Interviu-eveniment.  Gheorghe Zamfir a petrecut ziua de naștere la TVR

Interviu-eveniment.  Gheorghe Zamfir a petrecut ziua de naștere la TVR
Gheorghe Zamfir, românul cu care ne mândrim, a împlinit 80 de ani. Cu ”fluierul lui Pan” a cucerit zeci de milioane de oameni de pe toată planeta și este considerat cel mai bun naist din lume. Și-a petrecut ziua de naștere la TVR.

Nu ratați un interviu-eveniment! Marele nostru artist Gheorghe Zamfir ne spune lucruri mai puțin știute din viața lui. Pe 6 aprilie, în ziua în care a împlinit 80 de  ani, Iuliana Tudor și echipa TVR l-au așteptat la Ateneul Român. Adică, în locul  în care marele naist debuta pe scenă, în 1959.

Interviu-eveniment. Gheorghe Zamfir a petrecut ziua de naștere la TVR

Interviu-eveniment.  Gheorghe Zamfir a petrecut ziua de naștere la TVR

Gheorghe Zamfir a împlinit 80 de ani. S-a retras în localitatea sa natală, dar românii vor să îl revadă și, mai ales, să îl audă cântând ca nimeni altul la nai.

„Gheorghe Zamfir 80” poate fi urmărit în  exclusivitate la TVR 1 duminică, pe 11 aprilie, de la ora 21.10.

Pe 6 aprilie, în ziua în care maestrul Gheorghe Zamfir a împlinit 80 de  ani, Iuliana Tudor și echipa TVR l-au așteptat pe artist la Ateneul Român. Este locul  în care marele naist debuta pe scenă, în 1959.

Maestrul a acordat un  interviu în exclusivitate vedetei TVR. Interviul-eveniment îl prezintă pe  Gheorghe Zamfir omul, dar și muzicianul, cu tot ce înseamnă cariera  sa, desfășurată pe toată planeta.

Interviul „Gheorghe Zamfir 80”,  presărat cu momente din Arhiva TVR și din arhiva personală a maestrului, poate fi văzut în exclusivitate la TVR 1 în această seară de duminică, 11 aprilie, de la  ora 21.10.

„6 aprilie 2021 va rămâne una dintre amintirile de preț ale vieții mele”, a mărturisit Iuliana Tudor

Aflat într-o formă extraordinară, Gheorghe Zamfir a povestit, a râs, a  plâns și s-a emoționat timp de patru ore, cât a durat înregistrarea.  Telespectatorii TVR 1 vor afla primii lucruri inedite din viața și  cariera maestrului. Și tot atunci, vom vedea în premieră și în  exclusivitate partituri în manuscris ale ultimelor sale lucrări.

„O vârstă rotundă, 80, doar un număr! Unii ar spune că e mult, poate,  dar dragostea de neamul meu și de muzica acestuia nu are vârstă!  Dumnezeu mi-a dat un țel și un drum și, slavă Lui, am reușit, cu umilul  meu talent și o imensă cantitate de muncă și dăruire totală, să-i împlinesc vrerea!

Sper să mi se mai îngăduie să vă împărtășesc din toate darurile și harurile mele și pentru asta doar să mă iubiți! Eu vă iubesc imens! Vă mulțumesc pentru bucuria de a-mi fi alături, de o viață!”, a mărturisit cu modestie artistul.

”Iuliana Tudor: ”Duminică, timp de 100 de minute, Gheorghe Zamfir intră în casele românilor. „6 aprilie 2021 va rămâne una dintre amintirile de preț ale vieții mele. Am primit un cadou minunat!”

Iuliana Tudor, curpinsă de emoție și bucurie

„6 aprilie 2021 va rămâne una dintre amintirile de preț  ale vieții mele”, a mărturisit Iuliana Tudor.

Vedeta TVR a vorbit cu emoție și bucurie despre șansa  de a petrece o zi alături de maestrul naiului, și nu orice zi,  aniversarea a 80 de ani de viață. Duminică, timp de 100 de minute, Gheorghe Zamfir intră în casele românilor. „6 aprilie 2021 va rămâne una dintre amintirile de preț ale vieții mele. Am primit un cadou minunat!

Maestrul Gheorghe Zamfir a ales să petreacă ziua de naștere, la 80 de  ani, alături de mine și echipa TVR. Ne-am bucurat cu toții de prezența Domniei Sale, l-am ascultat și am realizat, încă o dată, ce norocoși suntem că Gheorghe Zamfir s-a născut român. Vă invit, duminică seară, să redescoperiți un spirit înalt, despre care s-a vorbit și se vorbește și astăzi pe toată planeta”, ne spune vedeta TVR.

Interviul realizat de Iuliana Tudor va fi ilustrat, în programul difuzat duminică seară la TVR 1, cu imagini din Arhiva TVR și din arhiva personală a maestrului, partituri celebre care marchează momentele importante din drumul său artistic.

Românii din afara granițelor se vor bucura să îl  urmărească, tot atunci, la TVR Internațional și TVR Moldova.


Gheorghe Zamfir cel mai bun naist al lumii. Este o comoară a românilor

Artistul Tudor Gheorghe este în lacrimi! Mult iubita sa soție, actrița Georgeta Luchian Tudor, a murit