, care să se integreze în corpul de depozitare din camera respectivă.

Pentru mai mult farmec, dar și pentru mai multă ordine, într-o cameră de fetițe, se pot pune coșuri mari, pe care să le poți agăța pe un perete. Cu cât acestea vor fi mai aproape de pătuțul ei, cu atât micuța ta va fi mai încântată, întrucât își va putea strânge oricând în brațe jucăriile preferate.

Coșurile de depozitare pentru colțuri, o altă variantă de ordonare a jucăriilor.
Pentru a valorifica și mai mult spațiul din camera copilului, așează-i jucăriile în niște coșuri speciale pentru colțuri. Acestea pot fi montate cu ușurință și pot fi confecționate din orice material, iar pe ele pot sta jucării de diverse dimensiuni.

O idee interesantă este confecționarea unor buzunarele mari, din material textil, colorat și brodat cu personaje din desene animate sau povești.

Când vine vorba despre jucării de același tip, pe care copilul le are în număr mare, este bun un corp de mobilier dotat cu numeroase rafturi. Acesta poate fi făcute de comandă pentru a se potrivi foarte bine cu camera în care-l vei pune.

Mașinuțele și trenurile vor arăta foarte bine, așezate frumos pe aceste rafturi.

La fel de bine, jucăriile pot sta în leagăne sau hamace, făcute foarte ușor și decorate plăcut. Sursa: qbebe.ro


Actorul Marius Manole s-a jucat de-a sinuciderea. Ce metodă credeți că a ales!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri