Incendiar! Iat-o pe amanta lui Pique, cu burtică! Shakira are toate motivele să fie furioasă

Incendiar! Iat-o pe amanta lui Pique, cu burtică! Shakira are toate motivele să fie furioasă
Gerard Pique a părăsit-o pe Shakira, una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume, pentru o blondă. O tipă la fel de blondă, cu părul ondulat ca al artistei, însă departe de o apariție scenică. Pur și simplu, Pique a părăsit-o pe Shakira pentru ... „o fată de casă”.

Revista tabloid Hola a pus pe piață imagini exclusive cu fotbalistul Gerard Pique și noua lui iubită.

 

Cei doi nu se mai feresc de paparazzi, nici de încă soția lui, Shakira (VIDEO CU PIQUE ȘI AMANTA LUI, SĂRUTÂNDU-SE). Se pare că Pique e mai îndrăgostit ca niciodată și e dispus să înfrunte toate dojenelile venite din tabăra interpretei hitului „Waka waka”.

Pique a fost surprins alături de noua lui iubită oficială.

Blonda are putina burtică, fapt care a dat naștere unor speculații cum că Pique urmează să devină din nou tată.

Shakira nu divorțează de Pique pentru că…

Gerard Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani) au format un cuplu aproximativ 12 ani, au doi copii împreună, însă, în ciuda acestui fapt, nu s-au căsătorit. Mai mult, cei doi sunt născuți în aceeași zi, fapt care i-a făcut să creadă că sunt suflete pereche.

„Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți”, a explicat în trecut Pique, potrivit Mundo Deportivo.

Din păcate, lucrurile au luat altă întorsătură când apărătorul lui FC Barcelona a descoperit o nouă blondă…

Foto: Hola!