Încă o victimă răpusă de COVID-19. Are legătură directă cu Papa

Încă o victimă răpusă de COVID-19. Are legătură directă cu Papa
Încă o victimă a fost răpusă de coronavirus, chiar din rândul celor aflați în linia întâi. Medicul Papei Francisc s-a stins din viață, în urma infectării cu COVID-19. Papa Francisc rămâne fără medicul personal Fabrizio Soccorsi. 

Medicul pontific a decedat ca urmare a complicaţiilor cauzate de COVID-19. Pe 26 decembrie, Soccorsi a fost internat într-un spital din Roma cu o boală oncologică de care suferea. Papa Francisc l-a ales pe Fabrizio Soccorsi ca medic personal în 2015. Medicul avea 78 de ani şi nu se cunoaşte când a contactat ultima dată cu suveranul pontif.

Papa Francisc va fi vaccinat săptămâna viitoare anti-COVID-19

În acest weekend, Papa Francisc a declarat că plănuieşte să se vaccineze săptămâna viitoare împotriva coronavirusului. Acesta i-a îndemnat pe toţi oamenii să se imunizeze, conform Reuters. „Cred că este etic ca toţi oamenii să se vaccineze. Este o alegere etică, pentru că te joci cu sănătatea ta, cu viaţa ta, dar şi cu vieţile altora”, a spus Suveranul Pontif. De asemenea, Vaticanul a anunţat că va începe în curând campania de vaccinare împotriva Covid-19. 

„Săptămâna viitoare vom începe vaccinarea aici, la Vatican, şi eu m-am programat. Trebuie făcut”, a adăugat Papa.

Sursa foto: Profimedia

Frumoase mai sunt femeile Luciu! Iată cu cine seamănă