Întreaga planetă a căzut de acord: acesta e cuplul cel mai frumos îmbrăcat pe covorul roșu de la Cannes

Întreaga planetă a căzut de acord: acesta e cuplul cel mai frumos îmbrăcat pe covorul roșu de la Cannes
Kaia Gerber și Austin Butler au cucerit titlul de cel mai bine îmbrăcat cuplu de la Cannes. Supermodelul generației Z și actorul din „Elvis” au fost un duo fashion pe covorul roșu al festivalului.

Există cupluri celebre cunoscute pentru influența lor asupra modei în general, iar apoi există cupluri precum Kaia Gerber și Austin Butler. De la Tina Kunakey și Vincent Cassel până la Jeanne Cadieu și Jake Gyllenhaal, 2022 a fost un an al cuplurilor la Cannes, Gerber și Butler fiind cel mai nou venit.

Supermodelul în devenire și iubitul ei actor, care joacă în anticipatul film biografic „Elvis” al lui Baz Luhrmann, au pășit împreună pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes pentru premieră și au purtat ținute care au vorbit despre know-how-ul lor vestimentar foarte comun.

Kaia Gerber s-a contopit cu covorul roșu

Gerber a sosit la eveniment înaintea lui Butler, într-o ținută care aducea un omagiu eleganței minimaliste a modei anilor ’90. Tânăra în vârstă de 20 de ani a pozat în fața camerelor de luat vederi într-o rochie Celine roșie personalizată, a cărei culoare se potrivea cu cea a faimosului covor roșu al Festivalului de Film de la Cannes.

Rochia a fost emblematică atât pentru modelele discrete ale brandului Celine, cât și pentru abilitatea lui Gerber de a stăpâni un covor roșu la fel cum poate stăpâni un podium, scrie Vogue.com.

Austin Butler a îmbrăcat Celine, ca să se asorteze cu iubita

Butler a sosit mai târziu, împreună cu Luhrmann și colegii săi de distribuție. Actorul a îmbrăcat un costum Prada la multe evenimente recente de pe covor, în conformitate cu parteneriatul brandului cu pelicula „Elvis”.

De data aceasta, Butler a schimbat lucrurile pentru a se asorta cu Gerber într-un costum personalizat, Celine Homme, care a prezentat un sacou la două rânduri de nasturi. Actorul a pozat atât cu Luhrmann, cât și cu Priscilla Presley pe covorul roșu, ceea ce nu a făcut decât să sporească așteptarea febrilă cu privire la cel de-al șaselea film al lui Luhrmann.

Cuplul a fost un model de eleganță și la Met Gala

Aceasta nu este prima dată când cei doi iubiți participă împreună la un eveniment important în 2022. Cuplul a mers împreună și la Met Gala din acest an, unde Butler a fost prezent alături de colegi de distribuție și colaboratori ai peliculei, precum Kacey Musgraves și Alton Mason.

Însoțindu-și iubitul îmbrăcat în Prada, Gerber a purtat o ținută Alexander McQueen argintie și o coafură care s-a inspirat vizibil de la Lady Godiva pentru a se potrivi cu codul vestimentar al serii „Gilded Age”.

Sursa foto: Instagram