Irina Fodor, primele declarații de la întoarcerea în România. „America Express va lua prin surprindere pe toată lumea”

Irina Fodor, primele declarații de la întoarcerea în România. „America Express va lua prin surprindere pe toată lumea”
După două luni departe de familie, Irina Fodor s-a reîntors acasă. Vedeta e extrem de fericită și abia așteaptă să plece în vacanță.

S-au terminat filmările pentru America Express, iar Irina Fodor a revenit în sânul familiei.

Irina Fodor, primele declarații de la întoarcerea în România. „America Express va lua prin surprindere pe toată lumea”

Au fost două luni cu lucruri bune, dar și cu mult stres și oboseală, dar America Express a meritat tot efortul. Într-un interviu pentru Spectacola, Irina Fodor a vorbit despre momentul în care a ajuns acasă. Chiar dacă nu a fost pentru prima dată când a plecat de lângă ai ei, bruneta recunoaște că i-a fost extrem de dor de familie, afirmând că cel mai greu a fost în ultima perioadă, când parcă nu mai avea răbdare.

Pentru moment ea nu și-a putut vedea decât fetița, care a plâns de bucurie, întrucât Fodor este plecat la filmări pentru emisiunea Splash, vedetă la apă. Dar când se va întoarce, vor pleca toți trei într-o vacanță binemeritată.

„Diana nu se mai putea opri din plâns”

„Mi-a fost incredibil de dor de ei în aceste două luni, și chiar dacă sunt la a două experiență, nu am reușit să mă obișnuiesc cu distanța asta. Unde mai pui că acum, pe ultima sută de metri, parcă a fost și mai greu. Am avut un zbor foarte lung, de 16 ore și simțeam că nu mai ajung o dată acasă.

Când în sfârșit, ne-am întâlnit, Diana nu se mai putea opri din plâns. Azi noapte am dormit împreună și de abia așteptăm să vină și tati acasă, pentru că el e la filmări la Splash! Vedete la apă, la Bacău, că să fim, în sfârșit, cu toții. Deși toată lumea din jur spune că perioada asta a trecut extrem de repede, mie mi s-a părut că am stat o viață plecată.”, a mărturisit Irina.

Surprize, surprize…

Legat de emisiune, Irina Fodor spune că pe telespectatori îi vor aștepta surprize la care nimeni nu a visat. „America Express va lua prin surprindere pe toată lumea, sunt convinsă! Exotismul locurilor în care am ajuns, concurenții de anul acesta, misiunile, jocurile, toate au format un proiect pe care nimeni nu îl va uita prea curând, vă garantez. Deocamdată, până va fi difuzat, cu toții ne vom lua o vacanță lungă și, cred eu, binemeritată.”, s-a destăinuit frumoasa prezentatoare.

Sursă foto: instagram