Ilie Năstase, anunț de ultimă oră. Ce hotărâre a luat afaceristul

Ilie Năstase, anunț de ultimă oră. Ce hotărâre a luat afaceristul
Fostul mare sportiv al României, Ilie Năstase, s-a hotărât să facă un pas important. Am aflat d espre ce este vorba.

A făcut anunțul și toată lumea s-a întrebat de ce a luat această decizie. Ce urmează să facă Ilie Năstase.

Ilie Năstase, anunț de ultimă oră. Ce hotărâre a luat afaceristul

Din motive cunoscute doar de el, Ilie Năstase vrea să înstrăineze superbul apartament din Mamaia. Afaceristul a făcut anunțul public pe internet. Prețul cerut este imens: jumătate de milion de euro. E drept că locația, situată în complexul Caelia Residence merită toți banii, pentru că e cu vedere la mare și beneficiază de cele mai bune condiții.

Apartamentul care va fi vândut este la parter, are două camere și două băi, e decomandat, are propria terasă și mobilat complet. Mai mult, lângă acesta se află recepția, sauna, SPA, piscina, loc de parcare, lift și, cel mai important, plaja privată.

Dormitorul și living-ul au ieșire pe plajă

„Locuința pe care v-o propunem are 73 mp, este amplasata la parterul clădirii si are acces direct privat către terasa proprie de aprox. 80 mp si către plaja. Compartimentarea este una generoasă, apartamentul fiind compus dintr-un living de peste 28mp si un dormitor de peste 23 mp ambele cu ieșire pe plajă.  Dar și o baie principală de 8 mp, o toaletă, bucătărie, hol și un spațiu tehnic. Apartamentul este luminos, vesel și plin de energie si se vinde mobilat si utilat”, scrie în anunţ.

S-a împăcat cu Ioana

După ce anunțat că vrea să stea departe de Ilie, în urma unui episod de violență domestică, Ioana a revenit la gânduri mai bune și a dat uitării divorțul. „Am crezut mereu în căsnicia mea. Nu am şi nu am avut nicio problemă să lupt pentru ea, chiar şi atunci când alţii spuneau contrariul şi nu-mi acordau nicio şansă.

Nu a fost simplu deloc să-mi conving soţia că voi face ceea ce am convenit împreună. Am dovedit însă, în ultimele luni, că mă pot schimba. Că pot să mă ţin de ceea ce am promis”, a declarat Ilie Năstase, la acel moment. De când s-a împăcat cu soția sa, Ioana, Ilie locuiește în apartamentul brunetei din Mamaia Nord.

Sursă foto: redactia, wowbiz