Imaginea momentului topește inimile internauților. Cum arată ultima fiică a lui Ronaldo, cea care și-a pierdut fratele la naștere

Imaginea momentului topește inimile internauților. Cum arată ultima fiică a lui Ronaldo, cea care și-a pierdut fratele la naștere
Starul Manchester United ratează pre-sezonul, dar are motive de bucurie imense,  în sânul familiei. O fotografie cu fiica lui și a partenerei sale arată lumii cel mai simpatic bebeluș.

Iubita lui Cristiano Ronaldo a împărtășit celor 39 de milioane de fani de pe rețelele sociale o fotografie adorabilă a fiicei lor, Bella Esmeralda. Micuța are trei luni deja. Pe 18 aprilie anul acesta, Ronaldo a dezvăluit că partenera sa a născut o fetiță sănătoasă.Vestea a venit alături de tragedia faptului că fratele ei geamăn nu a supraviețuit, Ronaldo vorbind despre „cea mai profundă tristețe” a lor în legătură cu această grea încercare prin care le-a fost dat să treacă.

Georgina Rodriguez este mama a doi dintre cei cinci copii ai lui Ronaldo, cel mai mare dintre ei, Cristiano Ronaldo Jr., fiind născut în 2010, scrie The Sun.

Ronaldo are copii cu mame secrete

Fiul cel mare al lui Ronaldo, Cristiano Jr., s-a născut în Statele Unite în 2010, dar a fost luat imediat la Madrid. În timp ce identitatea mamei este necunoscută, copilul a crescut în Spania.

În iunie 2017, starul de atunci de la Real Madrid i-a surprins pe fani cu vestea că a devenit tată de gemeni – Eva și Mateo – printr-o mamă surogat, iar doar o lună mai târziu, el și Georgina au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună. Georgina a născut-o pe fiica lor Alana pe 12 noiembrie 2017.

Tot presa spaniolă a anunțat, la începutul acestui an, că Georgina Rodriguez urma nască gemeni, într-un spital privat din Madrid. Anumite complicații la nașterea ua făcut ca doar unul dintre bebeluși să supraviețuiască, și anume fetița Bella Esmeralda, pe care o arată, mândră, mama sa.

Cristiano Ronaldo vrea să schimbe clubul de fotbal unde joacă

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, încă nu s-a întors la Manchester United pentru antrenamentele din pre-sezon, în contextul în care se spune că este nefericit la club. De asemenea, clubul a confirmat că Ronaldo va rata turneul din Thailanda și Australia din motive familiale.

Acest lucru înseamnă că legendarul atacant lipsește de la amicalul lui United împotriva lui Liverpool. Se pare că Manchester United s-a resemnat să-l piardă pe Ronaldo în această vară, în condițiile în care se pare că alte cluburi importante, precum Chelsea și Bayern Munchen sunt interesate să semneze un contract cu el.

Sursa foto: Instagram