Ion Ion Țiriac se uită după o altă tenismenă și avem dovada – Exclusiv

Ion Ion Țiriac se uită după o altă tenismenă și avem dovada – Exclusiv
În timp ce zvonurile legate de despărțirea dintre  fiul cel mare al lui Ion Țiriac și tenismena Sorana Cîrstea sunt în coadă de pește, o altă sportivă a intrat în peisaj și a captat atenția tânărului bărbat.

Ion Ion Țiriac se uită după o altă tenisemnă decât Sorana Cîrstea (foto). Reamintim că în luna mai au apărut primele zvonuri legate de o posibilă separare între cei doi. Asta după ce, anul trecut, fiul cel mare al lui Țiriac și-a luat inima-n dinți și i-a pus pe deget celebrei tenismene un inel cu diamant. Ea a spus „Da”, apoi, la o competiție, lumea întreagă a auzit-o făcându-i lui Țiriac junior cea mai frumoasă dintre declarațiile de dragoste.

În cazul relației cu Sorana Cîrstea, Țiriac Junior a ținut să fie discret, tocmai în încercarea de a avea pace în cuplu și de a se bucura de draga lui logodnică sportivă, în liniștea căminului.

Replici dulci, online, cu fosta nevastă

La începutul lunii iunie, Sorana Cîrstea posta pe rețelele sociale următorul mesaj: „Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”.  Nu era decât o replică la schimbul public de drăgălășenii și intimități doar ale lor, dintre Ion Ion Țiriac și fosta sa nevastă, Ileana Lazariuc. Cei doi au împreună doi băieți și, așa cum o afirmă și se vede, au rămas în relații (prea) bune, după divorț. Supărarea Soranei a pornit de la următorul schimb de replici din mediul online.

Ileana Lazariuc a distribuit pe Instagram o imagine din perioada căsătoriei de 17 ani cu Ion Ion Țiriac, pe care a scris cele ce urmează: „Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește el spunând, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla”. Ion Ion a reacționat instantaneu: „Am vrut să prind apusul în părul tău”.„A fost frumos apusul în ziua aia, ai dreptate”, a mai adăugat frumoasa Ileana Lazariuc.

Cine e tenismena după care se uită acum Ion Ion Țiriac

Între timp, Ion Ion Țiriac e preocupat de performantețele unei alte tenisemne, după cum se vede (foto). A și distribuit o imagine cu ea și o aplaudă. Este vorba de bucureșteanca Irina Begu, în vârstă de 31 de ani, locul 33 WTA.

Aceasta tocmai s-a retras din turneul pe zgură de la Varșovia, competiție unde era a patra favorită, la o zi după ce a câștigat turneul pe zgură de la Palermo. După cinci meciuri disputate în condiții dificile în Italia, Irina Begu a decis că are nevoie de odihnă. De altfel, Irina Begu e deja destul de apropiată de tatăl lui Ion Ion Țiriac. În mai, la Roland Garros, Irina Begu a fost încurajată din tribune de nimeni altul decât Țiriac senior.

Sursa foto: Instagram