Ilie și Ioana Năstase nici nu se mai bat, nici nu se împacă. Pentru ce fel de relație au optat

Ilie și Ioana Năstase nici nu se mai bat, nici nu se împacă. Pentru ce fel de relație au optat
Ilie și Ioana Năstase nu se mai bat, dar nici nu se grăbesc să se împace. Cei doi au ales o altfel de relație în ultima vreme.

După incidentul neplăcut din ianuarie, când Ioana Năstase a sunat la poliție pentru a scăpa de fostul tenismen, Ioana a plecat la Constanța. De atunci, aceasta a anunțat că s-a dus pe la mânăstiri, dar și că s-a întâlnit cu Ilie la masă. Toate acestea în timp ce tenismenul încearcă din răsputeri să o recâștige pe brunetă. Acum, Ilie și Ioana Năstase nu se mai bat, dar nici nu se împacă. 

În timp ce Ilie îi duce soției sale flori și îi lasă comentarii dulci pe Facebook, bruneta umblă la braț prin oraș alături de fiul ei chipeș pe nume Teo Bostan. Ioana Năstase se mândrește cu faptul că este o mamă tânără și se bucură de compania fiului său, cel care a făcut-o bunică în urmă cu doar un an de zile și cu care are o relație foarte specială. 

Ilie și Ioana Năstase nu se mai bat, dar nici nu se împacă. În ce relații sunt 

Ilie Năstase și soția sa nu mai locuiesc împreună, iar aparent Ioana nu mai poartă verigheta. Ilie însă nu se lasă și face tot felul de gesturi menite să o îmbuneze pe soția sa. Aceasta însă nu pare să depășească prea ușor episodul violent din Ianuarie, astfel că îl tot testează pe fostul tenisman. „Ești cea mai frumoasă și adevarată femeie din viața mea. Sunt un norocos!” i-a scris Ilie Năstase soției sale pe Facebook. 

Totuși, în momentul de față relația celor doi se bazează pe ceea ce pare a fi un fel de prietenie. Ioana îl ajută pe Ilie cu drumuri la magazin, cumpărături și cu plata facturilor. De asemenea, se pare că îl și duce cu mașina pe Năstase pe unde are acesta treabă. Bineînțeles, cei doi ies și la masă împreună din când în când, ca doi oameni civilizați, așa cum zicea chiar Ioana recent. Ieșim foarte des. Nu trăim în junglă. e normal să servești masa, e normal să stai de vorbă. Încă nu ne-am împăcat. Eu sunt o femeie mai calculată și nu iau decizii peste noapte. Să stea un pic mai mult de vorbă, să punem la punct niște lucruri. Momentan, nici eu nu sunt pregătită pentru asta, dar ținem legătura, vorbim, ieșim la o cafeluță, servim masa împreună”, a declarat Ioana recent. 

Foto: Facebook

Bărbatul care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcat. Ce s-a întâmplat cu buldogeii