Irina Margareta Nistor, din nou la cinematograf. S-a refăcut după COVOD-19

Irina Margareta Nistor, din nou la cinematograf. S-a refăcut după COVOD-19
Irina Margareta Nistor a fost la cinematograf. A mărturisit că a fost coadă la casa de bilete. S-a refăcut după COVID-19.

Irina Margareta Nistor a avut ghinion: s-a îmbolnăvit de COVID-19. „M-a durut tot corpul, fiecare centimetru!”, a mărturisit cel mai cunoscut critic de film din România. Imediat după ce s-a refăcut, a dat iama prin cinematografe.

Irina Margareta Nistor, din nou la cinematograf

Irina Margareta Nistor (63 de ani) a mărturisit că a fost la cinematograf, imediat după ce și-a revenit după COVID-19.

”Un film tulburator și vindecător, care pune pe gânduri, în momentele de cumpănă ale acestor 2 ani! Mulțumim Happy Cinema, dar și cinefilior! Era coadă la bilete!”, a postat criticul de film.

Irina Margareta Nistor: ”Era coadă la bilete!”

Irina Margareta Nistor a vorbit despre perioada în care a fost pacient COVID-19, la “Marius Tucă Show”. ”O experienţă dureroasă pe care nu o va uita niciodată.”

“Am avut mare noroc. Doi prieteni au avut grijă de mine. M-am simțit extrem de ocrotită, au trimis acasă medici particulari. De exemplu, mi-au făcut niște prime verificări. În timp ce îmi făceau verificările, m-a sunat o tânără doctoriță.

Era o domnișoară care m-a sunat și m-a întrebat dacă mă doare ceva. Și i-am spus că mă doare fiecare centimetru. M-a durut tot corpul. M-am dus la medicul de familie, trebuia să fac niște analize.

Am așteptat patru ore că să intru să-mi ia sânge. Din fericire nu am îmbolnăvit pe nimeni. Și tot din fericire, nu am făcut pneumonie”, a spus Irina Margareta Nistor.


Avertismente de discriminare pentru Broscoiul Kermit și alte păpuși din Mupetts Show

Harry Belafonte, artistul care a învățat cântece din Biblioteca Congresului american