Ilie Dumitrescu este o somitate în fotbalul românesc și nu mai are nevoie de nicio prezentare. Reușitele sale profesionale vorbesc de la sine și au fost îndelung discutate, însă pe parte personală trecutul marelui fotbalist a fost ceva mai tumultos. Paparazzi Spy l-au surprins în timp ce întreprindea câteva activități casnice. Și ce credeți? Ilie Dumitrescu își pune fetele la treabă. Indiferent că este vorba de iubită, soție sau fiică. 

Ilie Dumitrescu a fost căsătorit prima oară cu Nela, relație în urma căreia au rezultat doi copii: Dani (31 ani) și Sică (26 ani). Căsnicia a durat până în 1995, an în care a fost pronunţat divorţul. Letiția Badea este cea de-a doua soție a fostului mare internațional. Ei s-au cunoscut în 1993, la emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, de la TVR 2. După 14 ani însă, Ilie Dumitrescu și Letiția au divorțat. În urma mariajului care au durat 14 ani, au rezultat încă doi copii, Toto (22 ani) și Mayra (17 ani).

Ilie Dumitrescu ar avea și un copil din flori 

În urmă cu mult timp, presa scria că fostul fotbalist ar avea și un copil din flori, o fiică. Aceasta ar fi rezultat în urma unei relaţii de pe vremea când Ilie avea 17 ani. Fata, care are acum 35 de ani, locuiește în Copenhaga alături de soțul său şi a mărturisit că nu are pretenții materiale. De asemenea, nu și-a cunoscut niciodată frații. 

Ilie Dumitrescu a pus mâna la treabă

Ilie Dumitrescu și bruneta misterioasă

Recent, paparazzi Spy l-au surprins pe fostul fotbalist la cumpărături, alături de o brunetă misterioasă. Tânăra avea mască pe față, blugi mulați și un sacou negru. A fost văzută ieșind din magazin cărând un cărucior plin cu baxuri de apă, în timp ce Ilie Dumitrescu era la mașină și o aștepta. Tânăra l-a ajutat pe fostul fotbalist să care baxurile în mașină, iar apoi a pus mâna și a dus un bax și când cei doi au ajuns acasă. În tot acest timp, bruneta a păstrat masca de protecție pe față, chiar și în timpul drumului cu mașina. 

Deși presa speculează că ar fi vorba de noua sa iubită, ar putea mai degrabă să fie fiica acestuia, Mayra Daria, care are acum 17 ani. Nu ar fi prima oară când Mayra își ajută tatăl la cărat. În urmă cu doi ani, cei doi au fost surprinși în parcarea unui magazin de bricolaj, iar totul s-a petrecut aproape identic. Mayra și-a ajutat atunci tatăl să care la mașină produsele cumpărate. În aceste condiții, varianta reală pare a fi mai degrabă o ieșire la cumpărături între tată și fiică, decât între iubit și iubită. Că nu și-ar fi lăsat Ilie iubita tinerică să împingă un căruț plin cu baxuri de apă! Rămâne de văzut ce alte dezvăluiri vor mai aduce zilele următoare. 

Foto: Spynews, Facebook

Titi Aur a fugit din țară ”ca să se dea la curse”. Avea 24 de ani

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri