Al treilea monolit a apărut în Marea Britanie, în vârful unui deal din Dartmoor, acesta având o inălțime de aproximativ 2,5 metri. Sculptura „suprarealistă” a fost văzută pe vârful dealului din Parcul Național Devon, lângă satul Throwleigh. Se pare că este al treilea de acest gen găsit în Marea Britanie începând de marți, unul pe Insula Wight și altul în Glastonbury.
Construcțiile metalice au fost observate pentru prima dată în Utah în noiembrie și de atunci au apărut în întreaga lume. Noua structură a fost văzută pe vârful dealului din Dartmoor de fotograful Sarah Clarke, care a surprins miercuri o fotografie ciudată a monolitului. Ea a împărtășit imaginea pe Twitter și a trebuit să-și liniștească urmăritorii, spunandu-le că imaginea nu a fost photoshopată.
Parcul Național Dartmoor a eliminat de atunci monolitul, spunând că locul este protejat. Un purtător de cuvânt a declarat: „Știm că oamenii pot crede că aceste tipuri de lucruri sunt un punct de discuție interesant, dar trebuie amintit că Dartmoor este un peisaj protejat pentru importanța sa pentru viața sălbatică, natură și arheologie”.
Cum a început totul
Totul a început în Utah în luna noiembrie când o serie de astfel de structuri ciudate au apărut în deșert, urmate de California și apoi de alte țări europene. În România au apărut până acum 2 monoliți, unul în Piatra Neamț, care a dispărut în mod misterios, și un altul pe plaja de la Vadu, în cursul acestei săptămâni.
Până acum nimeni nu a găsit o explicație logică pentru apariția acestor structuri ciudate în toate părțile globului, însă recent un grup format din patru artiști și fabricanți a recunoscut că e responsabil pentru monolitul apărut în California luna trecută. Dacă la început s-a acceptat ideea că ar putea fi vorba de ceva extraterestru, acum opinia majoritară este că ar fi la mijloc o campanie de marketing cu ocazia sărbătorilor. Inventarul monoliților continuă.
Încă o vedetă politică căreia i se freacă ridichea pentru incompetență. Dan Barna, într-un videoclip revoltător
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook