Incident teribil la un concurs de frumusețe. Câștigătoarea, rănită cu propria coroană

Incident teribil la un concurs de frumusețe. Câștigătoarea, rănită cu propria coroană
Un concurs de frumusețe s-a terminat la spital pentru câștigătoare, după ce aceasta a fost rănită cu propria-i coroană.

Câștigătoarea celui mai mare concurs de frumusețe din Sri Lanka a trecut printr-un moment mai puțin fericit imediat după ce jurații i-au înmânat premiul. Pushpika De Silva a fost numită Miss Sri Lanka 2020 și i s-a pus coroana pe cap. Ceremonia a avut loc într-un teatru din Colombo, duminică seară. 

Câteva momente mai târziu, câştigătoarea din 2019, Caroline Jurie, i-a smuls coroana invocând o regulă a organizatorilor competiţiei care precizează că participantele trebuie să fie căsătorite şi nu divorţate. Ea i-a pus coroana concurentei de pe locul doi, obligând-o pe De Silva să părăsească în lacrimi scena. „Există o regulă conform căreia trebuie să fii căsătorită și nu divorțată, așa că fac primii pași spunând că această coroană merge la locul doi”, spune Jurie publicului.

Concurs de frumusețe terminat la spital. Câștigătoarea, rănită de coroană

În momentul în care Jurie a luat coroana de pe capul lui De Silva, aceasta ar fi fost rănită de brutalitatea gestului. Într-un mesaj pe Facebook, ea a spus că a fost la spital pentru a fi tratată din cauza rănilor de la cap suferite în timpul incidentului. „Deci, chiar dacă acea coroană simbolică mi-a fost smulsă din cap, aș dori să vă informez că am luat deja măsurile legale necesare pentru nedreptatea și insulta care a avut loc „, a scris De Silva. Aceasta a adăugat că „o adevărată regină nu este o femeie care smulge coroana altei femei. Ci o femeie care pune în secret coroana celeilalte femei !! “

De asemenea, femeia a clarificat că nu este divorțată, ci doar despărțită de soț, însă nu oficial. „Încă sunt o femeie nedivorţată”, a scris ea. Directorul Mrs Sri Lanka World, Chandimal Jayasinghe, a declarat că trofeul va fi returnat lui De Silva.

Foto: Facebook

Ce ravagii poate face un castor. Iată ce a făcut în România! Puțină lume își închipuie așa ceva. FOTO