Împăcarea anului! Mihaela Rădulescu o îmbrățișează pe Andreea Marin. I-a spus un lucru incredibil

Împăcarea anului! Mihaela Rădulescu o îmbrățișează pe Andreea Marin. I-a spus un lucru incredibil
Un moment pe care nimeni nu credea că îl va vedea vreodată în showbizul românesc: Andreea Marin, în brațele Mihaelei Rădulescu. Cele două rivale au un trecut fabulos, plin de picanterii, de la momente de invidie, până la certuri... Și au chiar și un fost soț în comun.

Joi seară, românii au asistat la împăcarea anului! Mihaela Rădulescu a îmbrățișat-o cu putere pe Andreea Marin și i-a adresat felicitări și cuvinte frumoase. Un gest incredibil, la care nimeni nu se aștepta, ținând cont de tensiunile dintre cele două dive de-a lungul timpului.

Andreea Marin a câștigat Masked Singer România, ea fiind în spatele măștii „Muma Pădurii”. Nimeni nu a reușit să ghicească cine interpretează personajul negativ, deși indiciile au fost foarte clare și deloc puține.

Pur și simplu, Mihaela Rădulescu a refuzat să creadă că producătorii show-ului de la PRO TV ar reuși să o aducă pe Zâna Surprizelor în fața Mihaelei Rădulescu, ca să fie jurizată.

Iată că minunea însă, s-a întâmplat. Andreea Marin a acceptat și nu doar atât, ci a și câștigat marea competiție lăsându-i „mască” pe toți.

Reacția Mihaelei Rădulescu: „Nuuu! Vai, nu e adevărat!”

Uimirea Mihaelei Rădulescu a fost cât se poate de autentică. Când masca a fost dată jos, ea a exclamat: „Nuuu! Vai, nu e adevărat!”

„7 ediții m-ai păcălit! Singura mea veste bună este că de la prima ta apariție, până la ultima, n-am ghicit că ești tu! Am zis: ori e bărbat, ori o femeie foarte asumată, tată! Că nu oricine poate să accepte să o facă pe Muma Pădurii. N-ai cum să faci chestia asta decât dacă știi ce faci acolo!”, a mai spus Mihaela Rădulescu, plină de uimire.

Cele două dive au mai fost prezente în aceeași emisiune în 2017.  La „Uite cine dansează”, Pro TV, unde Andreea Marin era jurată, iar Mihaela Rădulescu prezentatoare. Acolo, însă, cele două și-au aruncat multe săgeți, nici urmă de complimente sau îmbrățișări, ca la Masked Singer.

Mihaela Rădulescu a republicat poza cu îmbrățișarea lor pe contul de Instagram, unde i-a făcut noi complimente fostei sale rivale.

mihaela radulescu andreea marin retetesivedete.ro

Și complimentele Mihaelei Rădulescu au continuat:

mihaela radulescu andreea marin

Una dintre cele mai senzaționale evenimente petrecute înainte de această demascare a avut loc edițiile trecute, când Mihaela Rădulescu a declarat, fără să știe cine e în spatele măștii, că o enervează Muma Pădurii!

 „Muma Pădurii mă irită cel mai tare!”

Muma Pădurii a șocat-o pur și simplu pe Mihaela Rădulescu, care spune că această mască, mai în glumă, mai în serios, a început să o bântuie noaptea. „Nu mai pot cu tine, Muma Pădurii. E personajul care mă irită tare, nu pot să dorm noaptea, chiar am o problemă reală! Mă bântuie.

mihaela radulescu andreea marin

O și văd în finală pentru că e cel mai greu de ghicit. Mă enervează de mor că nu mă simt deloc aproape, nu reușesc deloc să intru în pădurea ei. Deocamdată e un bărbat. De fapt, n-am fost niciodată sigură și asta cred că e marea calitate a acestui personaj. Dacă tu îmi prezentai panoplia de măști și îmi spuneai:

”Alege o mască, ce vrei tu!”, la Muma Pădurii mă duceam. Mi se pare fabulos să fii muiere, care stai bine pe picioare, și să te duci în zona aia, să fii Muma Pădurii, și să poți să interpretezi, să poți să te joci și să fii urâtă. Culmea, e un personaj neplăcut, e un personaj negativ, dar uite, aș fi vrut Muma Pădurii, clar. Mi s-ar fi părut foarte distractiv!”, a spus Mihaela Rădulescu.

mihaela radulescu andreea marin

În finală au ajuns Andreea Marin (Muma Pădurii), Cabral (Șaorma), Nadine (Fluturele) și Theo Rose (Albinuța).