Încă o ciudățenie a Iuliei Albu a ieșit la iveală. Nu a făcut și nu va face niciodată acest gest banal

Încă o ciudățenie a Iuliei Albu a ieșit la iveală. Nu a făcut și nu va face niciodată acest gest banal
Iulia Albu este una din vedetele autohtone care nu mai are nevoie de nicio prezentare. În plus, reacțiile acesteia sunt mereu acide, astfel că nimeni nu-și dorește să intre în colimatorul ei.

După ce seara trecută Iulia Albu a criticat-o acid pe jurnalista Denise Rifai, comentând că nu avea o poșetă corespunzătoare și că pantofii nu îi erau pe măsură, vedeta a decis să vina în fața fanilor ei și să le facă o confesiune aparte. Astfel, încă o ciudățenie a Iuliei Albu a ieșit la iveală.

Când îi aude numele, orice român își amintește de aparițiile fabuloase pe care Iulia Albu le-a făcut de-a lungul timpului, în ipostaza de „vedeta cu găină”. Ea a avut câteva găini, în timp, pe post de animale de companie, și se plimba cu ele pe la diverse evenimente sau prin studiourile de televiziune unde era invitată. Evident, ținutele ei au fost mereu ieșite din comun.

Critic acid de modă, Iulia Albu a avut mereu ceva de comentat în legătură cu modul în care se prezintă, public alte vedete. Și nu i-a păsat de ceea ce s-a spus despre ea.

O nouă ciudățenie a Iuliei Albu a ieșit la iveală

În prezent, Iulia Albu nu mai are găini, însă are un fix. Acela de a nu-și vopsi părul. Vedeta a dezvăluit, într-o postare pe rețelele de socializare că ea refuză să își coloreze podoaba capilară. Nici ca să își schimbe culoarea și nici ca să ascundă anumite semne, inevitabile, care apar odată cu trecerea timpului. Cum ar fi, bunăoară, primele fire albe de păr.

„Nu m-am vopsit niciodată. Știu că pare greu de crezut, dar, cumva, am simțit că m-aș trăda eu pe mine. Culoarea părului meu este moștenire de la mama mea, așa cum culoarea părului fiicei mele este moștenirea ei de la mine. Culoarea ochilor, forma gurii, a nasului, expresiile faciale sunt cele care completează “portretul” nostru, bazat în primul rând PE CINE SUNTEM ca oameni. IUBIȚI-VĂ. Și nu uitați cine sunteți. NICIODATĂ. Să aveți o săptămâna fabuloasă ca voi!”, a transmis Iulia Albu pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre