Ronaldinho este în doliu. Mama marelui fotbalist a fost răpusă de COVID-19

Ronaldinho este în doliu. Mama marelui fotbalist a fost răpusă de COVID-19
Ronaldinho este în doliu. Mama lui a murit, răpusă de COVID-19. Și el a fost bolnav, dar a scăpat de temutul virus.

Mama lui Ronaldinho, Miguelina Eloi Assis dos Santos, a murit, sâmbătă, 20 februarie, după complicaţii cauzate de infectarea cu coronavirus, relatează presa braziliană. Femeia era spitalizată de două luni.

Ronaldinho este în doliu

Mama lui Ronaldinho, Miguelina Eloi Assis dos Santos, a murit din pricina complicaţiilor cauzate de infectarea cu coronavirus, relatează presa braziliană.

Femeia în vârstă de 71 de ani era internată din 21 decembrie într-un spital din Porto Alegre.

În decembrie, Ronaldinho anunţa că mama sa este internată la terapie intensivă, după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus.

Şi Ronaldinho a fost infectat cu COVID-19, în luna octombrie, dar a scăpat.

Fostul fotbalist a anunțat în decembrie că mama lui se afla într-o stare proastă de sănătate după ce a fost infectată cu COVID-19.

„Dragi prieteni, mama mea are COVID-19 și suntem în lupta pentru ca ea să-și revină curând. centru, primind toată îngrijirea.

Vă mulțumesc anticipat pentru rugăciunile voastre, energiile pozitive și obișnuitul. afecțiune. Putere mama!”

Ronaldinho și-a pierdut mama din cauza COVID-19

Ronaldinho, unul din cei mai buni fotbaliști din generația sa

Ronaldo de Assis Moreira, cunoscut ca Ronaldinho sau Ronaldinho Gaúcho, a fost un mare jucător de fotbal. El a jucat în Europa, la AC Milan și la FC Barcelona.

El a câștigat premiul Jucătorul Anului FIFA în 2004 și 2005. Renumit pentru tehnica, șuturile, dribling-urile, depășirile și loviturile sale libere, Ronaldinho este considerat unul din cei mai buni fotbaliști din generația sa.

Ronaldinho s-a întors în Brazilia în 2011, după trei ani la AC Milan.

A mai jucat la patru cluburi diferite din America de Sud. Fostul jucător (40 de ani) a avut 207 de apariții în toate competițiile pentru F.F. Barcelona.

După mutarea sa din 2003 de la Paris Saint-Germain, a jucat un rol principal în victoria Cupei Mondiale din 2002 a Braziliei și a câștigat două titluri La Liga și o ligă a Campionilor în Catalonia.

El a captat atenția din nou, după ce a petrecut timp în închisoarea paraguayană, acuzat de intrarea în țară cu un pașaport fals. Apoi, când și-a declarat public sprijinul controversat pentru președintele brazilian Jair Bolsonaro.

Primarul orașului Belo Horizonte, Alexandre Kalil, președintele Atlético Mineiro la momentul în care fostul jucător apăra clubul, a regretat cele întâmplate.

I-a transmis lui  Ronaldinho un mesaj distribuit prin intermediul rețelelor de socializare. „Ronaldinho, fiul meu, știu ce înseamnă să pierzi o mamă. Sentimentele mele în acest moment dificil”, a scris Kalil.


John Travolta a împlinit 67 de ani. Ce mesaj i-a transmis fiica sa

Nicu Ceaușescu la Las Vegas. Ce ministru i-a dat bani ca să joace la cazino o sumă enormă