Începe X Factor, cu jurați noi și reguli noi

Începe X Factor, cu jurați noi și reguli noi
A fost concurent, acum e jurat. A câștigat marele premiu la una din ediții și vă întrebați ce a putut face cu atâția bani. Noul jurat X Factor, Florin Ristei, și-a clădit întreaga carieră, încă de la primii bani câștigați. Sezonul cu numărul 9 va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la 20.30, la Antena 1.

În 2013, când a urcat pe scena X Factor la insistențele prietenilor, Florin Ristei nu era chiar un necunoscut. „Concursul m-a readus în atenția publicului care, probabil, începea ușor-ușor să uite perioada anilor 2000. M-au cunoscut un pic mai matur, aveam 26 ani atunci, și am avut ocazia să le arat toți pașii pe care i-am făcut pe plan profesional și care, se pare, au funcționat”, spune Ristei, care a câștigat X Factor în 2013.

Premiul obținut a fost reinvestit, ca de altfel, mare parte din câștigurile sale din întreaga carieră. „Întotdeauna mare parte din câștiguri au fost reinvestite în ceva ce avea legătura cu drumul meu muzical. La 13-14 ani am reușit să cumpărăm un apartament foarte mic la București, pe care îl foloseam când veneam la concerte, și în general tot ce produceam ajungea reinvestit în studiu și echipamente. Cu premiul de la X Factor am plătit impozit, am achitat creditul pentru apartament, și am investit în echipamente muzicale”, a mai spus Ristei.

Jurați noi și reguli noi

După șapte ani,  concurentul a devenit jurat și abia așteaptă să fie în lumina reflectoarelor de cealaltă parte a baricadei.


Secretul teribil al Reginei Elisabeta II, ascuns de familie decenii, s-a aflat

Cine e, de fapt, „concurenta” Andreei Bălan. Se spune că are cel mai frumos bust din România


Al nouălea sezon X Factor va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere. Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică.

În continuare, Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Publicul de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp