Înaintea finalei, Elena Marin de la Survivor România spune tot adevărul despre concurenți

Înaintea finalei, Elena Marin de la Survivor România spune tot adevărul despre concurenți
S-a hotărât să spună tot ce nu se vede pe micile ecrane. Elena Marin de la Survivor România a dat din casă. Zanii va rămâne surprins.

Ce relație are Elena Marin cu Zanni? Tânăra, eliminată de la Survivor România a mărturisit tot ce are pe suflet.

Înaintea finalei, Elena Marin de la Survivor România spune tot adevărul despre concurenți

Sunt mulți concurenți ai show-ului Survivor România care, deși au fost eliminați, au rămas în relații bune unii cu ceilalți. O situație atipică este în cazul Elenei Marin care a făcut declarații uluitoare despre Zanni. Tânăra a mărturisit că niciodată nu va fi prietenă cu Zanni, pentru că este o persoană răutăcioasă.

“Când m-a ales pe mine, am crezut că lucrurile se vor schimba, apoi mi-am dat seama că lucrurile nu vor fi așa”

„E clar că fiecare și-a jucat cartea și oamenii, care de fapt au vrut să scoată în evidență că aș fi falsă sau că am anumite strategii, de fapt merg pe ideea că hoțul strigă hoțul. Are o inteligență foarte mare, asta recunosc, dar e o inteligență distructivă, pe care o folosește în scopuri negative. E normal să avem oameni care ne plac și oameni care nu ne plac.

Există posibilitatea ca lucrurile să se schimbe între noi când ne vom întoarce acasă, dar tind să cred că este mică. Atunci când Zanni a venit la mine, inclusiv la acea recompensă, eu m-am bucurat foarte tare. Îmi place să răspund la răutate cu bunătate, îmi place să trec cu vederea, să nu țin ranchiună.

Când m-a ales pe mine, am crezut că lucrurile se vor schimba, apoi mi-am dat seama că lucrurile nu vor fi așa, a fost ca si cum noi nu am fost acolo, noi nu am împărțit aceeași bucurie”, a mărturisit Elena Marin.

Ce a durut-o cel mai mult pe Elena

Mai mult, tânăra a povestit un episod care nu a fost filmat. Este vorba de un moment dureros pentru ea, cel în care după ce a fost eliminată, și restul concurenților au părăsit sala de Consiliu. „Ceea ce a fost cel mai dureros a fost că după ce am părăsit Consiliul am suferit, am plâns, mi-a părut foarte rău.

El m-a văzut, a ieșit din sala de Consiliu și a spus „Mă bucur că ai plecat, nu ți-au ieșit strategiile și nu ai de ce să te mai prefaci”. E trist. Cred că era mai frumos să se abțină, să nu spună nimic. Asta m-a deranjat. Am crezut despre el că e inteligent, dar foloseste inteligenta in mod negativ, că este răutăcios.

Nu am inteles ce anume l-a deranja la mine, de unde a pornit cearta”, a mai spus aceasta. Finala „Survivor România” 2021 are loc sâmbătă, 10 iulie. Finaliștii vor lupta pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Sursă foto: viva

 

Recomandarile noastre