Învață să pozezi și tu ca o Primă Doamnă. Melania Trump dă cele mai tari lecții de stil

Învață să pozezi și tu ca o Primă Doamnă. Melania Trump dă cele mai tari lecții de stil
Melania Trump dă cele mai tari lecții de stil, e persoana ideală de la care să înveți cum să pozezi pentru a ieși perfect în fotografii, fie că îți faci selfie-uri, fie că te lași fotografiată.

O simplă căutare pe Google după numele Melaniei Trump, sau o căutare pe rețelele ei sociale, scot la iveală fotografii impecabile. Și, să ne înțelegem, unele sunt selfie-uri, sau fotografii care nu sunt făcute de fotografii acreditați la Casa Albă ca să poată fi apoi retușate.

Dar Prima Doamnă e impecabilă în toate. Ar fi multe ponturi de luat de la ea, dar unul, cel mai important, e și cel mai simplu. Nici măcar nu trebuie să fii model ca să îți iasă.

Postură de Primă Doamnă pentru fotografii perfecte

Fiecare persoană are un unghi sau o postură în care, dacă pozează, iese impecabil în fotografii. Melania Trump are trucul ei: pozează mereu cu gura deschisă. Nu e însă doar atuu-ul ei. E ceva știut și folosit de toată lumea din showbiz.

Folosit cu regularitate de către celebritățile de pe covorul roșu, „fish gape”-(n.r. –  buze de  pește) – este o poziție facială, în care buza superioară și cea inferioară sunt despărțite ușor. Acest mod de a poza este considerat unul dintre cele mai atrăgătoare.

„Arăți mult mai sexy atunci când gura este deschisă puțin. Buzele par mai mari decât sunt în realitate. La fel și ochii, par mai mari”, explică, pentru Cosmopolitan, Traci Brown, expert în limbajul corporal.

Secretul „fish gape”

Modelele preferă această poziție a gurii, pentru că nu atrage atenția prea mult asupra chipului lor, iar oamenii  care se uită la ele să poată să se concentreze asupra hainelor pe care le prezintă.

Ca fost model, Melania Trump  și-a învățat bine lecția și se folosește și de puterea acestui gest: mizează mult pe sex-appeal. „Suntem foarte atrași de ochii mari. De aceea ne plac bebelușii sau cățelușii. Iar această poziție ne face automat mai atractive”, a mai explicat Traci Brown pentru aceeași sursă.

Vestea bună e că nu ai nevoie de ani de experiență sau doctorat în modelling ca să poți poza așa. E suficient un exercițiu de câteva minute și te vei „prinde” cum se execută. Tot ce ai  de făcut e să îți poziționezi vârful limbii în cerul gurii, iar efectul este creat automat.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce spun ortacii lui Alex Bodi și „fetele” lui despre Bianca Drăgușanu. Noi detalii șocante ies la iveală